Milyen játékot vásároltál utoljára?

Szerző: Nogitsune, 2014. April 16., téma
Fórum » Játékokról általában
Szerintem nem kell sokat magyarázkodni, hogy mit is kell ide írni. Leírod azt a játékot amit utoljára vásároltál (pc, steam, origin, konzol, mindegy).
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CsocseX avatar
Street Fighter: 30th Anniversary Collection
0
0
0
0
Patkos6 avatar
Call of Duty Black Ops III (PS4)
Metal Gear Solid V The Phantom Pain (PS4)
Devil May Cry HD Collection (X360)
0
0
0
0
McFly36 avatar
Nos. Elnézést, de valószínűleg sok lesz a csúnya szó.
Kurvára elegem van szinte az összes online játékból. Kurvára. Számomra az online játékok remek szórakozást nyújtan(án)ak, ezt azonban mindig elrontja valamilyen tényező. Pedig tényleg a gyengém az online shooter, ezt számokban bizonyítva: CSGO 1254 óra, PUBG 167 (nem olyan rég vettem meg(sajnos)). Azonban kb egy éve mindig atom nagy rage-ben hagyom abba a játékot. Pedig nem megy szarul. Csében LEM-ig jutottam, tudom, hogy ez nem egy nagy hűha sokaknál, viszont nova 2-nél kezdtem, és minden alkalommal egyre jobban ment a dolog és kurvára élveztem is. Azonban a játékot LEHETETLEN élvezni, mivel a játékosok 80%-a agyhalott retardált ***kalap. Az egész community "cancer" ahogyan azt szokták mondani, a mai nap 3 meccset nyomtam le (nem rég kezdtem újra, hónapokig ki volt törölve), mind a 3 úgy végződött, hogy a csapattársaim egymást ölték, AFKoltak, ordibáltak, stb. A legrosszabb ebben, hogy szerintem a CSGO messze a legjobb shooter, nem tudok egy hibát sem felhozni, imádom. Azonban az emberek teljesen el***, a fejlesztők ezt kiküszöbölhetnék simán, de szarnak bele, a lényeg, hogy 300 eurós késeket és kesztyűket tervezzenek, amit az agyhalott birkák meg is vesznek. *** u valve.
PUBG. A battle royale játékok alapötlete szerintem z s e n i á l i s. De tényleg, amikor először hallottam a koncepciót, azaz hogy óriási map + szűkül a kör + 99 játékos, teljesen odavoltam. Aztán megvettem a PUBG-t. Emberek. Ez a játék kurva jó lenne! Ha a neve mellett ott lenne az alpha, vagy ha jó szívű vagyok, akkor a beta szó. A játék MINIMUM 2x *** és kiírja a hibaüzenetet, hogy "nagyon sajnáljuk, hogy becrashelt a fos játékunk, de elkuldheted az adatokat ezzel segítve munkánkat". Jah, csakhogy még a hibajelentés SEM működik ***meg, nem hogy még a játék, amit több százezer ember játszik. Ebben már csak az a borzalmas, hogy ez a játék volt a legfelkapottabb cucc a világon amikor még BETA verzió volt csak kint. Mia*** ??? Az emberek komolyan ennyire hülyék? Nem akarok megsérteni senkit sem, de a játék "kész verziója" és egy buggoló, crashelő szar, milyen volt az elején? Hát, olyan, hogy rengeteg ember fizetett 30 eurót és tolta éjjel-nappal a laggoló szar játékot. Mégis mi a franc van már?
A legjobban az bosszant, hogy ez csak engem bosszant. Úgy tűnik mindenki leszarja, hogy manapság a vezető címek általában bugos fos játékok, alig jönnek már a "kész játék" címre méltó cuccok. A gaming industry pedig így lesz kb vicc tárgya... Még egyszer összegezve: Egy 30 €-s játékért ma egy olyan címet kapsz, ahol az sem evidens, hogy ki tudsz nyitni egy ajtót, fel tudsz venni vagy tölteni egy fegyvert, landolni a síkföldre (aki játsza érti) és még hosszasan sorolhatnám, mert a játék tele van hibákkal.
Az FPP egy erőltetett nézet, amit bár megszoksz ha sokat tolod, de akkoris. Ugyanazon az elven működik, mint a GTA V FPP nézete, ami ott király volt, ez viszont egy online játék ***meg. Borzalmasan van megcsinálva.
Kérlek ne haragudjatok ezért a trágár szövegért, de nagyon kiakaszt a dolog, mert tényleg imádok játszani, de már nem is tudom, hogy mit toljak. A jó játékokat elbassza a community, a rosszakat pedig minden ismerős tolaj fapofával. Komolyan csak engem húz fel a dolog? Csak én látom úgy, hogy beleszarnak a gamerek szájába? A VAC évekig nem működött rendesen, a skinek viszont havonta jöttek. Teljesen hülyének néznek minket és senki nem tesz semmit.
Várom a válaszotokat.
0
0
0
0
💬 4
Patkos6 avatar
@McFly36: Én alapból béna vagyok a multis játékokban, tehát nem nagyon játszok ilyenekkel, de a Warface-t pl egész jól toltam, 360 órám volt benne, abbahagytam mert ugyanazok a pályák vannak 2 évig, és így van, a legnagyobb gond a közösség, mint minden játékban, meg úgy egyébként az életben is sok a kretén. A legjobban azt szerettem mikor én voltam az első helyezett, legtöbb killel, legtöbb segítségadással, legkevesebb halállal, mégis csak úgy meccs közben, de néha a végén még mielőtt rewardot kapnék, kirúgtak. Volt olyan is hogy bedob meccs közepére, az unott hangú kretén magyar 15 éves gyerek meg mondja hogy rúgjátok ki. Én tehetek arról, hogy a matchmaking rendszer egy kalap szar, és meccs közepére dob be többszöri keresésre is?

