Épp tegnap este hagytam el a mobilom. Samsung Galaxy y Duos GT6102. 😠
Sacc/kb tudom is merre lehet, de sajnos lemerült vagy kikapcsoltam, így nem tudom megcsörgetni másik telefonról. A findmymobile samsung oldalán próbálom behatárolni a készülék helyét, de így kikapcsolva hiába keresem. Max ha megtalálja valaki.
Sony Xperia E
(szeret repülni 😃 ) amúgy nem rossz kis telefon mondjuk amire nekem kell arra bőven elég. (: Bár ez, hogy nem tudom néha felvenni aki hív mert csak a fekete képernyőt látom és csörög a világba na ez eléggé fel tud idegesíteni.. Vagy mikor össze akad és lefagy már csak abban, hogy be akarok lépni a menübe.. vagy a "telefon" menü mikor hívni akarok valakit le fagy a nagy gondolkozásban (: a feloldás sem egyszerű néha 😃
Összességében szerintem fain kis telefon mert csak telefonálok rajta max van rajta 1-2játék 😀
Sajnos nem találtam fórumot hozzá, valami nagy mobilos ember hátha tudja...
854x480 25fps videó felvétel-re képes készülék listát keresek... amin az összes ilyen készülék szerepel.... ami maximum ilyen felbontásba rögzít rögzíteni !
Szerintetek melyik a jobb telefon? Samsung Galaxy S3 Mini vagy Samsung Galaxy Ace 3? Melyiken futnak el az alábbi játékok? : Subway surfers, Asphalt 8, Nova 3, Moder Combat 4: Zero Hour, Dungeon Hunter 4, GTA, Max Payne Mobile.
Mennyit bírnak ki folyamatos használat közben?
Melyik csinál jobb képeket?
Ugye az S3 mininek jobb az AMOLED kijelzője mint az Ace 3-nak?
sacpatrik : Akkor lehet hogy úgy érti a teló, hogy "módosított eszköz", azaz már a legújabb rendszer van rajta, vagyis a rendszert már frissítették, azaz módosult...😀
Szerintem 😀
Sacc/kb tudom is merre lehet, de sajnos lemerült vagy kikapcsoltam, így nem tudom megcsörgetni másik telefonról. A findmymobile samsung oldalán próbálom behatárolni a készülék helyét, de így kikapcsolva hiába keresem. Max ha megtalálja valaki.
(szeret repülni 😃 ) amúgy nem rossz kis telefon mondjuk amire nekem kell arra bőven elég. (: Bár ez, hogy nem tudom néha felvenni aki hív mert csak a fekete képernyőt látom és csörög a világba na ez eléggé fel tud idegesíteni.. Vagy mikor össze akad és lefagy már csak abban, hogy be akarok lépni a menübe.. vagy a "telefon" menü mikor hívni akarok valakit le fagy a nagy gondolkozásban (: a feloldás sem egyszerű néha 😃
Összességében szerintem fain kis telefon mert csak telefonálok rajta max van rajta 1-2játék 😀
Spoiler!
Jó ez! Van ébresztőóra meg jegyzet rajta. Telefonálni lehet, más meg minek?
Ja meg egy D714i táblacsoki.
Spoiler!
15k-ért szereztem és majdnem van még 2 év gari rá 😀
854x480 25fps videó felvétel-re képes készülék listát keresek... amin az összes ilyen készülék szerepel.... ami maximum ilyen felbontásba rögzít rögzíteni !
Mennyit bírnak ki folyamatos használat közben?
Melyik csinál jobb képeket?
Ugye az S3 mininek jobb az AMOLED kijelzője mint az Ace 3-nak?
Szerintem 😀
Amikor vettem akkor rendesen dobozban volt meg minden.. nem hiszem, hogy az lenne...
Szolgáltatónál vetted teljesen újan vagy esetleg "kéz alól"? Mert ez tényleg olyan mintha belepiszkáltak volna.
Amikor vettem akkor rendesen dobozban volt meg minden.. nem hiszem, hogy az lenne...