Milyen játékot vásároltál utoljára?
Szerintem nem kell sokat magyarázkodni, hogy mit is kell ide írni. Leírod azt a játékot amit utoljára vásároltál (pc, steam, origin, konzol, mindegy).
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Oblivion
Gears of War
MGS 3
Uncharted - The Nathan Drake Collection
Uncharted 4 - A Thief's End
Atari Retro Handheld
Nintendo NES Classic + egy második kontroller + USB konnektor adapter
Nintendo Switch Grey + hordtáska + fólia
DOOM Switch
The Legend of Zelda - The Breath of the Wild Switch
Stardew Valley - Ma jön majd az e-Shop -ból
Gondoltam rá, hogy ma elugrok és megveszem a Super Mario Odyssey -t és a Mario Kart 8 -at.
Spoiler!
Dark Souls II: Scholar of the First Sin
Marvel's Spider-Man
Kingdom Come Deliverance. - Tokeletesen megerte. Sosem fogom megbanni, benne van egy jo par vegigjatszas.. 😃
De a PS 4 csak jövő héten jön meg.
Metal Gear Solid V The Phantom Pain (PS4)
Devil May Cry HD Collection (X360)
Kurvára elegem van szinte az összes online játékból. Kurvára. Számomra az online játékok remek szórakozást nyújtan(án)ak, ezt azonban mindig elrontja valamilyen tényező. Pedig tényleg a gyengém az online shooter, ezt számokban bizonyítva: CSGO 1254 óra, PUBG 167 (nem olyan rég vettem meg(sajnos)). Azonban kb egy éve mindig atom nagy rage-ben hagyom abba a játékot. Pedig nem megy szarul. Csében LEM-ig jutottam, tudom, hogy ez nem egy nagy hűha sokaknál, viszont nova 2-nél kezdtem, és minden alkalommal egyre jobban ment a dolog és kurvára élveztem is. Azonban a játékot LEHETETLEN élvezni, mivel a játékosok 80%-a agyhalott retardált ***kalap. Az egész community "cancer" ahogyan azt szokták mondani, a mai nap 3 meccset nyomtam le (nem rég kezdtem újra, hónapokig ki volt törölve), mind a 3 úgy végződött, hogy a csapattársaim egymást ölték, AFKoltak, ordibáltak, stb. A legrosszabb ebben, hogy szerintem a CSGO messze a legjobb shooter, nem tudok egy hibát sem felhozni, imádom. Azonban az emberek teljesen el***, a fejlesztők ezt kiküszöbölhetnék simán, de szarnak bele, a lényeg, hogy 300 eurós késeket és kesztyűket tervezzenek, amit az agyhalott birkák meg is vesznek. *** u valve.
PUBG. A battle royale játékok alapötlete szerintem z s e n i á l i s. De tényleg, amikor először hallottam a koncepciót, azaz hogy óriási map + szűkül a kör + 99 játékos, teljesen odavoltam. Aztán megvettem a PUBG-t. Emberek. Ez a játék kurva jó lenne! Ha a neve mellett ott lenne az alpha, vagy ha jó szívű vagyok, akkor a beta szó. A játék MINIMUM 2x *** és kiírja a hibaüzenetet, hogy "nagyon sajnáljuk, hogy becrashelt a fos játékunk, de elkuldheted az adatokat ezzel segítve munkánkat". Jah, csakhogy még a hibajelentés SEM működik ***meg, nem hogy még a játék, amit több százezer ember játszik. Ebben már csak az a borzalmas, hogy ez a játék volt a legfelkapottabb cucc a világon amikor még BETA verzió volt csak kint. Mia*** ??? Az emberek komolyan ennyire hülyék? Nem akarok megsérteni senkit sem, de a játék "kész verziója" és egy buggoló, crashelő szar, milyen volt az elején? Hát, olyan, hogy rengeteg ember fizetett 30 eurót és tolta éjjel-nappal a laggoló szar játékot. Mégis mi a franc van már?
A legjobban az bosszant, hogy ez csak engem bosszant. Úgy tűnik mindenki leszarja, hogy manapság a vezető címek általában bugos fos játékok, alig jönnek már a "kész játék" címre méltó cuccok. A gaming industry pedig így lesz kb vicc tárgya... Még egyszer összegezve: Egy 30 €-s játékért ma egy olyan címet kapsz, ahol az sem evidens, hogy ki tudsz nyitni egy ajtót, fel tudsz venni vagy tölteni egy fegyvert, landolni a síkföldre (aki játsza érti) és még hosszasan sorolhatnám, mert a játék tele van hibákkal.
Az FPP egy erőltetett nézet, amit bár megszoksz ha sokat tolod, de akkoris. Ugyanazon az elven működik, mint a GTA V FPP nézete, ami ott király volt, ez viszont egy online játék ***meg. Borzalmasan van megcsinálva.
Kérlek ne haragudjatok ezért a trágár szövegért, de nagyon kiakaszt a dolog, mert tényleg imádok játszani, de már nem is tudom, hogy mit toljak. A jó játékokat elbassza a community, a rosszakat pedig minden ismerős tolaj fapofával. Komolyan csak engem húz fel a dolog? Csak én látom úgy, hogy beleszarnak a gamerek szájába? A VAC évekig nem működött rendesen, a skinek viszont havonta jöttek. Teljesen hülyének néznek minket és senki nem tesz semmit.
Várom a válaszotokat.
A PUBG meg a CS, CoD és hasonlók meg nagyon reflexjátékok, így azokkal nem játszom mert nem vagyok túl gyors, azt veszem észre hogy meghaltam de az ellenfelet még nem is láttam. 😂 Bár vannak olyan napok amikor az olyanokban sem játszok rosszul, de az ritka. 😆
És ahogy olvasgattam vannak jópáran a véleményeden.
Abban mondjuk szerencsére nem volt annyi csaló, mint bármelyik másik lövöldözős játékban, de ott is akadt pár.
PUBG pedig egy vicc kategória, én konzolon próbáltam ki mikor ingyenes volt (XONE S) mert a gépem nem bírná, és örültem hogy nem vettem meg... (Most én a konzolosról beszélek) Bugos és FPS lagg van mint az állat... 30FPS-t bír produkálni a játék, ami itt hihetetlen kevés mivel harc közben az kb leugrik 15-re és élezhetetlen... Úgy el van hanyagolva a PC-s verzióhoz képest hogy az valami fájdalom... Vagy csak a fejlesztőcsapat szembetalálta magát némi problémával, amit nem bírnak megoldani... (Azthiszem konzolon nincs mikrotranzakció, és nincs miért szenvedni? Lehet van, javítsatok ki ha tévedek. 😀 )
PC
Homefront : The Revolution
Sniper Ghost Warrior 3
[LINK]