Ramok különbsége
Én azt szeretném kérdezni hogy A 667MHZ-es ramok és A 800MHZ-es ramok között mennyi a különbség.
Vagy mennyi a sebesség növekedés 667MHZ-ről 800-ra.
Remélem nem baj ogy új témát nyitottam XD:P:-/
Vagy mennyi a sebesség növekedés 667MHZ-ről 800-ra.
Remélem nem baj ogy új témát nyitottam XD:P:-/
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok!
Nem tom h idevaló kérdése, sztem ide a legjobb írnom:Van egy Ilyen alaplapom:MSI 848 PM(MS-7067)
Na most nem tudom eldönteni h ddr 1 es v 2 es ram való bele!
Mert az Everest program azt mondja h ddr simán, de amikor beleraktam mellé egy ddr 1 eset akk a bootolásnál nem ismerte fel a rendszere egyiket sem (Meg aztán az ami most benne van az egy 512 es , de még a márka sincsen rajt).Lécci vki segítsen rajtam, me vennék bele egy 2 gigássat 😃 és nem tom addig míg ezt nem tom!!!!😢😢😢Köcc előre is😜cGamer98
DDR2-es. 533/667/800-as RAMokat fogad maximum 4GB-ot lehet beletenni.
"Main Memory
• Supports Dual DDR II 533/667/800
- 2 DDRII DIMMs (240pin / 1.8V)
- Supports a maximum memory size up to 4GB.
"
forrás:[LINK]
Van itt valami nagyon régi teszt is de szerintem vinni fogja a 2 GB-ost.
[LINK]
De várj meg több véleményt is szerintem😀
Nem tom h idevaló kérdése, sztem ide a legjobb írnom:Van egy Ilyen alaplapom:MSI 848 PM(MS-7067)
Na most nem tudom eldönteni h ddr 1 es v 2 es ram való bele!
Mert az Everest program azt mondja h ddr simán, de amikor beleraktam mellé egy ddr 1 eset akk a bootolásnál nem ismerte fel a rendszere egyiket sem (Meg aztán az ami most benne van az egy 512 es , de még a márka sincsen rajt).Lécci vki segítsen rajtam, me vennék bele egy 2 gigássat 😃 és nem tom addig míg ezt nem tom!!!!😢😢😢Köcc előre is😜cGamer98
Górénak érzi a géped magát 😂😂😂
Synda Rebirth:Kersegéltem mindenhol amit írtál de nem találom sehol
Akkor passzolom, húzz a procin, ha van hűtőd, akkor tuti emelkedni fog.
akos328😃e az a meglepő hogy eddig voilt olyan választás a bios ban hogy 800/1600 de mostmár csak olyan van hogy 716/1400 valamennyi ez a legmagasabb beállítás amit lehet csinálni .
Fsb-t (front side bus) emeld.
Ezért van h csak 1333Mhz tudod járatni, mert ez alapórajel. 1600-1800-at OC-val tudod csak elérni. Azt pedig csak BIOS-ban tudod, de többet nem tudok segíteni mert nem tudom milyen a BIOS-d
Van egy kis problémám van 2 DB 1600Mhz es 2 GB os ramom az alaplapom támogatja az 1600Mhz-es ramokat de valamiért nem tudom az istennek se 1600Mhz on elindítani , ugyebár olyannak kéne lenni hogy 800/1600Mhz de nekem a legnagyobb amit belehet állítani az 716/1333 aszem , ha valaki tudja hogyan bírjam rá hogy működjenek azt megköszönném ! Pontosabb adatokat megtaláltok a profilba.
Uj ramot szeretnék venni de amit venni akarok az nincs benne az alaplapi memoria támogatási listába.ez gondot okozhat-e?
DDR2 1066Mhz-ig támogatja, többivel ne foglalkozz, ami ezeknek megfelel jó lesz bele.😉
Mégis volt egy olyan típus ami nem működött azért kérdem,mert énis ugy tudom h mind1 milyet rakok bele.
Igen van ami csak AMD chipet támogat, gondolom azt jelzik.😜
Uj ramot szeretnék venni de amit venni akarok az nincs benne az alaplapi memoria támogatási listába.ez gondot okozhat-e?