A PUBG meg a CS, CoD és hasonlók meg nagyon reflexjátékok, így azokkal nem játszom mert nem vagyok túl gyors, azt veszem észre hogy meghaltam de az ellenfelet még nem is láttam. 😂 Bár vannak olyan napok amikor az olyanokban sem játszok rosszul, de az ritka. 😆

És ahogy olvasgattam vannak jópáran a véleményeden.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Patkos6: CoD sorozattal én sem játszok mert egyszerűen nem megy, pontosabban úgy ahogy menne, ha nem lennének azok is tele csalókkal manapság már. Anno több száz órát toltam bele a CoD 2, 4 vagy a Modern Warfare 2-be.(Utóbbi eredetiben.) Eleinte jó volt mind, mert tényleg a reflexeken múlt mikor ki a gyorsabb, de egy idő után tele lett csalókkal sajnos. Falon keresztül szedett le, úgy hogy ugye falon nem látni át csak úgy, és pontos találatot is lőj egy lövéssel. Őket bezzeg nem dobták ki, de engem például CoD2-ben sokszor bannoltak, pedig egy csalást sem alkalmaztam, csk jó helyen állva egy alagút átjáróba dobáltam a gránátokat, mert ugye ott mindig volt közlekedés.(Engem is szedtek ott le többször, és rájöttem a technikára, így ugye valamilyen formában csalás, de mégsem, mert csak jó helyen álltam.) Ugye 3 gránát volt kéznél, de a harmadikat soha nem tudtam eldobni mert ezért bezzeg engem mindig kivágtak, de aki falon keresztül szedett le azt nem.
0
0
0
0
Patkos6 avatar
@reszler112233: Engem meg azért néztek csalónak a Warface-ben, mert a legtöbb embernek szar nete volt, aztán ugye nálam úgy mutatta az ember hogy előttem áll, nála meg gondolom a falat mutatta, tehát én wallhackeltem ezért ki akartak rúgni... Nálam is volt olyan hogy 3mrel hátrébb kerültem, a szerverük is ba**akodott néha.
Abban mondjuk szerencsére nem volt annyi csaló, mint bármelyik másik lövöldözős játékban, de ott is akadt pár.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@McFly36: A CS-hez nem tudok mit hozzáfűzni, teljesen egyet értek veled. 2005 óta Counter Strike-ozom, inkább csak oztam. Szerettem a Sourcet (Abban tanultam meg az alapokat a játékról), majd jött az egyhat amit egyszerűen imádtam, csak egy warszerver kellet, vagy egy normális pub, és mehetett a játék hajnalig. Régi szép általános iskolás idők... Aztán bejött a CS:GO amit vártam mint az állat, meg is vettem, toltam is, aztán 2017ben én rájöttem arra amire te. Hogy amit a pénz mond az dukász. Elözönlötték a játékot a csalók, valamint azok akik megvették a boostot, és lehetett szenvedni tőlük. Inkább játszottam csapattal, de ugye nem mindig ér rá mindenki és olyankor az ember solozik, aztán megtalálja az uninstall gombot a sok idióta boosted miatt... én azóta elvesztettem hitemet a cs iránt, azóta nem is játszottam, de szerintem azóta nyugodtabb az életem.
PUBG pedig egy vicc kategória, én konzolon próbáltam ki mikor ingyenes volt (XONE S) mert a gépem nem bírná, és örültem hogy nem vettem meg... (Most én a konzolosról beszélek) Bugos és FPS lagg van mint az állat... 30FPS-t bír produkálni a játék, ami itt hihetetlen kevés mivel harc közben az kb leugrik 15-re és élezhetetlen... Úgy el van hanyagolva a PC-s verzióhoz képest hogy az valami fájdalom... Vagy csak a fejlesztőcsapat szembetalálta magát némi problémával, amit nem bírnak megoldani... (Azthiszem konzolon nincs mikrotranzakció, és nincs miért szenvedni? Lehet van, javítsatok ki ha tévedek. 😀 )
0
0
0
0
no avatar
Dark Souls II, de sajnos hatalmas csalódás volt így a 3. rész után. Azt többször is kijátszottam és annak "hype"-jában vettem meg ,hogy milyen jó lesz... és nem.
0
0
0
0
💬 3
Ayistion avatar
@Zora: Remélem nekem nem lesz az, mert a hárommal már játszottam de elakadtam és abbahagytam, most viszont beruházok az egész sorozatra és végigpörgetem mindet.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Tévedtem... igazából ez a része sem rossz...csak teljesen más mint a 3 és szokni kell. De már kb a felénél vagyok.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Zora: Én a Scholar of the first sin-el tolom XONE S-en kontrollerrel (billentyűzettel agyf.. kapnék), és már csak az Ivory King DLC van hátra, valamint a Darklurker, és a mainboss, meg a védői vagy micsodák, még nem tartok ott, a Darklurker egy rák, valamint az eljutás is hozzá. Minden alkalommal végig verni a mobokat.. Csak a DEX build. 😆 Sir Alonne meg bekaphatja, megmarad a játék végére, olyan movesettje van hogy nem bírom feldolgozni az információt. :|
0
0
0
0
Ayistion avatar
Tom Clancy's Rainbow Six Siege, XBOX ONE
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Tom Clancy's The Division PC
0
0
0
0
Kerik avatar
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
PC
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Just Cause 3
Homefront : The Revolution
Sniper Ghost Warrior 3
0
0
0
0
FoLey avatar
Batman Arkham Knight-t vettem 3,12 euroért és az összes Batman részt megkaptam. 😲
https://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/05/02/268batman.jpg
0
0
0
0
💬 4
Andris18 avatar
@FoLey: A protekciós 😃 biztos rokona van a steamnél 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@Andris18: Egy jó oldalon vettem meg tele akciós játékokkal. 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@FoLey: Ha titkos az oldal elküldöd üzenetben légyszíves?
0
0
0
0
FoLey avatar
@Andris18: Itt van,de ehhez kell személyigazolvány is meg az azonosítót ki kell satirózni,de úgy is leírja a support mitt kell tenned.
[LINK]
0
0
0
0
kmetovics avatar
Castlevania Lords of Shadow
0
0
0
0
tdavid00 avatar
Többet is vettem egyik nap CD-s változatban:
Larry: Magna cum laude, Delta Force Xtreme 2, Conflict: Desert Storm II, Unreal Tournament 3, Xtreme Boarders, Mesterlövész, Need for Speed Carbon 😃
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Deus Ex: Human Revolution és SW: Jedi Outcast
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Afro Samurai (Xbox360)
UFC 3 (PS4)
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Far Cry 5, de csak Boomer miatt!
https://i.cdn29.hu/apix_collect_c/1705/far-cry-5/far_cry_5_screenshot_20180325133038_1_original_760x425_cover.jpg
0
0
0
0
CsocseX avatar
Húsvéti bevásárlás:

Xbox ONE X:
- Assassin's Creed: Origins (Gold Edition)
- Batman: Arkham Knight
- Tomb Raider: Definitive Edition
- Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
- Quantum Break
- Dishonored
- Dishonored 2
- Dishonored: Death of the Outsider
- Doom

PS4 Pro:
- God of War 3 (Remastered) (PS4)
- Uncharted: The Lost Legacy
- Prey

PS3:
- God of War: Origins Collection (PS3)
- God of War: Ascension (PS3)

PC:
- Batman: Arkham Origins (Steam)
0
0
0
0
💬 2
InfernoDante avatar
@CsocseX: Szép kis bevásárlás volt. 😆
Mondjuk gondolom annyira nem horroráron vetted őket.
0
0
0
0
CsocseX avatar
@InfernoDante: Sajnos de... (azért több cím le volt árazva az ünnepekre) Viszont egy kis nem várt pénz mag segítette a dolgokat. 😀
0
0
0
0
xCube avatar
Garázs vásáron:

XBox Classic:

Turok Evolution
James Bond 007 Agent Under Fire
World Racing (Mercedes Benz)
Quantum Redshift
Dead or Alive 3

