Milyen játékot vásároltál utoljára?
Szerintem nem kell sokat magyarázkodni, hogy mit is kell ide írni. Leírod azt a játékot amit utoljára vásároltál (pc, steam, origin, konzol, mindegy).
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Final Fantasy VIII
Final Fantasy IX
Plusz vettem egy Steam Deck -et is 😀 .
Skyrim: Leginkább a térkép miatt vettem meg, a karton külső doboz nincs a legjobb állapotban, de 900 forintot megért.
The Witcher 3: Mivel DRM Free CD-Projekt játék, egyike azon kevés modern játékoknak, amik nem igényelnek online kapcsolatot/aktivációt a használathoz... cserébe nem támogatja az újabb DLC-ket, de úgyis megvan digitálisan is. Plusz a dobozban megvan minden. A két matrica, térkép, kézikönyv, soundtrack.
Carmageddon TDR 2000: Szintén megvan digitálisan, de akartam egy másolatot, ami megy retró gépen is. Anno nekem ez volt a Carmageddon 2, mert az igazi Carma2 egészen a 2000-es évek végéig kimaradt.
Final Fantasy VII Rebirth. Alig várom, hogy neki essek késő délután/kora este.
Amint előrendelhetővé válik pc-re rendeld is elő. Valami eszméletlen hangulata van a játéknak, ezzel nem lösz majd mellé. 😉
Motorstorm - Már megvolt, de Platinum Edition-ben. Ez most a korai verzió.
Motorstorm Apocalypse
Uncharted: Drake's Fortune - Ez is megvolt már, de szintén a budget verzió.
Lost Odyssey - Egy eléggé elfelejtett Xbox 360 exkluzív.
Plusz vettem egy kézikönyvet az Arthas borítós WarCraft III példányomhoz.
Motorstorm Apocalypse
Nagyon imádtam mindkét játékot. Mai napig megállják a helyüket.
A Motorstorm pedig nagyon rossz időzítéssel jelent meg, a földrengés+szökőár után, ami a fukushimai atomerőművet is veszteséglistára tette, így "kegyeleti okokból" halasztották és nem is marketingelték túl, úgyhogy nagyon rosszul fogyott.
Star Wars Jedi : Survivor
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition
EA WRC 23
Assassin's Creed Mirage
Mint mondtam,azt elismerem,hogy kissé túlárazott,de önmagában nem olyan rossz a kártya,mint amilyennek egyesek beállítják,és mellette szól a kisebb fogyasztás,DLSS3,RT.....és részemről itt zárom le ezt a témát,ennek már semmi köze a "milyen játékot vásároltál...."
4060ti a 3090-et, amikor alig hozza a 3070 szintjét ?!?!? 🤣🤣🤣🤣 Lehet még a 3070-ed se "vágja kenterbe" 🤣🤣🤣🤣
Arról nem beszélve hogy dlss 3.5 már működik nálad is, de még ha nem is működne dlss 2 és 3 között felskálázási különbség nincs, csak az extra frame generation. Szóval hol is van itt a különbség? Sehol. Ja amúgy meg 3090 alapszinten jobb mint 4060 DLSS3 + Frame Generation. Ez a kijelentés simán mehet az év vicce jelölésre 🤣
De mielőtt elmész bármelyiket is megnézni, most elmondom neked hogy 4060ti még DLSS3-al sem képes arra 1440p-ben és 4k-ban arra amire egy 3090. Ez fact, nincs mit többet beszélni róla
Na, a DLSS is pont ilyen. Meg az összes többi skálázó illetve kamuframegen.