DDR2 1066Mhz-ig támogatja, többivel ne foglalkozz, ami ezeknek megfelel jó lesz bele.😉
Mégis volt egy olyan típus ami nem működött azért kérdem,mert énis ugy tudom h mind1 milyet rakok bele.
lenne egy kérdésem ma vettem 2GB ramot és a másik is 2GB os de nem egyforma a márkájuk...de a gépem 3.50GB ramot észlel a 4GB ból mind a két ram DDR2 es 800MHz es és szeretném kérdezni hogy miért nem érzékel a gépem 4GB ot windows 7 ultimate 64bit van fent a gépen 😀 az alaplap pedig ASUS P5B-MX 😀 nagyon köszönöm a válaszokat 😀
Szerintetek támogatná a laptop? felismerné,hogy 8GB-os,ha az egy Slotba beleteszem?
Legegyszerübb ha veszel bele még 1 ugyan olyat mint ami most benne van,és meglesz a 4Gb,A mhz-ek ne tévesszenek meg,1333-1600Mhz,semmi gyorsulást nemveszel észre köztük ha csak átlag dolgokra használod a laptopot.
És mennyiért tudnám eladni a 2GB ramomat? (DDR3,1333 MHz)
3 hetes,nincs semmi baja.
Ha megvan a papirja,meg a számla,gondolom garis még,eltudod adni picivel olcsobban mint az uj,mondjuk meghirdeted uj fejében.Én adtam már el igy memot,a kutya se mondja meg egy ramrol h uj v használt,nem romlik olyan könnyen ha normálisan van használva,pl szét feszelve,tul huzva...Meg ha nem látszik rajta h sokat volt kiszedve-berakva...mert igazábol nemsokat szoktuk kiszedni öket,akkor elleht adni uj fejében.
3 hetes,nincs semmi baja.
És átváltani Win7 32 bitről 64 bitre?😀
Nekem volt már elixir,geil,kingstone,meg most a corsair memória,és eddig ezeket legaláb 5 külömbözö lapokban használtam.ASUS,GIGA,MSI (2 külömbözö lapmindkettö MSI),BIOSTAR.Akár meik volt akár meik lapba,ment.
a ddr2 ,ddr3 ramok akármilyen alaplapba jók? 😀
Vannak kimondott DDR2/DDR3 lapok, amibe mind a 2 típus belemegy, de többségében külön-külön lapokba mennek.
lenne egy kérdésem huztam a procit és nem tom hogy az FSB jó ha 225 ön van és hogy a ramok nem fognak e kiégni??a ramokon nincs hütőborda 😀
kösz a válaszokat 😀
Sziasztok 😃
Ugye jó lesz a Kingmax 2GB DDR3-1333MHz RAM-om mellé egy Kingston 2GB DDR3 1333MHz RAM?
Hogyne. A mostani gépben egy Kingston 1G-s DDR1 és egy Meiko(?) 1G-s egység van, hibátlanul mennek. Ha viszont dual-channel-ben akarod őket használni, akkor már lehet érdemesebb azonos típust választani. (vagy kapásból olyat ami biztosan dual-channel kiszerelés)
Köszi! Hát most single be mennek de meglehetne próbálni dual-channel ben is? Bár nem hiszem, hogy tetszenének egymásnak mert a Kingmax-nak nagyobb az órajele (666MHz) míg a Kingston nak(609MHz) csak! 😕
De jó lesz ez nekem így is! Az én igényeimet biztos ki elégíti majd! 😆
Sziasztok 😃
Ugye jó lesz a Kingmax 2GB DDR3-1333MHz RAM-om mellé egy Kingston 2GB DDR3 1333MHz RAM?
Hogyne. A mostani gépben egy Kingston 1G-s DDR1 és egy Meiko(?) 1G-s egység van, hibátlanul mennek. Ha viszont dual-channel-ben akarod őket használni, akkor már lehet érdemesebb azonos típust választani. (vagy kapásból olyat ami biztosan dual-channel kiszerelés)
lenne egy kérdésem huztam a procit és nem tom hogy az FSB jó ha 225 ön van és hogy a ramok nem fognak e kiégni??a ramokon nincs hütőborda 😀
kösz a válaszokat 😀