Kevesebb mint 1 perc bár sosem mértem.
A lényeg hogy bekapcsol és úgy működik ahogy az el lehet várni tőle, a többi nem számít 😃
Ha leülök a gép elé az azt jelenti hogy van egy kis szabadidőm tehát az is beleférne ha picit több 😀
Sok 😞 winyodaralas kezdestol screen bejelntkezesig winya dara off kb : 100-110sec regebben mertem, lehet rajta gyorsitani de minek ? MAjd egy reincsall megold mindent.
ja század sry elnéztem 😆DD Mert:1:0:22
Hát ezt jól benéztem 😆 lényeg a lényeg, hogy nem is gyors de annyira talán nem is lassú.. 😜 már akinek 😆
Mondjuk ez HDD-n mulik.. 😶
Vegyetek SDD-t azzal nem lesz gond 😆 😂😂
6 mp gyokerseg, annyi keves lenne barmelyik szuper-szamitogepnek, ha 1 normalis op-rendszert tolt be, nehany epkezlab progival 1utt, szvsz ! 😆
Nalam is kb. 1 perc, Quad ( 4 magos ) procival, 8 Gb RAM-mal. 😀
Persze kb. felperc alatt lazan bejelentkezek a fiokomba, az asztalra, de kell meg kb. fel perc mire mar a proci nem dolgozik es mindent betoltott rendesen. Igaz, igy 4 magossal mar azert tudok dolgozni kozben is, de inkabb mindig varok picit vele, megszokasbol, h rendesen felalljon a rendszer. 😀
Nekem Win7-em van ezen a retek gépemen, de még így is bekapcsol kb 1 perc alatt, az már más tészta hogy kell még 3-4 perc mire használni is tudom(Nod32 frissités stb...)
A lényeg hogy bekapcsol és úgy működik ahogy az el lehet várni tőle, a többi nem számít 😃
Ha leülök a gép elé az azt jelenti hogy van egy kis szabadidőm tehát az is beleférne ha picit több 😀
Hát ezt jól benéztem 😆 lényeg a lényeg, hogy nem is gyors de annyira talán nem is lassú.. 😜 már akinek 😆
Mondjuk ez HDD-n mulik.. 😶
Vegyetek SDD-t azzal nem lesz gond 😆 😂😂
attól hogy bivaly erős lesz nem lesz gyorsabb a betöltés hacsak nem veszel egy gyorsabb hdd-t
2 vinyó lesz(késpbb talán több is😜) raid 0-ban. A 2x-es sebesség csak növel valamit. 😃
kikapcsolás:6mp
Nalam is kb. 1 perc, Quad ( 4 magos ) procival, 8 Gb RAM-mal. 😀
Persze kb. felperc alatt lazan bejelentkezek a fiokomba, az asztalra, de kell meg kb. fel perc mire mar a proci nem dolgozik es mindent betoltott rendesen. Igaz, igy 4 magossal mar azert tudok dolgozni kozben is, de inkabb mindig varok picit vele, megszokasbol, h rendesen felalljon a rendszer. 😀
Ez a 6 és 10 másodperc számomra elég incredibilis, akárhogy tuningolsz.
De legyen úgy.