Magadról
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Képzeljek erre egy kis borostát? Ezek szerint úgy nézel ki, mint egy hormon kezelt 10 éves?😆
kívánok x D D D
Anonim? Dehogy, ő(azaz én😜) James Bond gyerekkorában, őt mindenki ismeri, nem? 😆 Amúgy köszi!^^
Zsebedbe meg a pisztolyt fogod?😆😂
Ha ezzel csajoznék, akkor legalább menne. 😆 Amúgy szinte mindig van csaj a láthatáron, csak sosem az, akivel szívesen járnék, akit el tudnék képzelni magam mellett. Persze azért így is néha kipróbálom a kapcsolatot azokkal a csajokkal, de sosem az igazi. Mindegy is, van még időm. 😃 Mondjuk mostanában egyre kevesebbet vagyok haverokkal, lehet hogy ez is visszaveti a lehetőségét, hogy találjak egy hozzám illő nőt. 😕
Lehet, de valahogy nem vágyom arra, hogy szex közben 2 másik herével koccoljanak az enyémek, szóval inkább leszek szingli. 😆 A képet meg már tűkön ülve várom! 😂
Ha ezzel csajoznék, akkor legalább menne. 😆 Amúgy szinte mindig van csaj a láthatáron, csak sosem az, akivel szívesen járnék, akit el tudnék képzelni magam mellett. Persze azért így is néha kipróbálom a kapcsolatot azokkal a csajokkal, de sosem az igazi. Mindegy is, van még időm. 😃 Mondjuk mostanában egyre kevesebbet vagyok haverokkal, lehet hogy ez is visszaveti a lehetőségét, hogy találjak egy hozzám illő nőt. 😕
Van egy két haver aki kockának mond , bezeg nem is wowozok s a wowos barátom mondja hogy ő nem kocka de én igen 😂
Akkor hozzászolnák a topichoz😀
15 éves vagyok, Csabán lakok, 174 cm s 59 kg vagyok,
teljes nevem Boldizsár Ádám , de simán csak Bobonak hívnak. S az életem kézilabda😀 (persze ha nem gépezek 😆😂😉 jó azért nem vagyok akkora kocka😀
Ki az a Csaba?!😂
15 éves vagyok, Csabán lakok, 174 cm s 59 kg vagyok,
teljes nevem Boldizsár Ádám , de simán csak Bobonak hívnak. S az életem kézilabda😀 (persze ha nem gépezek 😆😂😉 jó azért nem vagyok akkora kocka😀
iggen?😂
am teszek majd, 1x, valamikor😃
Ha raksz magadról én is rakok fel egyet 😜
jaja, ha meg engeded 😃 amúgy csak viccelek, félre fogalmaztam 😆
iggen?😂
am teszek majd, 1x, valamikor😃
Ha raksz magadról én is rakok fel egyet 😜
jaja, ha meg engeded 😃 amúgy csak viccelek, félre fogalmaztam 😆
am annyit elmondok h iwiw-en megtalálható vagyok, egy 5.-es kép van fent rólam😃
HA megírom a neved, Te elmondod, hogy Te vagy -e, vagy nem-e? 😜
Megvagy TEsla, megtaláltalak. 😎
iggen?😂