Milyen játékot vásároltál utoljára?

Szerző: Nogitsune, 2014. April 16., téma
Fórum » Játékokról általában
Szerintem nem kell sokat magyarázkodni, hogy mit is kell ide írni. Leírod azt a játékot amit utoljára vásároltál (pc, steam, origin, konzol, mindegy).
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KalmarErik avatar
Alan Wake
Oblivion
Gears of War
MGS 3
0
0
0
0
retykristof avatar
Sziasztok! Human Fall Flat, és keresnék rá embereket ha lenne itt rá jelentkező 😀
0
0
0
0
xCube avatar
Korábban jött a Mikulás:

Uncharted - The Nathan Drake Collection

Uncharted 4 - A Thief's End

Atari Retro Handheld

Nintendo NES Classic + egy második kontroller + USB konnektor adapter

Nintendo Switch Grey + hordtáska + fólia

DOOM Switch

The Legend of Zelda - The Breath of the Wild Switch

Stardew Valley - Ma jön majd az e-Shop -ból

Gondoltam rá, hogy ma elugrok és megveszem a Super Mario Odyssey -t és a Mario Kart 8 -at.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Jurassic world evolution, mxgp 1, deus ex mankind divided
0
0
0
0
bukta2 avatar
Call of Duty Black Ops llll
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Forza Horizon 4 .... kb 12 perce
Spoiler!
Előtte meg a Battlefield 1942-t még 2010ben
0
0
0
0
bukta2 avatar
Green Hell (és nem bántam meg)
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Épp most vettem meg a Battlefield 1-et 5€-ért. Annyit még nekem is megért. 😃
0
0
0
0
💬 3
Sicko_Istii avatar
@Warlordcommander: Hol? 😲
0
0
0
0
Sicko_Istii avatar
@susguy: Bezsebelve, köszii! 😀
0
0
0
0
Gomi87 avatar
én a Strange Brigade,scum
0
0
0
0
kmetovics avatar
Vampyr
Dark Souls II: Scholar of the First Sin
Marvel's Spider-Man
0
0
0
0
xCube avatar
Panzer Dragoon PC - bontatlan első nagy dobozos kiadás.
0
0
0
0
DemonMesteR avatar
Szeptember 10-ig a Witcher 1 apró pénzért van szóval lecsaptam rá. Ajánlom mindenkinek aki szereti a széria első részét.
0
0
0
0
WeKing avatar
Door Kickers-t, mikor még le volt árazva 😃
0
0
0
0
vyne avatar
Conan exiles- Ha nem a humble bundlerol vettem volna akkor megbanom. Sajnos nagyon rossz a Coop resze.
Kingdom Come Deliverance. - Tokeletesen megerte. Sosem fogom megbanni, benne van egy jo par vegigjatszas.. 😃
0
0
0
0
xymano avatar
Hidden Agenda holnap ér ide ha minden igaz.
De a PS 4 csak jövő héten jön meg.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Dobozosan 6k volt az Overwatch goty konzolvilágban, gondoltam adok neki egy esélyt ennyiért, de kellemeset csalódtam, eddig nagyon jó kíváncsi leszek mikor fullad unalomba😃
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Metal Gear Solid 2 PS2-re, ha már lett a gép. Kicsit sérült a csomagolás, de benne van a rizikó ebbe az egészbe. 😃
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Cattle and crops ,..csodálom,hogy nincs róla itt semmi írva,vagy csak én nem találtam gépigényt?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Gran Turismo Sport (PS4) de csak mert 3000ft volt dobozosan! 😀
0
0
0
0
no avatar
Just Cause 3, aztán gyorsan kértem is egy visszatérítést.
0
0
0
0
CsocseX avatar
Street Fighter: 30th Anniversary Collection
0
0
0
0
Patkos6 avatar
Call of Duty Black Ops III (PS4)
Metal Gear Solid V The Phantom Pain (PS4)
Devil May Cry HD Collection (X360)
0
0
0
0
McFly36 avatar
Nos. Elnézést, de valószínűleg sok lesz a csúnya szó.