XBox 360:

The Orange Box
Alan Wake
Crackdown 2
Final Fantasy XIII

PSP:

Ratchet and Clank: Size Matters
0
0
0
0
kmetovics avatar
Igaz nem teljes játék, de a Horizon Zero Dawn-nak a kiegészítőjét(Frozen Wilds).
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@kmetovics: Nem bánod meg! 😀 nagyon jól sikerült kiegészítő! De nehéz is!
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Jónak jó, ja és nehéz is. Jóval nehezebb, mint az alapjáték. Főleg ezek a daemon által felerősített robotok. Kb 2szer erősebbek, mint alapállapotban. Ebben a kiegben kb semmit nem ér az ancient armor, mert valahogy lenullázódik az armor energiája, ha közel kerülök hozzájuk. Néztem is az 1. toronynál, h miért villog folyamat pirosan az armor, aztán rájöttem, h totál lenullázza. Gondolom azért csinálták meg ezt így a készítők, h legyen benne kihívás 😃 A 3 új robot még az elején nehéz volt, mert nem tudtam, h milyen mozdulataik vannak, de viszonylag gyorsan rá lehetett jönni a gyengéikre(igaz még fireclaw-val nem találkoztam, de a fagyos csúzlim készen áll rá 😃 )
Amúgy van egy kérdésem. Hogy lehet az arcomra festést csinálni? Mert amikor kijött az a patch, akkor már nem játszottam vele, csak letöltöttem a patch-et.
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
@KalmarErik: FreddyD forog az ágyában 😂 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
The Council, most oldották fel Steamen, úgyhogy most töltöm. 😀 Elég ígéretesnek tűnik.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Deus ex human rev directors cut, tomb raider goty (2013), rise of the tomb raider 20. anniversary
0
0
0
0
xCube avatar
xCube Trifts vol. akármennyi... többnyire piac és szocbolt.

XBox Classic:
Breakdown
TimeSplitters 2
Silent Hill 2 Inner Fears

XBox 360:
Dead to Rights Retribution
Ultra Street Fighter IV
Duke Nukem Forever

PS3:
God of War Collection Vol. 2

PSP:
Silent Hill Origins

PC (DVD):
X-Wing vs. Tie Fighter
V-Rally 2 Expert Edition
RallySport Challenge
DTM Race Driver (TOCA Race Driver) Directors Cut
C&C Red Alert 2
Emergency
Legendary

Plusz sikerült vennem egy PSX -es lightgun -t, így a TimeCrisis végre rendesen játszató a vén vason 😃 .
0
0
0
0
KamizZa avatar
Battlefield 1 😀
És igen, megérte.
0
0
0
0
xCube avatar
Megvettem a Classics Returns HB -t, illetve az egyik legújabb Nintendo konzolt, ami nem a Switch és amúgy is régi 😃 .

https://img.picshare.at/1520279579_IMG_3644__1_.JPGhttps://img.picshare.at/1520279580_IMG_3645__1_.JPG

Nagyol jópofa cucc, az emulálás első rangú, a kontroller szuper, csak a kábel rövid még mindig (annyira mondjuk nem, mint a NES mini esetében). Szerencsére a HDMI és USB táp kábelek engednek eleget, úgyhogy még a "TV elé lepakolt konzol" fless is adott 😃 . Btw azért is vettem meg, mert a MM -ban olcsóbban árulták bontatlanul újonnan, mint mellette a GameStop -ban használtan (meg úgy nagy általánosságban az interneten). Gondoltam is rá, hogy veszek vagy hármat pluszban és majd eladom ha hiány lesz belőle, de inkább nem tettem, a Nintendo ebből úgy tudom jóval többet gyártott.
0
0
0
0
xCube avatar
Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration - Eredetileg a Fallout 4 -et akartam, de a GotY még mindig nagyon drága (ez relatív, de inkább megveszem 25 - 30 -ért dobozosan, mint 40 -ért digitálisan). Ezzel már régóta szemezek, most rá is szántam magam.

Autumn Night 3D Shooter
- Egész jó vélemények voltak róla és én szeretem az ilyen nagyon retro szellemű játékokat.

Mindkettő a Steam leárazáson.
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
Far Cry 3 + Deluxe Bundle DLC
0
0
0
0
CsocseX avatar
Shadow of the Colossus (PS4 Pro)
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
Dont Starve/Dont Starve Together, Garry`s Mod, Mount and Blade/Warband/With Fire and Sword (plusz a Warbandhoz a kettő dlc-t)
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Nem játék csak kiegészítő. Euro Truck Simulator 2 Italia
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
BioShock Infinite, Killing Floor 2