sanko74 azt hogy én egyetlen helyen sem találom hogy mennyi a képfrissítése(hány fps-en tudsz majd játszani) ami általában egy fő szempontnak számít monitorok terén.
Piero Bocs félreírtam javítva, de a korlátozásnál jól írtam a 30-at.
burkos82 valami kissebb gépigényű játékkal és/vagy minimális grafikával kéne megnézni ha azzal is laggol akkor vagy egy hwinfo kéne vagy egy feladatkezelő hogy kiderítsük mi húzza le ennyire.
Vagy azt megnézni hogy lekorlátozod olyan 30-20 fps-re és úgyis szaggat-e. Mert jónak kéne lennie 4kban 30hz frissítéssel vagy 2k 60hz, fhd 120hz(adatátvitel korlát miatt vagy magas frissítés vagy magas felbontás).
Sziasztok. Vettem egy 4k tévét a gépemhez. De irdatlanul szaggat a fifa17el. Vissza vettem full HD ra is és akkor is. Hdmi kábellel van hozzá kötve. Mi lehet a baj. Valaki segítsen.
samsung 49ku6400
Hali!
Valakinek van személyes tapasztalat a Samsung C24F390FHU monitorról? Ugyebár ívelt, Freesync (nekem R9 van, juhé).
Bónusz: a teljesen hibátlan, jól működő BenQ GL2240 LED monitorom mennyit ér egy eladás esetén?
Nekem már volt egy érdekes vitám azzal kapcsolatban hogy neki elromlott amit adtak hozzá ezért vett egy másikat hozzá, de mivel azt ő vette ezért megtartja én meg vegyek magamnak... aznap nem lett véve monitor.
De amúgy nem rossz van hdmi,fhd,jack és még ips is... egyedül az szúrja a szemem hogy nem lefele vannak hanem kifele a csatlakozók nekem meg falig be vanlökve... de ha nem találok mást addig akkor még visszatérek erre a beszélgetésre.
Igen azt olvastam hogy az ips veri világosban de a feketénél pont fordítva.
Csak gondoltam rákérdezek itt is mert sokan mondják hogy a va annyira nem jó... pl: látószög, az ips stabilabb és megbízhatóbb.
Érdeklődnék nektek biztos nagyobb tapasztalatotok van e téren.
Monitort szeretnék vásárolni. Lényege h IPS paneles legyen wide(21:9) képarány és lehetőleg LG. Három típus között vacilálok ami megengedhető magnak.
LG 29um68-p
LG 29uc88 ekkora méretben jó e ha ívelt?
LG 34um68-p
Sziasztok. Lenne még egy olyan kérdésem hogy van-e olyan eszköz, amit HDMI slot-ba dugok és arra két monitort csatlakoztatva a gép külön-külön tudja kezelni a megjelenítést. Tehát a gépben egy darab HDMI slot van és ebből szeretnék kettőt csinálni és a két képet külön külön szeretném kezelni.
Gondolkozom, hogy vegyek egy új monitort. A koncepcióm az hogy falra szerelhető legyen. Jelenleg egy tetőtérben lakom ahol a fal nagyjából 40 fokban meg van dölve a menneyeztől lefelé 1 méterig.. Tökéletes lenne ide egy olyan monitor úgy gondolom úgy hogy ha lefekszem 1,5 méterre lesz tőlem a képernyő.
Mit ajánlotok? 27 hüvelyknél nagyobb legyen és 1080p nél magasabbfelbontás. Igazi gamer monitor kellene, és ez olyan terep amelyhez nem igazán értek.
xCube: Köszönöm, majd ha meglesz minden alkatrész az új géphez feltétlen kipróbálom. A távoli jövőben mindenképp szeretnék amúgy TV-t hogy barátokkal nagyba tudjuk nyomni a Mortal Kombatot controllerrel, illetve 2018-ban ha jól tudom foci VB lesz addigra nem lenne rossz 😀😉
@grabka: Igen, lehet különböző felbontást beállítani. Nálam a laptop 1600x900 -ban volt, a rákötött TV pedig 1920x1080 -ban. A gépemen a fő monitor 3440x1440 -es, a másodlagos pedig 1920x1080.