Kurvára elegem van szinte az összes online játékból. Kurvára. Számomra az online játékok remek szórakozást nyújtan(án)ak, ezt azonban mindig elrontja valamilyen tényező. Pedig tényleg a gyengém az online shooter, ezt számokban bizonyítva: CSGO 1254 óra, PUBG 167 (nem olyan rég vettem meg(sajnos)). Azonban kb egy éve mindig atom nagy rage-ben hagyom abba a játékot. Pedig nem megy szarul. Csében LEM-ig jutottam, tudom, hogy ez nem egy nagy hűha sokaknál, viszont nova 2-nél kezdtem, és minden alkalommal egyre jobban ment a dolog és kurvára élveztem is. Azonban a játékot LEHETETLEN élvezni, mivel a játékosok 80%-a agyhalott retardált ***kalap. Az egész community "cancer" ahogyan azt szokták mondani, a mai nap 3 meccset nyomtam le (nem rég kezdtem újra, hónapokig ki volt törölve), mind a 3 úgy végződött, hogy a csapattársaim egymást ölték, AFKoltak, ordibáltak, stb. A legrosszabb ebben, hogy szerintem a CSGO messze a legjobb shooter, nem tudok egy hibát sem felhozni, imádom. Azonban az emberek teljesen el***, a fejlesztők ezt kiküszöbölhetnék simán, de szarnak bele, a lényeg, hogy 300 eurós késeket és kesztyűket tervezzenek, amit az agyhalott birkák meg is vesznek. *** u valve.
PUBG. A battle royale játékok alapötlete szerintem z s e n i á l i s. De tényleg, amikor először hallottam a koncepciót, azaz hogy óriási map + szűkül a kör + 99 játékos, teljesen odavoltam. Aztán megvettem a PUBG-t. Emberek. Ez a játék kurva jó lenne! Ha a neve mellett ott lenne az alpha, vagy ha jó szívű vagyok, akkor a beta szó. A játék MINIMUM 2x *** és kiírja a hibaüzenetet, hogy "nagyon sajnáljuk, hogy becrashelt a fos játékunk, de elkuldheted az adatokat ezzel segítve munkánkat". Jah, csakhogy még a hibajelentés SEM működik ***meg, nem hogy még a játék, amit több százezer ember játszik. Ebben már csak az a borzalmas, hogy ez a játék volt a legfelkapottabb cucc a világon amikor még BETA verzió volt csak kint. Mia*** ??? Az emberek komolyan ennyire hülyék? Nem akarok megsérteni senkit sem, de a játék "kész verziója" és egy buggoló, crashelő szar, milyen volt az elején? Hát, olyan, hogy rengeteg ember fizetett 30 eurót és tolta éjjel-nappal a laggoló szar játékot. Mégis mi a franc van már?
A legjobban az bosszant, hogy ez csak engem bosszant. Úgy tűnik mindenki leszarja, hogy manapság a vezető címek általában bugos fos játékok, alig jönnek már a "kész játék" címre méltó cuccok. A gaming industry pedig így lesz kb vicc tárgya... Még egyszer összegezve: Egy 30 €-s játékért ma egy olyan címet kapsz, ahol az sem evidens, hogy ki tudsz nyitni egy ajtót, fel tudsz venni vagy tölteni egy fegyvert, landolni a síkföldre (aki játsza érti) és még hosszasan sorolhatnám, mert a játék tele van hibákkal.
Az FPP egy erőltetett nézet, amit bár megszoksz ha sokat tolod, de akkoris. Ugyanazon az elven működik, mint a GTA V FPP nézete, ami ott király volt, ez viszont egy online játék ***meg. Borzalmasan van megcsinálva.
Kérlek ne haragudjatok ezért a trágár szövegért, de nagyon kiakaszt a dolog, mert tényleg imádok játszani, de már nem is tudom, hogy mit toljak. A jó játékokat elbassza a community, a rosszakat pedig minden ismerős tolaj fapofával. Komolyan csak engem húz fel a dolog? Csak én látom úgy, hogy beleszarnak a gamerek szájába? A VAC évekig nem működött rendesen, a skinek viszont havonta jöttek. Teljesen hülyének néznek minket és senki nem tesz semmit.
Várom a válaszotokat.
0
0
0
0
💬 4
Patkos6 avatar
@McFly36: Én alapból béna vagyok a multis játékokban, tehát nem nagyon játszok ilyenekkel, de a Warface-t pl egész jól toltam, 360 órám volt benne, abbahagytam mert ugyanazok a pályák vannak 2 évig, és így van, a legnagyobb gond a közösség, mint minden játékban, meg úgy egyébként az életben is sok a kretén. A legjobban azt szerettem mikor én voltam az első helyezett, legtöbb killel, legtöbb segítségadással, legkevesebb halállal, mégis csak úgy meccs közben, de néha a végén még mielőtt rewardot kapnék, kirúgtak. Volt olyan is hogy bedob meccs közepére, az unott hangú kretén magyar 15 éves gyerek meg mondja hogy rúgjátok ki. Én tehetek arról, hogy a matchmaking rendszer egy kalap szar, és meccs közepére dob be többszöri keresésre is?

