Milyen játékot vásároltál utoljára?
Szerintem nem kell sokat magyarázkodni, hogy mit is kell ide írni. Leírod azt a játékot amit utoljára vásároltál (pc, steam, origin, konzol, mindegy).
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Larry: Magna cum laude, Delta Force Xtreme 2, Conflict: Desert Storm II, Unreal Tournament 3, Xtreme Boarders, Mesterlövész, Need for Speed Carbon 😃
UFC 3 (PS4)
Xbox ONE X:
- Assassin's Creed: Origins (Gold Edition)
- Batman: Arkham Knight
- Tomb Raider: Definitive Edition
- Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
- Quantum Break
- Dishonored
- Dishonored 2
- Dishonored: Death of the Outsider
- Doom
PS4 Pro:
- God of War 3 (Remastered) (PS4)
- Uncharted: The Lost Legacy
- Prey
PS3:
- God of War: Origins Collection (PS3)
- God of War: Ascension (PS3)
PC:
- Batman: Arkham Origins (Steam)
Mondjuk gondolom annyira nem horroráron vetted őket.
XBox Classic:
Turok Evolution
James Bond 007 Agent Under Fire
World Racing (Mercedes Benz)
Quantum Redshift
Dead or Alive 3
XBox 360:
The Orange Box
Alan Wake
Crackdown 2
Final Fantasy XIII
PSP:
Ratchet and Clank: Size Matters
Amúgy van egy kérdésem. Hogy lehet az arcomra festést csinálni? Mert amikor kijött az a patch, akkor már nem játszottam vele, csak letöltöttem a patch-et.
XBox Classic:
Breakdown
TimeSplitters 2
Silent Hill 2 Inner Fears
XBox 360:
Dead to Rights Retribution
Ultra Street Fighter IV
Duke Nukem Forever
PS3:
God of War Collection Vol. 2
PSP:
Silent Hill Origins
PC (DVD):
X-Wing vs. Tie Fighter
V-Rally 2 Expert Edition
RallySport Challenge
DTM Race Driver (TOCA Race Driver) Directors Cut
C&C Red Alert 2
Emergency
Legendary
Plusz sikerült vennem egy PSX -es lightgun -t, így a TimeCrisis végre rendesen játszató a vén vason 😃 .
És igen, megérte.
Nagyol jópofa cucc, az emulálás első rangú, a kontroller szuper, csak a kábel rövid még mindig (annyira mondjuk nem, mint a NES mini esetében). Szerencsére a HDMI és USB táp kábelek engednek eleget, úgyhogy még a "TV elé lepakolt konzol" fless is adott 😃 . Btw azért is vettem meg, mert a MM -ban olcsóbban árulták bontatlanul újonnan, mint mellette a GameStop -ban használtan (meg úgy nagy általánosságban az interneten). Gondoltam is rá, hogy veszek vagy hármat pluszban és majd eladom ha hiány lesz belőle, de inkább nem tettem, a Nintendo ebből úgy tudom jóval többet gyártott.
Autumn Night 3D Shooter - Egész jó vélemények voltak róla és én szeretem az ilyen nagyon retro szellemű játékokat.
Mindkettő a Steam leárazáson.
Igaz 2x játszottam ki tört verzióba de szinte megunhatatlan 😉 sztori' szinte 0 de maga a játék coop ba nagyon jó !!!
Rise of the tomb raider
Itt fordítva a story fogott meg Larával az élen 😉
Kb egy hónapja vettem egy második XBox Classicot is. Limitált átlátszó kiadás (a kontrollerek is), némi moddolás után 320GB -os HDD -vel, XBMC, CoinOPS 8 és egyéb hasznos nyalánkságokkal. Majd ha minden konozl a helyére került rakok fel képeket is.
(N64-re 😃😉