Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cod4ultra: az szuper ha mind meg van 😀 most már én is tervezem begyűjteni őket...
kellemes szép napokat kívánok.
mmilan: gartula a dobozokhoz 😀
most nekem is egy kicsit bővült a gyűjtemény , és megtaláltam Siófokon a boltot 😀 úgyhogy már nekem is meg vannak a hools-ok is. és a siófoki kisboltban még az is a jó hogy fantasztikus áron adják nem is hittem volna😀 a keleti pályaudvaron alul az egyik büfében meg csajos poszter akció van a monsterekhez ott is beszereztem a négyféle poszter közül az egyiket...
érdekesség képen teszek fel egy képet igaz nem energy hanem sör😀 de szerintem tök jól néznek ki...[img][LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK][/img]
[img][LINK][/img]
Bátyám csomagja, ezek a csak a különböző dobozok, Rehabok-ból például 14db-ot kaptam 😃
[img][LINK][/img]
Sajnos én Budapestre sem jutok el, hogy körbenézzek 😞
Haza értek, megkaptam a blue-t, és ajándékba hoztak még 2 Java-t is 😀 Minden sablon szöveg nélkül nekem van a legjobb nagybátyám 😜 😃
Amúgy nem ízlett. Én jobban szeretem a szénsavas-tuttifrutti/gyümölcsös ízű cuccokat (pl: Monster Khaos).
Demoz: Amúgy hogy ízlett? A tömör cukorszirup ellenére jó volt?
Ezt a Muscle Monstert nem kell felönteni valamivel? Mert olyan, mint egy tömör cukorszirup egy kis vaníliás ízzel.
Szerk: Mit találtam? 😃
A régi gyűjteményem töredékéről képeket, de hiányolom őket, sajnos kidobtam, pedig jó lenne 😀
Valami ilyesmire kell számítani:
Árakat is lehet látni. Kb 4 euró körül van egy java, ami 1200 ft. Sokkal jobb, mint a BS-ben 2000 Ft-ért. 😃
Szerk.:
Remélem, hogy felkeltettem mindenki figyelmét ezekkel a képekkel. 😀
Már csak 7 ember kell a túrához!
Én úgy néz ki, hogy mennék! 😀
Srácok van egy kiváló alkalom arra, hogy szerezzünk különleges Monstereket és Rockstarokat. Van Prágában egy Ázsia Center, ahol rengeteg ilyet kapni 2-3 eurós áron!
A lényeg, hogy összesen 10 ember kéne, és akkor fejenként 4 ezer Ft-ért lenne az útiköltség oda-vissza. Faterom egyik ismerőse kisbusszal ki tudna vinni. Megbízható, mert még pár évvel ezelőtt a 8.-os osztálykirándulásra is ő vitt minket.
Íme az árlista, és a készlet:
Amúgy én ma a Monster Zero Ultra-t kóstoltam meg és szerintem nagyon finom volt. 😀
Ez valóban ultra kék. 😃
szép kellemes nyári napokat kívánok😀
Boldog szülinapot előre is thepatric. gyönyörűek a monsterek és szintén grat Demoz legalább egy ultra blue-t nekem is be kéne szereznem..😀
nagyon jó kép lett looserking.
Egyenlőre ezeket vettem +majd 2db java, meg a másik muscle monster jön hozzá.
Boldog születésnapot! 😀
Én elhiszem, hogy Amerikai és csak ott kapni sehol máshol, meg minden, de azért könyörgöm.... Még ha 1000-1500 lenne akkor egyet esetleg, de hát ennyiért...-.-"
2k-t nekem sem ér meg, még ha 600-700 ft lenne, azt mondanám, hogy jó.
Darabja 2000-2500 Ft.