Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arnybiro avatar
alpyka2 tudnák arra is mondani, de azok hamar megunhatóak. Több évig volt hasonló problémám, és az az idő alatt több MMO-t próbáltam ki de azok közül nekem egyik se nyerte el igazán a tetszésemet. Egy volt ami tetszett, igaz azt nemrég játszottam: Path of Exile. Diablohoz hasonló online játék. Egész jó, el lehet vele ütni az időt, és nagy gép se kell hozzá. Hasonló stílus még a Perfect World által fejlesztett Battle of the Immortals, War of the Immortals is. Azokkal is elvoltam egy időben. Esetleg Perfect World International, Jade Dynasty, Forsaken World. Más, kis gépigényű mmo-k nem igazán jutnak eszembe sajnos. Azt tudom még ajánlani, hogy mmohut-on nézz szét. Ott biztos van olyan ami kés gépigényű, és tetszhet is neked.
0
0
0
0
mufan93 avatar
köszönöm, a nagy részét ismerem de akkor ki is próbálom őket (Y)
0
0
0
0
cod4ultra avatar
Oké, de én speciel a mai játékokra gondolok, pl. Crysis 3, Prototype 2, Battlefield 3, stb.. Ezek alapból DX11-ben indulnak/lehet velük játszani??
0
0
0
0
Bicike avatar
Ha régi játékról van szó, akkor sehogysem, mert pl 2005-ben még nem volt dx11 és evidens, hogy dx9-re írtak akkor. Max, ha kijön egy régebbi játékra valami dx11 patch.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha a játék nem kínálja fel akkor értelemszerűen sehogy!
0
0
0
0
cod4ultra avatar
Ez most lehet, hogy nem ide illő kérdés, de azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet Dx11-ben játszani akkor hogyha a játék nem kínálja fel?! A VGA támogatja a dx11-et! 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
Sherk 2-vel én is sokat gameltem 😀
Régi szép idők 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
hát PC-re én is a Shrek részeket ajánlom 😃 imádtam őket :3
ps2re ha van akkor Ratchet and Clank 1-2-3-gladiator,Sly 1-2-3 :3
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
Shrek 2:The Game ez jutott most eszembe de am ez nagyon jó játék kiskoromban rengeteget játszottam vele 😃
0
0
0
0
Vallah avatar
Légy szíves ajánljatok még gyerekeknek való játékot😀
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
áá a dead island a nyerő köszi frayal 😉
0
0
0
0
AnonimMC avatar
alpyka2 : DC Universe Online ,FreeJack
0
0
0
0
Bicike avatar
mufan93: Rome Total War, Medieval 2 Total War, Warcraft, Starcaft 1-2
0
0
0
0
alpyka2 avatar
chrono02: koszi, de jo lenne egy olyan is ami elfut a gepemen 😆😊. (a LOTRO-hez nincs eleg helyem.)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
mufan93 ha nem baj hogy körökre osztott akkor Civilizationt mindenképp próbáld ki!
0
0
0
0
sudosu avatar
mufan93:
Empire Earth, Age of mythology
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tera, Rift, Aion, LOTRO, SW:TOR. Ennyi jut most eszembe hirtelen.
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Valami jo kis MMORPG-t tudtok ajanlani? WoW es LOL-on kivul.
0
0
0
0
mufan93 avatar
tudnátok ajánlani nekem ilyen Age of Empire-höz hasonló stratégiai játékot?
lehetőleg ne legyen körökre osztott de az se baj annyira ha olyan
0
0
0
0
Bicike avatar
cod4ultra: Spec Ops: The Line, Splinter Cell (A TPS nézet miatt)
TheThirdEye: Dead Rising 2
0
0
0
0
no avatar
TheThirdEye: Szerintem a Dead Island részek is tetszhetnek neked
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
van valami left 4 dead-hez hasonló játék?
0
0
0
0
cod4ultra avatar
Kéne valami lövöldözős játék ami Bf3-hoz hasonlít, de lehet kívülről nézős mint a Future Soldier!?
0
0
0
0
Bicike avatar
TheThirdEye: Bocs, összekevertem a sci-fivel, ezer bocsi tényleg, írok normálisat:
Oblivion, Skyrim, Mortal Kombat, ha fantasynak számít, Trónok Harca, Witcher 1-2