A PUBG meg a CS, CoD és hasonlók meg nagyon reflexjátékok, így azokkal nem játszom mert nem vagyok túl gyors, azt veszem észre hogy meghaltam de az ellenfelet még nem is láttam. 😂 Bár vannak olyan napok amikor az olyanokban sem játszok rosszul, de az ritka. 😆

És ahogy olvasgattam vannak jópáran a véleményeden.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Patkos6: CoD sorozattal én sem játszok mert egyszerűen nem megy, pontosabban úgy ahogy menne, ha nem lennének azok is tele csalókkal manapság már. Anno több száz órát toltam bele a CoD 2, 4 vagy a Modern Warfare 2-be.(Utóbbi eredetiben.) Eleinte jó volt mind, mert tényleg a reflexeken múlt mikor ki a gyorsabb, de egy idő után tele lett csalókkal sajnos. Falon keresztül szedett le, úgy hogy ugye falon nem látni át csak úgy, és pontos találatot is lőj egy lövéssel. Őket bezzeg nem dobták ki, de engem például CoD2-ben sokszor bannoltak, pedig egy csalást sem alkalmaztam, csk jó helyen állva egy alagút átjáróba dobáltam a gránátokat, mert ugye ott mindig volt közlekedés.(Engem is szedtek ott le többször, és rájöttem a technikára, így ugye valamilyen formában csalás, de mégsem, mert csak jó helyen álltam.) Ugye 3 gránát volt kéznél, de a harmadikat soha nem tudtam eldobni mert ezért bezzeg engem mindig kivágtak, de aki falon keresztül szedett le azt nem.
0
0
0
0
Patkos6 avatar
@reszler112233: Engem meg azért néztek csalónak a Warface-ben, mert a legtöbb embernek szar nete volt, aztán ugye nálam úgy mutatta az ember hogy előttem áll, nála meg gondolom a falat mutatta, tehát én wallhackeltem ezért ki akartak rúgni... Nálam is volt olyan hogy 3mrel hátrébb kerültem, a szerverük is ba**akodott néha.
Abban mondjuk szerencsére nem volt annyi csaló, mint bármelyik másik lövöldözős játékban, de ott is akadt pár.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@McFly36: A CS-hez nem tudok mit hozzáfűzni, teljesen egyet értek veled. 2005 óta Counter Strike-ozom, inkább csak oztam. Szerettem a Sourcet (Abban tanultam meg az alapokat a játékról), majd jött az egyhat amit egyszerűen imádtam, csak egy warszerver kellet, vagy egy normális pub, és mehetett a játék hajnalig. Régi szép általános iskolás idők... Aztán bejött a CS:GO amit vártam mint az állat, meg is vettem, toltam is, aztán 2017ben én rájöttem arra amire te. Hogy amit a pénz mond az dukász. Elözönlötték a játékot a csalók, valamint azok akik megvették a boostot, és lehetett szenvedni tőlük. Inkább játszottam csapattal, de ugye nem mindig ér rá mindenki és olyankor az ember solozik, aztán megtalálja az uninstall gombot a sok idióta boosted miatt... én azóta elvesztettem hitemet a cs iránt, azóta nem is játszottam, de szerintem azóta nyugodtabb az életem.
PUBG pedig egy vicc kategória, én konzolon próbáltam ki mikor ingyenes volt (XONE S) mert a gépem nem bírná, és örültem hogy nem vettem meg... (Most én a konzolosról beszélek) Bugos és FPS lagg van mint az állat... 30FPS-t bír produkálni a játék, ami itt hihetetlen kevés mivel harc közben az kb leugrik 15-re és élezhetetlen... Úgy el van hanyagolva a PC-s verzióhoz képest hogy az valami fájdalom... Vagy csak a fejlesztőcsapat szembetalálta magát némi problémával, amit nem bírnak megoldani... (Azthiszem konzolon nincs mikrotranzakció, és nincs miért szenvedni? Lehet van, javítsatok ki ha tévedek. 😀 )
0
0
0
0
no avatar
Dark Souls II, de sajnos hatalmas csalódás volt így a 3. rész után. Azt többször is kijátszottam és annak "hype"-jában vettem meg ,hogy milyen jó lesz... és nem.
0
0
0
0
💬 3
Ayistion avatar
@Zora: Remélem nekem nem lesz az, mert a hárommal már játszottam de elakadtam és abbahagytam, most viszont beruházok az egész sorozatra és végigpörgetem mindet.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Tévedtem... igazából ez a része sem rossz...csak teljesen más mint a 3 és szokni kell. De már kb a felénél vagyok.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Zora: Én a Scholar of the first sin-el tolom XONE S-en kontrollerrel (billentyűzettel agyf.. kapnék), és már csak az Ivory King DLC van hátra, valamint a Darklurker, és a mainboss, meg a védői vagy micsodák, még nem tartok ott, a Darklurker egy rák, valamint az eljutás is hozzá. Minden alkalommal végig verni a mobokat.. Csak a DEX build. 😆 Sir Alonne meg bekaphatja, megmarad a játék végére, olyan movesettje van hogy nem bírom feldolgozni az információt. :|
0
0
0
0
Ayistion avatar
Tom Clancy's Rainbow Six Siege, XBOX ONE
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Tom Clancy's The Division PC
0
0
0
0
Kerik avatar
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
PC
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Just Cause 3
Homefront : The Revolution
Sniper Ghost Warrior 3
0
0
0
0
FoLey avatar
Batman Arkham Knight-t vettem 3,12 euroért és az összes Batman részt megkaptam. 😲
https://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/05/02/268batman.jpg
0
0
0
0
💬 4
Andris18 avatar
@FoLey: A protekciós 😃 biztos rokona van a steamnél 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@Andris18: Egy jó oldalon vettem meg tele akciós játékokkal. 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@FoLey: Ha titkos az oldal elküldöd üzenetben légyszíves?
0
0
0
0
FoLey avatar
@Andris18: Itt van,de ehhez kell személyigazolvány is meg az azonosítót ki kell satirózni,de úgy is leírja a support mitt kell tenned.
[LINK]
0
0
0
0
kmetovics avatar
Castlevania Lords of Shadow
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció