Ja, ha szar, ill. hat gyenge, kis felbontasban jatszod es veszed fel, akkor utana MovieMaker-rel hiaba konvertalod, mented el nagyobb formatumban, nem lesz szebb tole. 😉
1ebkent meg ha nagy felbontason veszel fel FRAPS-szal szamithatsz ra, h az FPS a felere esik majd szepen, felvetel alatt.
Ja, konverthez + az Any Video Converter-t hasznalom en.
Sony Vegas Pro 9 -et használok és van egy olyan problémám, hogy nem menti le a kész videót. Kiválasztottam a kiterjesztést és azon belül hány Mbps -os legyen, és mikor kattintok arra hogy save, akkor mutatja, hogy menti de már vagy 2 órája 0%-nál tart.
Rapido írta:
Szevasztok!Remélem jó helyre írom!Nekem az lenne a kérdésem,hogy melyik a legjobb virtuális webcam vagy ilyesmi!Mert szoktam nézni a Justin-t így ahogy gamelnek mások, és látom hogy a legtöbben éppen akkor adják az adást amikor minden megy nekik!Vagyis élőben!Nah nekem az lenne a kérdésem hogy nem tudtok olyan progit aminek jó a képminősége de nem eszi annyira a gépet?Mert próbáltam már egy csomót de nekem mindig szaggatott!Tehát ha tud valaki ilyen felvevőt(jót) akkor lécci az írjon!(Mellékes kérdés:Ugye nem a gépen béna hozzá?)Előre is köszi!
Nekem is nagyon kellene egy! Fraps az nagyon sokat eszik nálam!😶
Ő frapsal nem is lehet megoldani a Broadcastot ahogy tudom!
Rapido írta:
Szevasztok!Remélem jó helyre írom!Nekem az lenne a kérdésem,hogy melyik a legjobb virtuális webcam vagy ilyesmi!Mert szoktam nézni a Justin-t így ahogy gamelnek mások, és látom hogy a legtöbben éppen akkor adják az adást amikor minden megy nekik!Vagyis élőben!Nah nekem az lenne a kérdésem hogy nem tudtok olyan progit aminek jó a képminősége de nem eszi annyira a gépet?Mert próbáltam már egy csomót de nekem mindig szaggatott!Tehát ha tud valaki ilyen felvevőt(jót) akkor lécci az írjon!(Mellékes kérdés:Ugye nem a gépen béna hozzá?)Előre is köszi!
GeForce 9500 GT írta:
Milyen progival tudok átkonvertálni wmv -t HD formátumba?
Légyszi linkket írjatok.
ImtOO HD Video Converter 5.1
ImTOO HD Video Converter szinte minden videó formátumot, mint forrás fájlokat és az eredmények számos videó és audió formátumok túl HD (high definition), többek között MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3, JPG, PNG, GIF, BMP, SWF, etc
A HD konverter lehetővé teszi, hogy élvezze a nagy felbontású videót a PC, PS3, Xbox, PSP, iPod, iPhone és egyéb eszközök.
ImTOO HD Video Converter is támogatja a H.264/AVC videó AVCHD formátumban (. MTS,. M2ts) formátumban, a következő generációs videó tömörítési technológia, sokkal nagyobb hatékonyságot kínál, mint a használt MPEG2 szabvány DVD-videók.
elindítod, beugrik az óra mellé.
jobb klikk -> profile manager -> new profile (keresd meg a game indító exe-jét), vagy profile wizard (ekkor megkeresi a gépeden a game-kat)
utána tudod a tulajdonságokat módisítani, majd jobb klikk az óra mellett az ikonra-> launch -> game indítás
(ennyit tudtam megnézni, mert a céges gépemen nincs játék)
van egy teljes verzióm amit a netről töltöttem le és amikor elindítom a felvevést azonnal belassul még a leggyengébb játékoknál is és amikor leállítom kilépek és egy 5 másodperces videó 600mb😲 pedig a sima verzió amihez még regisztráció is kell az simán vette a legkomolyabb játékokat is csak ott vagy 30 máspdpercet lehetett max felvenni 😠
dave500 írta:
Olyan egyszerű!
Paint.:
1.: Fekete háttér. vagy akármilyen színű
2.:A szöveg.
3.:Mentés máskénnt(nehogy .bmp! Csakis JPEG(
4.: A videó elejére beilleszted(NErovision, és Movie Makerrel is.)
1ebkent meg ha nagy felbontason veszel fel FRAPS-szal szamithatsz ra, h az FPS a felere esik majd szepen, felvetel alatt.
Ja, konverthez + az Any Video Converter-t hasznalom en.
Kissebb szerkeszteshez meg jo a W.MovieMaker is.
Ergo mondjuk van egy 4 magos procid, 3 konvertál, egyen meg videót nézel....
Királyság!
1.próbáld meg másik formátumban/minőségeben menteni
Az sem jó😕
Mit tegyek?
Sziasztok!
Egy olyan videoszerkesztő progit keresek amiben sok a videoeffektus és a videóáttűnés.
Köszönet minden segítségért.
Windows Movie Maker 😜
Komolyabb vidiszerkesztő .divx-be a Divx Author 1.5, de fizetős
Egy olyan videoszerkesztő progit keresek amiben sok a videoeffektus és a videóáttűnés.
Köszönet minden segítségért.
Ő frapsal nem is lehet megoldani a Broadcastot ahogy tudom!
Milyen progival tudok átkonvertálni wmv -t HD formátumba?
Légyszi linkket írjatok.
ImtOO HD Video Converter 5.1
ImTOO HD Video Converter szinte minden videó formátumot, mint forrás fájlokat és az eredmények számos videó és audió formátumok túl HD (high definition), többek között MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3, JPG, PNG, GIF, BMP, SWF, etc
A HD konverter lehetővé teszi, hogy élvezze a nagy felbontású videót a PC, PS3, Xbox, PSP, iPod, iPhone és egyéb eszközök.
ImTOO HD Video Converter is támogatja a H.264/AVC videó AVCHD formátumban (. MTS,. M2ts) formátumban, a következő generációs videó tömörítési technológia, sokkal nagyobb hatékonyságot kínál, mint a használt MPEG2 szabvány DVD-videók.
Légyszi linkket írjatok.
jobb klikk -> profile manager -> new profile (keresd meg a game indító exe-jét), vagy profile wizard (ekkor megkeresi a gépeden a game-kat)
utána tudod a tulajdonságokat módisítani, majd jobb klikk az óra mellett az ikonra-> launch -> game indítás
(ennyit tudtam megnézni, mert a céges gépemen nincs játék)
de linkejl eggyet légyszives, hogy nézzem meg
kellene egy felvevő program, ami hangot is vesz a játékból, és nem foglal olyan sokat a felvett videó...előre is kösz
A fraps veszi a hangot asszem.......
Olyan egyszerű!
Paint.:
1.: Fekete háttér. vagy akármilyen színű
2.:A szöveg.
3.:Mentés máskénnt(nehogy .bmp! Csakis JPEG(
4.: A videó elejére beilleszted(NErovision, és Movie Makerrel is.)
Tényleg csak ennyi? :Ð
Hát ez szégyen, hogy még ennyit sem tudok! 😜