Hali!
Olyan kérdésem lenne, tervezek venni egy vízhűtőt a procimra, olyan kéne ami tuti jó a gépembe és a későbbiekben ha proci cserére kerülne sor arra is jó legyen! Első körben erre gondoltam aránylag olcsó 23k CORSAIR Hydro Series H70 ***on néztem, de azt írják h nem jár mellé Cooler ez pontosan mit is takarhat? A másik pedig, táp mekkora kelhet neki? De ha esetleg vki tudd ettől jobbat azt is meg hallgatom! Egyenlőre ez csak terv! 😀
az a lényeg 2 pines meglegyen onnantól tök mindegy a 2 kábel +12v -12v ennyi. A többi meg extra a 3. szál az a sebesség visszajelzés a 4. pedi maga a szabályzáshoz kell.
Talmacsi írta:
lenne egy kérdésem ha veszek egy 8 centi méteres rendszer hűtőt és az 4 pintes azt bele dughatom a 3 pintes csatlakozóba vagy nem fog úgy működni?
bele dughatod, csak akkor értelemszerűen nem tudod szabályozni a fordulatát
Bershka írta:
Asszem az enyém is IDE, azt összetudom kötni egy msi z68a-g43 lappal?
na igen, ez a baj, 1155-re 1-2 IDE csatis alaplap létezik csak.
Venni kell így egy SATA meghajtót.
a Pioneer-t ajánlom, kicsit drágább mint egy LG, de az a legjobb.
Bershka írta:
Szerintetek az új gépemhez érdemes lenne vennem új dvd meghajtót? Vagy inkább tegyem át a régi gép-ből? A régi-t nem használtam túl sokszor meghát most is csak a bf3-hoz kellene 😃
Amennyiben megfelel a céljaidra, és tökéletesen működik, akkor sztem fölösleges venni. Utólag sem tart sokba kicserélni, ha elromlik. Az enyém 5 konfigot élt túl.
Szerintetek az új gépemhez érdemes lenne vennem új dvd meghajtót? Vagy inkább tegyem át a régi gép-ből? A régi-t nem használtam túl sokszor meghát most is csak a bf3-hoz kellene 😃
Synda Rebirth írta:
Nem tudom milyenek, abba az árkategóriába tartoznak amit írtál.
Nem hinném hogy zúgna bármelyik is, ez nagyban függ az alaplapi készlettől, driverektől, szoftverektől, kis hozzáértéssel elvileg minden hiba orvosolható.😀
és egy Sennheiser PC 2 Chat ről mi a véleményetek?
Nem hinném hogy zúgna bármelyik is, ez nagyban függ az alaplapi készlettől, driverektől, szoftverektől, kis hozzáértéssel elvileg minden hiba orvosolható.😀
matyu20 írta:
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy milyen mikrofont ajánlotok egy laptophoz játékkommentárok készítésére és skypeolásra?
UI.: 3-4 ezer forintom lenne rá
Valaki erre?
Az inkább headset.😜
Genius Europe HS-G500V
Sennheiser PC 3 Chat
Philips SHM7110
Logitech Stereo Headset H250
Philips SHM7410
Amelyik szimpatikus, igaz én Philips-et max levélnehezéknek vennék.😜
És a Sennheiser PC 3 Chat-nak jó a hangzása és nem zúg ? mert mint már mondtam játékok kommentálására venném
matyu20 írta:
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy milyen mikrofont ajánlotok egy laptophoz játékkommentárok készítésére és skypeolásra?
Valaki erre?
Az inkább headset.😜
Genius Europe HS-G500V
Sennheiser PC 3 Chat
Philips SHM7110
Philips SHM7410
matyu20 írta:
Nem értem minek használni még dvd írót én már évek óta nem használok optikai lemezeket. A játékokat is letöltöm steam ról vagy originről amit megveszek.
Lg-t ne akarj venni....én is most vettem, és mondták, hogy az már nem a régi, se a Pioneer, de amit Niteforce írt, az azt hiszem, hogy még a jó fajta.
Asus-nak meg csak a neve Asus, de ha azt akarsz, akkor Asus DRW-24B3LT(5000ft körül van).
Pioneer 219 ez egy nagyon jó író, lehet hogy kicsit drágább mint más samsung vagy LG, de ez a legjobb, egyet nem ront el, nagyon megbízható. Csak pozitív véleményt olvastam róla. Ezt ajánlom!
Szerintem egy DVD írónál nem nagyon lehet tévedni. Nekem ilyen van: Samsung 22x SH-222BB/BEBE van és semmi gondom nincs vele. Wint telepíteni, néha írogatni dolgokat bőven jó. 3-4k környékén már kapni. Ha mindenképp asus-nál maradnál akkor szerintem ASUS DRW-24B5ST
kéne egy kis segítség, van egy speedlink 2.1 hangfalam aminek a csatlakozója vagyis a vezetéke megtört, ennek eredménye képpen mindig igazgatnom kellett hátúl a gépnél, emiatt az alaplap jack csatlakozója is kikopott, és félő hogy ha új hangfalat veszek az sem lesz jó bele, az alaplap még garanciás, szerintetek kicserélnék? és még az lenne a kérdésem, hogy van e olyan 2.1 hangfal ami csak usb-s és nem kell hozá jack csatlakozó, előre is köszi a válaszokat
Ahogy maniacc mondta.
Vágsz egy szokásos mintát, vagy amilyet akarsz, az oldallapba, és veszel bele egy plexit majd rögzíted amivel akarod.
A kivágás részét nem tudom mivel szokták, haver vízsugaras vágóval csinálta, de home made is lehet...sarok csiszoló(lehet leégeti a festéket a vágás szélénél), dekopír meg csúnya...
Hali!
Lehet fura ötlet, de olyat szeretnék hogy a gépház oldalát lecserélni plexis témára 😃 de eddig nem igazán találtam boltot ahol ilyesmi van, meg nem is igazán tudom hogy lehet e ilyet vagy olyan házat kellett volna vennem ami már alapból ilyen?? :S Van e megoldás? 😀
SENCOR SHC XD011 17.000-20.000 HUF
Tudnátok ajánlani vmit?
Ajánljatok már nekem pár SATA-ás DVD írót! Minél olcsóbb legyen, de ne menjen a minőség rovására! Előre is kösz! 😀
Pioneer DVR-219
kb 5K
Pioneer-ok nagyon jók, a véleményeknél is csak pozitívum van, nekem is pio meghajtóm van, és semmi baja már vagy 5 éve, 1 lemezt sem rontott el!
Olyan kérdésem lenne, tervezek venni egy vízhűtőt a procimra, olyan kéne ami tuti jó a gépembe és a későbbiekben ha proci cserére kerülne sor arra is jó legyen! Első körben erre gondoltam aránylag olcsó 23k CORSAIR Hydro Series H70 ***on néztem, de azt írják h nem jár mellé Cooler ez pontosan mit is takarhat? A másik pedig, táp mekkora kelhet neki? De ha esetleg vki tudd ettől jobbat azt is meg hallgatom! Egyenlőre ez csak terv! 😀
Milyen rendszerhűtőket érdemes venni? Mert néha a proci felmegy 55-60 fokra is. 😞 Elől az oldallapon találhatóak a nyílások.
Előre érdemes, gondolom hátul csak van vmi, így akkor lesz egy csatornád amin keresztül áramolhat a levegő és elég hatásosan hűt is majd.
És milyet érdemes venni ami nem olyan drága?
Milyen rendszerhűtőket érdemes venni? Mert néha a proci felmegy 55-60 fokra is. 😞 Elől az oldallapon találhatóak a nyílások.
Előre érdemes, gondolom hátul csak van vmi, így akkor lesz egy csatornád amin keresztül áramolhat a levegő és elég hatásosan hűt is majd.
sajnos csak 3 pintes csati van az alap lapon hogy oldjam meg hogy jó legyen
csak bedugod, a maradék meg lehet úgy mellette
oké
sajnos csak 3 pintes csati van az alap lapon hogy oldjam meg hogy jó legyen
csak bedugod, a maradék meg lehet úgy mellette
lenne egy kérdésem ha veszek egy 8 centi méteres rendszer hűtőt és az 4 pintes azt bele dughatom a 3 pintes csatlakozóba vagy nem fog úgy működni?
bele dughatod, csak akkor értelemszerűen nem tudod szabályozni a fordulatát
Asszem az enyém is IDE, azt összetudom kötni egy msi z68a-g43 lappal?
na igen, ez a baj, 1155-re 1-2 IDE csatis alaplap létezik csak.
Venni kell így egy SATA meghajtót.
a Pioneer-t ajánlom, kicsit drágább mint egy LG, de az a legjobb.
Amennyiben megfelel a céljaidra, és tökéletesen működik, akkor sztem fölösleges venni. Utólag sem tart sokba kicserélni, ha elromlik. Az enyém 5 konfigot élt túl.
laptop kiegeszitoket tudtok mondani? Hutolap kilove!
USB-s ventilátor,táska,USB-s hangkártya,notebook asztal,Inverter autóhoz(töltő)
Köszi Gamer haverom!
laptop kiegeszitoket tudtok mondani? Hutolap kilove!
USB-s ventilátor,táska,USB-s hangkártya,notebook asztal,Inverter autóhoz(töltő)
és egy Sennheiser PC 2 Chat ről mi a véleményetek?
Valaki erre?
Az inkább headset.😜
Genius Europe HS-G500V
Sennheiser PC 3 Chat
Philips SHM7110
Philips SHM7410
És a Sennheiser PC 3 Chat-nak jó a hangzása és nem zúg ? mert mint már mondtam játékok kommentálására venném
Valaki erre?
Az inkább headset.😜
Genius Europe HS-G500V
Sennheiser PC 3 Chat
Philips SHM7110
Philips SHM7410
Valaki erre?
Asus-nak meg csak a neve Asus, de ha azt akarsz, akkor Asus DRW-24B3LT(5000ft körül van).
Egy ilyen hangfal megéri az árát?
http://www.philips.hu/c/pc-audio/spa5300_10/prd/
tuti veszek 1et😆
De ha ide írsz, hogy mit szeretnél akkor biztos segítenek, hogy hogy állj neki, miből milyet vegyél stb. Ez egy modding fórum. 😀
LINK: [LINK]
Vágsz egy szokásos mintát, vagy amilyet akarsz, az oldallapba, és veszel bele egy plexit majd rögzíted amivel akarod.
A kivágás részét nem tudom mivel szokták, haver vízsugaras vágóval csinálta, de home made is lehet...sarok csiszoló(lehet leégeti a festéket a vágás szélénél), dekopír meg csúnya...
Lehet fura ötlet, de olyat szeretnék hogy a gépház oldalát lecserélni plexis témára 😃 de eddig nem igazán találtam boltot ahol ilyesmi van, meg nem is igazán tudom hogy lehet e ilyet vagy olyan házat kellett volna vennem ami már alapból ilyen?? :S Van e megoldás? 😀
Szeretnek venni egy routert. Ajanljatok parat. Kb 10-15k ertekben.