Rá lehet kötni mind a kettőt, csak azt nem tudom lehet-e külön-külön felbontást állítani. Régen volt analóg és digitális kimeneten kijelzőt rákötve a gépemre, ott lehetett más-más felbontást állítani.
Nem találtam sehol leírást. Arról lenne szó hogy bátyámnak van egy UHD TV-je. Működhet-e hogy egy gépre rákötném azt a TV-t és mellé egy sima FullHD monitort?
Akár olyan formában hogy a TV képernyőn a felbontás 3840x2160 míg a gép képernyőjén 1920x1080 felbontás lenne, de még az is teljesen okés, ha mindkettőn egyszerre legalább fullHD felbontás működne.
Valoban TN paneles,60hz de a legjobbak közé tartozik.
Ha valaki tud ebben az árban,örülnék neki .
Piero Bocs félreírtam javítva, de a korlátozásnál jól írtam a 30-at.
Vagy azt megnézni hogy lekorlátozod olyan 30-20 fps-re és úgyis szaggat-e. Mert jónak kéne lennie 4kban 30hz frissítéssel vagy 2k 60hz, fhd 120hz(adatátvitel korlát miatt vagy magas frissítés vagy magas felbontás).
sanko74 Hát ha képfrissétés nélkül nem tudom milyen alternatívát mondjak...
Mi a véleményetek errről
Benq RL2455HM monitor.
Játékra kellene (is).Vagy valami ebben a árkategóriában?
Köszi előre is.
samsung 49ku6400
http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/acer/gn246hlbbid-p228706257/
Megéri? Nekem ez elég sok pénz egy monitorért deha megéri hát legyen.. vélemények?
Valakinek van személyes tapasztalat a Samsung C24F390FHU monitorról? Ugyebár ívelt, Freesync (nekem R9 van, juhé).
Bónusz: a teljesen hibátlan, jól működő BenQ GL2240 LED monitorom mennyit ér egy eladás esetén?
Mondjuk Asus VA32AQ?
De amúgy nem rossz van hdmi,fhd,jack és még ips is... egyedül az szúrja a szemem hogy nem lefele vannak hanem kifele a csatlakozók nekem meg falig be vanlökve... de ha nem találok mást addig akkor még visszatérek erre a beszélgetésre.
Spoiler!
Spoiler!
visor261: jók a VA paneles monitorok is, én is olyat tervezek venni. Lentebb írtam, Csak nem ilyen árkategóriában. 😃
Mennyire jó szerintetek az árkategóriájában?
Csak gondoltam rákérdezek itt is mert sokan mondják hogy a va annyira nem jó... pl: látószög, az ips stabilabb és megbízhatóbb.
PHILIPS 227E6EDSD/00
BENQ GW2270H
Én is íveltet akarok most venni, csak 16:9-ben.
Érdeklődnék nektek biztos nagyobb tapasztalatotok van e téren.
Monitort szeretnék vásárolni. Lényege h IPS paneles legyen wide(21:9) képarány és lehetőleg LG. Három típus között vacilálok ami megengedhető magnak.
LG 29um68-p
LG 29uc88 ekkora méretben jó e ha ívelt?
LG 34um68-p
A 34est kizárnám hely szűkében.
Ha van ötlet szívesen várom akkor is ha nem lg.
Mit ajánlotok? 27 hüvelyknél nagyobb legyen és 1080p nél magasabbfelbontás. Igazi gamer monitor kellene, és ez olyan terep amelyhez nem igazán értek.
Nem találtam sehol leírást. Arról lenne szó hogy bátyámnak van egy UHD TV-je. Működhet-e hogy egy gépre rákötném azt a TV-t és mellé egy sima FullHD monitort?
Akár olyan formában hogy a TV képernyőn a felbontás 3840x2160 míg a gép képernyőjén 1920x1080 felbontás lenne, de még az is teljesen okés, ha mindkettőn egyszerre legalább fullHD felbontás működne.
Elég lenne hozzá egy gtx1070?