Milyen játékot vásároltál utoljára?
Szerintem nem kell sokat magyarázkodni, hogy mit is kell ide írni. Leírod azt a játékot amit utoljára vásároltál (pc, steam, origin, konzol, mindegy).
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ma jelent meg végre steamen, instant vétel volt a többi mellé ;)
Gépigény:
CPU: 486DX2-66
RAM: 8MB (SVGA módhoz 12MB)
Tárhely: 30MB
Remélem azért el fog futni 😬
A Combat Evolved (PC), Combat Evolved Anniversary (Xbox360), 3 és ODST is megvan, csak ez hiányzott már a jó részek közül 😁
Motorstorm: Pacific Rift (PS3)
Mad Max (PS5-re a PS4-es verziót)
Twin Mirror
Final Fantasy VIII
Final Fantasy IX
Plusz vettem egy Steam Deck -et is 😀 .
Skyrim: Leginkább a térkép miatt vettem meg, a karton külső doboz nincs a legjobb állapotban, de 900 forintot megért.
The Witcher 3: Mivel DRM Free CD-Projekt játék, egyike azon kevés modern játékoknak, amik nem igényelnek online kapcsolatot/aktivációt a használathoz... cserébe nem támogatja az újabb DLC-ket, de úgyis megvan digitálisan is. Plusz a dobozban megvan minden. A két matrica, térkép, kézikönyv, soundtrack.
Carmageddon TDR 2000: Szintén megvan digitálisan, de akartam egy másolatot, ami megy retró gépen is. Anno nekem ez volt a Carmageddon 2, mert az igazi Carma2 egészen a 2000-es évek végéig kimaradt.
Final Fantasy VII Rebirth. Alig várom, hogy neki essek késő délután/kora este.
Amint előrendelhetővé válik pc-re rendeld is elő. Valami eszméletlen hangulata van a játéknak, ezzel nem lösz majd mellé. 😉
Motorstorm - Már megvolt, de Platinum Edition-ben. Ez most a korai verzió.
Motorstorm Apocalypse
Uncharted: Drake's Fortune - Ez is megvolt már, de szintén a budget verzió.
Lost Odyssey - Egy eléggé elfelejtett Xbox 360 exkluzív.
Plusz vettem egy kézikönyvet az Arthas borítós WarCraft III példányomhoz.
Motorstorm Apocalypse
Nagyon imádtam mindkét játékot. Mai napig megállják a helyüket.
A Motorstorm pedig nagyon rossz időzítéssel jelent meg, a földrengés+szökőár után, ami a fukushimai atomerőművet is veszteséglistára tette, így "kegyeleti okokból" halasztották és nem is marketingelték túl, úgyhogy nagyon rosszul fogyott.
Star Wars Jedi : Survivor
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition
EA WRC 23
Assassin's Creed Mirage
Mint mondtam,azt elismerem,hogy kissé túlárazott,de önmagában nem olyan rossz a kártya,mint amilyennek egyesek beállítják,és mellette szól a kisebb fogyasztás,DLSS3,RT.....és részemről itt zárom le ezt a témát,ennek már semmi köze a "milyen játékot vásároltál...."
4060ti a 3090-et, amikor alig hozza a 3070 szintjét ?!?!? 🤣🤣🤣🤣 Lehet még a 3070-ed se "vágja kenterbe" 🤣🤣🤣🤣
Arról nem beszélve hogy dlss 3.5 már működik nálad is, de még ha nem is működne dlss 2 és 3 között felskálázási különbség nincs, csak az extra frame generation. Szóval hol is van itt a különbség? Sehol. Ja amúgy meg 3090 alapszinten jobb mint 4060 DLSS3 + Frame Generation. Ez a kijelentés simán mehet az év vicce jelölésre 🤣
De mielőtt elmész bármelyiket is megnézni, most elmondom neked hogy 4060ti még DLSS3-al sem képes arra 1440p-ben és 4k-ban arra amire egy 3090. Ez fact, nincs mit többet beszélni róla
Na, a DLSS is pont ilyen. Meg az összes többi skálázó illetve kamuframegen.