És gondolkodok a dead space remake-en kb 16€-ért betudnám szerezni de sajnos Epic-en (amit annyira nem csípek..) steames vagyok és szeretem ha 1 helyen vannak a játékaim...de viszont ott 40€...de lehet hogy inkább a far cry 6 lesz a befutó 15€ abból lejön a 33%-os kupon és akkor így olyan 10€ körül már hozzájutnék, csak az a baj hogy nem hiszem hogy nagyon lekötne... bár a far cry 5 egész jó volt de azt sem játszottam végig...igazából csak játszanék már valamivel (jómagam sem tudom mire fáj a fogam) ami leköt már úgy mint legutóbb a forspoken,ratchet and clank, vagy a from space,division 2...inkább valami külsőnézetes túlélő játékra fájna a fogam (mint pl az Once Human, aminek most is nyomom a Beta-ját) de az amcsi szerók nem az igaziak, megvárom az EU-s BETA-t ami hamarosan kezdődik...de az is csak BETA lesz... most24.-én ha jól emlékszem jön az Enshrouded ami ígéretesnek hat, de a BETA-ja nekem olyan szinten akadt meg ki is fagyott tőle az egész gép hogy nem vagyok valami bizakodó...viszont ez az Once Human tetszik, csak kellenek a EU-s szerók majd.
Final Fantasy XV
Halo Collection
A State of Decay 2-őt vásárolta meg de...
Találkoztam a youtubeon egy emberrel de nincsenek barátai, senki se ezért sokszor idegeskedik és a kérdés az lenne, hogy lenne-e kedve valakinek esetleg játszani vele rövidtávon, hosszútávon? Elég unalmas, nem valami élvezetes meg nehéz is egyedül és nincs senki akivel tudna játszani. Elég szomorú és megsajnáltam. Főként ezekkel játszana: Dying Light 1 és 2, GTA 4 és 5 (nem RPre), Red Dead Online, State of Decay 2. Az idősebb korú kategóriába tartozik (kb 40) így ha téged ez nem zavar az külön öröm.
Ha esetleg valaki lenne akkor felveheti barátnak a steamen és dumálhattok, megbeszélhetitek, hogy mi legyen. A steamen: Név: Constantin799, link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198201792625
Van youtube csatornája is, szintén ezen a néven keressetek rá ha érdekel.
Köszönöm.
The Witcher 3
Wild Hearts
The surge 2
Lords of the fallen (a régi)
NFS unbound
Pár hete a dead space remake
Azt már végig vittem ng+ba járok
Az új rész az jóval nehezebbnek tűnik de azzal még várok egy kicsit
Ha már kevesebb picivel mint 8 euró
Atlas Fallen
Találkoztam pár erős bossal szerteszét. Pár próba után otthagytam őket, meg alig sebzek rajtuk valamit. Szerintem hozzájuk majd később térek vissza.
A zombihordák is durvák. Voltak ott vagy 20+on Azt hittem, h nem akarnak elfogyni. Amúgy hardon tolom. Remélem lassan új képességeket kapok,.mert ezek nem a legjobbak. Amúgy azok a lila kristalyok a földön és a narancssárgák a sziklákon később használhatóak lesznek valamire? Ha igen, ne írd le, h mire, csak azt, h igen vagy nem.
Az Atlasról meg annyit hogy a Trailere jó volt de valahogy a játék engem sem fogott meg, mondjuk annyira nem is erőltettem, szerintem az sem lehet rossz game csak ott is rákell szánni az időt hogy beinduljon, és több képessége legyen az embernek mint itt a Forspoken-be.
Atlasra raterve az a legnagyobb bajom vele, h marhara trackel mindenki. Neha meg a sima mobok is megizzasztanak. A bossokrol nem is beszelve. Azok allandoan idezgetik magukhoz. Szinte minden boss lo, teleportal, atdasheli a fel mapot, meg nagyon sokat sebez. A lassu kalapacsos utesekre alig van idom. Vicc egy game. Nagyon idegorlo, foleg hardon. Nem sok kell, h letoroljem. Ezert is kezdtem bele Forspokenbe. Ebben jobban tudok ervenyesulni. Amugy elegge hasonlit a 2 game. Abban szuperkesztyu van, ebben karperec. Ott is egy kiralyno a ge*i, meg ebben is. Open world mind2.
Amúgy TAB- ott balról a 3. Opció és ott vannak a varázslatok, arra ráviszed az egeret és ott mutatnia kellene hogy mi kell ahhoz hogy egy adott képességet hogy fejleszd, képességeket meg az áldás forrásánál tudod megtanulni, de azokat csak akkor láthatod ha már felderítetted a környékét. Fent van még nekem is a játék, de mostanában már nem játszok vele mert már szénné játszottam tavaly 😅 ha jól emlékszem akkor így volt, hogy a varázslatoknál írnia kellene hogy mit kell csinálni ahhoz hogy fejleszteni tudd őket nekem már minden képesség megvan és azoknál is szinte az összes fullos szintű, 1-2 varázslat van (amiket amúgy sem használtam) azokat nem fejlesztettem teljesen fel. Én az Olas-Sila mágiára fókuszáltam inkább (az összes megvan, de ennek a 2-nek tetszik leginkább a vizuális effect-jei)
Ui 1: latom valaki nagyon utalja ezt a gamet vagy nagyon viccesnek tartja, h errol beszelunk.
Ui 2:bocs az ekezetekert. Telorol vagyok pc hianyban(beszart az ssd-m, jol indul ez az ev is mondhatom)
Amúgy lesznek olyan spellek is, amiknél mielőtt elnyomod a spellt megnyomod pl az ugrás gombot akkor teljesen mást csinál, mármint egy új spellt, de ezeket írni fogja majd hogy hogy kell csinálnod. ;) igen saját videó mind amiket kitettem, van még több is a csatornámon csak privát, és nem látja mindenki. 😅
Gondolom, ha feliratkozom a csatidra, akkor latni fogom. Vagy azt be kell allitani? Mert akkor majd megnezem, ha kijatszottam.
Nekem is van csatornam teli souls-os, meg egyeb mas game-beli bossal. Van mar egy par.
Amugy a harcok kozbeni ertekeleseknek van valami jelentosege? Mert azokra mondjuk marhara nem figyelek. A dmc-kben is azzal rontottam el a harcokat, h rastresszeltem ezekre es nem lett valami magas pontszamom. De ebben nem erdekel. Tegnap szedegettem fel manakat a foldrol, ami annyiban rossz, h total eliranyit game attol helytol, ahol pl van egy kis falu es azt veszem eszre, h a map masil vegen vagyok mar XD Tegnap rajottem, h egyszerre 3 spellt lehet beallitani konyvespolcnal. Mar majdnem megvan mind. Marcsak a lv2-es es 3-mas ultit kell megcsinalnom, meg a lv2-es es 3-mas "gepfegyverest", amiket nem ertek, h mi akar lenni.
Amugy a karperex engem annyiban idegel, h britt akcentusu, nyajas, inas hangja van. Nagyon gaz. A csaj se semmi. O maga a CRINGE. Remelem lassan kapok uj spelleket, mert ezek mar majdnem gyengenek erzodnek, pedig minden tamado maxra van huzva. Az akna nagyon hatasos tomegek ellen, a viragok meg a madarak ellen. Konkretan 2loves/madar. Remelem abbol lesz ulti noveny vagy valami hasonlo.
U.i. ez az egyik legdurvább OLAS köpeny a játékban amúgy amit látsz rajtam, de még mindig sok minden nincs meg nekem se.
Itemeknél már fogalmam sincs mit csináltam, vagy egyszerűen kidobtam őket vagy talán be lehetett váltani valami kövekre erre a részére már nem is emlékszem, rákellene néznem hozzá hogy eszembe jusson, csak ha elindítom az legalább 1-2 óra játékidőt jelent mert utána alig tudom letenni... 🤣 a parkour meg ezek a látványos spellek amik megfogtak engem ebbe a játékba, Story-ra sem rosz bár annyira nem eget rengető de a végefelé a csavar az jó volt benne, lehet hogy valaki gyanította de engem meglepett.
Immortals of Aveum
Lies of P
Ghostwire Tokyo
AC Mirage
The Crew Motorfest
Cities Skylines 2
Marvel's Spider-Man 2
Az első rész után kötelező volt. 😀
Néhány Assassin's Creed-et. Mondhatni hogy most már csak végig kell gyalulnom a teljes szériát. XD
Need for Speed Unbound
chernobylite 1000ARS
Többek közt Postal 1-2 akkor az összes létező half life stb stb stb 😅