Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
blade125 avatar
Xperia L már lassan egy éve. Szoftverrel akadtak kisebb gondok de összességében jó kis teló.
0
0
0
0
niteforce avatar
telefonnal esélytelen... Egy porszemnyi képérzékelőtől és optikától mit vártok?
0
0
0
0
adata4g avatar
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni a telefonommal kapcsolatban! SONY Xperia J- van szép képeket csinál normális fénynél de amint egy picit kevesebb fény van egyből homályos képeket készít ezt hogyan tudom orvosoltatni mert nagyon idegesít hogy nem éles képet készít! Hogyan tudom orvosolni hogy sötétben és normális fénynél kisebb fénynél is szép képeket csináljon ? 😲
0
0
0
0
skorpion120 avatar
Samsunokiaperia Megaowone 26ezer.3/2 verz. nem amúgy Sony Xperia J-m van 😀
0
0
0
0
Masterthief avatar
Épp tegnap este hagytam el a mobilom. Samsung Galaxy y Duos GT6102. 😠
Sacc/kb tudom is merre lehet, de sajnos lemerült vagy kikapcsoltam, így nem tudom megcsörgetni másik telefonról. A findmymobile samsung oldalán próbálom behatárolni a készülék helyét, de így kikapcsolva hiába keresem. Max ha megtalálja valaki.
0
0
0
0
lumosnina avatar
Xiaomi mi3 Black 16gb + Xiaomi MiBand! 😀 The best... 😜
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Samsung galaxy w 😃 de váltani kéne valami komolyabbra 😃 Samsung galaxy s3-ra legalább 😃 vagy egy Sony Xperia S
0
0
0
0
pixel69 avatar
Sony Xperia E
(szeret repülni 😃 ) amúgy nem rossz kis telefon mondjuk amire nekem kell arra bőven elég. (: Bár ez, hogy nem tudom néha felvenni aki hív mert csak a fekete képernyőt látom és csörög a világba na ez eléggé fel tud idegesíteni.. Vagy mikor össze akad és lefagy már csak abban, hogy be akarok lépni a menübe.. vagy a "telefon" menü mikor hívni akarok valakit le fagy a nagy gondolkozásban (: a feloldás sem egyszerű néha 😃
Összességében szerintem fain kis telefon mert csak telefonálok rajta max van rajta 1-2játék 😀
0
0
0
0
no avatar
djwarp: Fözött rom, kernel stb. Jelenleg 1.4Ghz-en üzemel nekem. 1,5GHz-ig lehet húzni úgy tudom.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
HyperxPlus : Nekem is ilyenem van 😆
Spoiler!
Hogy tuningoltad? 😀 😊
0
0
0
0
no avatar
Xperia L és szerintem rohadt jó, csak tudni kell tuningolni ;-)
0
0
0
0
PoPet avatar
Jó öreg Samsung Galaxy S2 😃
0
0
0
0
no avatar
Lg optimus l7 ii eleg jo telefon attol fuggetlenul hogy dual snapdragon van benne de attol par tegras jatek is fut rajta.
0
0
0
0
DAlex avatar
Sony Xperia L, de nem ajánlom, én nem vagyok vele megelégedve amint lehet lecserélem..
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Don't tap the while tile.
0
0
0
0
no avatar
Valaki nem tudja melyik az a játék amikor az egész cucc így megy lefele és nyomkodni kell fekete részeket?
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
Samsung Galaxy S3 LTE, szomorúan vettem tudomásul hogy nm kapunk rá 4.4-et 😞
0
0
0
0
prince4 avatar
samsung galaxy s3 mini(az okos kistesó)
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 nagyra nőt telefon 😆
0
0
0
0
mlan0 avatar
Galaxy s6310N majdnem 2 év garival+tartozékaival+2db Sony headsez AMinek darabja 5000FT cserélném bármire..PM
0
0
0
0
Agent 47 avatar
Egy fos Sony Ericsson Xperia x10 mini pro (U20i)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Samsung E1100 😆
Jó ez! Van ébresztőóra meg jegyzet rajta. Telefonálni lehet, más meg minek?

Ja meg egy D714i táblacsoki.
Spoiler!
Kell a nagyra nőtt MP5 😜
0
0
0
0
lase922 avatar
Huawei ascend y300
15k-ért szereztem és majdnem van még 2 év gari rá 😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Sajnos nem találtam fórumot hozzá, valami nagy mobilos ember hátha tudja...
854x480 25fps videó felvétel-re képes készülék listát keresek... amin az összes ilyen készülék szerepel.... ami maximum ilyen felbontásba rögzít rögzíteni !
0
0
0
0
szabo176 avatar
Egy LG P970 büszke tulaja voltam 1 évig, most pedig egy HTC ONE M8 következik! :3
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
Samsung galaxy S advance 😃 jó csak néha beakad..
0
0
0
0
acsricsi avatar
Szerintetek melyik a jobb telefon? Samsung Galaxy S3 Mini vagy Samsung Galaxy Ace 3? Melyiken futnak el az alábbi játékok? : Subway surfers, Asphalt 8, Nova 3, Moder Combat 4: Zero Hour, Dungeon Hunter 4, GTA, Max Payne Mobile.
Mennyit bírnak ki folyamatos használat közben?
Melyik csinál jobb képeket?
Ugye az S3 mininek jobb az AMOLED kijelzője mint az Ace 3-nak?
0
0
0
0
karsai12 avatar
most vettem Samsung Galaxy S5 + kaptam mellé egy okosórát 😉
0
0
0
0
Bronson avatar
Nokia 5220 XpressMusic. nem jöttek be az érintőképernyős telók 😆
0
0
0
0
OtasRm avatar
sacpatrik : Akkor lehet hogy úgy érti a teló, hogy "módosított eszköz", azaz már a legújabb rendszer van rajta, vagyis a rendszert már frissítették, azaz módosult...😀
Szerintem 😀
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Hogy milyen telefonom van??? Egy sz*ros alcatel. 😆 😆 😆
0
0
0
0
no avatar
Szolgáltatónál vettem.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Azt se tudom mi az a rootolás.
Amikor vettem akkor rendesen dobozban volt meg minden.. nem hiszem, hogy az lenne...

Szolgáltatónál vetted teljesen újan vagy esetleg "kéz alól"? Mert ez tényleg olyan mintha belepiszkáltak volna.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció