Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az országos magyar láncok és benzinkutak polcain már a jövő hét végén megjelenik az új Wild.
Ma délután megkóstoltam a Muscle Monster Chocolate-ot és mivel annyi rosszat hallottam róluk, ezért én is félve indultam neki, de amikor megkóstoltam nagyon nagyot csalódtam pozitívan, mert nekem ízlett. Mintha egy csoki turmix lenne nem túl édesen és nem túl íztelenül, valahogy pont jó volt. 😀
Rockstar x Durance Tropical Fémdobozos
Sajnos utazásom során nem találtam meg azokat, amiket leginkább kerestem, de ezek is megteszik.
Nem ez az összes, amit kint külföldön találtam, mert ha mindet megvettem volna, akkor lenne kb 40-50 pluszban. Csak sajnos az anyagi részét is figyelembe kellett venni, mert kb háromszoros áron vannak kint a cuccok.
kellemes őszi napokat kívánok.
Bence1997 gratulálok nagyon szépek.
találkozott már valaki kék oxxo-val? már mióta ígérik hogy jön és én még nem találat egyetlen mol-kútnál sem...brrrrrrrr... pedig mikor a zöld új volt szinte másnap már meg is tudtam venni..
/img]
Inkább rakjál fel képet.
De finom amúgy
XAct XXL beszerezve.
Tökéletes kombináció! 😉
Kösz az infót.
Valaki találkozott már kék Oxxo-val?
Ez egy 2000-2001-es évjáratú régi logós Pepsi Light és nagyon jó állapotban van. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy megtartom, mert ha nem figyelek fel rá, akkor lehet hogy ki lett volna dobva...
Elfogyasztottam a vaníliás Muscle Monstert, de nagyon nehezen csúszott le. Nem az a tipikus nyári frissítő ital, mint mondjuk a Monster Ultra Blue. 😃
Amiket még be kéne szerezni:
Remélhetőleg Pozsonyban ezek közül be tudunk szerezni majd párat. 😃