telac4: Nem sok játék van a műfajban sajnos, esetleg Silent Hill, ami hasonlít egy kicsit.
0
0
0
0
no avatar
Tudtok valami last of us, i am alive szerű játékot?
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
sudosu:Motocross Madness széria pl.
0
0
0
0
sudosu avatar
régen játszottam egy tényleg nagyon régi motoros játékkal, arra emlékszek hogy szerettem és cross motorokkal lehetett veresenyezni, nevére sajnos nem emlékszek.
kb. 10 évvel játszottam vele ha nem több. Így eszembe jutott.

Szóval tudnátok régi motoros játékokat ajánlani amik legalább 10 évesek? (Hátha megtalálom régi kedvencem)
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
bicike a mass effect remember me stb mióta fantasy?😃 (csak megjegyeztem)
0
0
0
0
Bicike avatar
Frayal: CoD4, bár az 2007-es. Batman Arkham Asylum, Crysis, Crysis Warhead, Avatar, Need for Speed Pro Street, SAW: The videogame, Spider-Man 3

matth1004: Sniper Elite V2, Sniper Elite Nazi Zombies, Sniper: Ghost Warrior, bár az FPS.
0
0
0
0
matth1004 avatar
valaki mondjom már olyan TPS játékokat mint pl a Sniper Elite. ami eseteg full min-be menne a gépemen!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan játékokat amik mediumon legalább elfutnak? 2008-tól már jöhetnek!
0
0
0
0
Bicike avatar
Sticklers: Amnesia, Silent Hill összes része, FEAR 1-3, Dead Space 1-3
cod4ultra: Prototype 2, Mortal Kombat, Batman Arkham City
TheThirdEye: Mass Effect 1-3, Remember Me, Deus Ex, Syndicate, Star Wars játékok.
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
valami fantasyt és ne felsőnézetes hanem fps-t vagy tps-t és lehetőleg lehessen karaktert csinálni! (elder scrolls sorozat megvolt valami mást)
0
0
0
0
cod4ultra avatar
Mondjatok légyszi olyan játékot ami szépen futna a gépemen!
Akármi jöhet, lehetőleg 2010 -től! 😃
0
0
0
0
Sticklers avatar
Sziasztok
Keresnék valami jóféle túlélő horror shooter mmo , mint pl.: maze vagy a hounds
Személy szerint én nem találtam , de hát ha ti már játszottatok vagy játszotok ehhez hasonló gamekkel
0
0
0
0
Zelko315 avatar
STALKER Call of Pripyat 😀
0
0
0
0
matth1004 avatar
Hali all! valaki ajánlhatna valami game-t ami futna jelenlegi gépemen😃
pl horror vagy olyasmi mint a darksector/left4dead/prototype/prince of persia/bioshock stb😃
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Savaxel Szerintem próbáld ki a Deadpool-t. 😃
0
0
0
0
norbi1994 avatar
Üdv. Valaki tudna nekem ajánlani 1-2 világháborús stratégiai játékot.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
nekem valami hentelős játék kellene.
amiket ismerek: Prototype 1-2, DMC, Warrior Orochi
0
0
0
0
FreddyD avatar
okés köszi megnézem hátha jó lesz
😃
0
0
0
0
kicsikissdavid avatar
FreddyD:
A Mount and blade warband ilyesmi játék.
0
0
0
0
FreddyD avatar
Létezik olyan játék ami TPS vagy FPS nézetű és régi kardal vívott háborút elevenít fel?
0
0
0
0
sudosu avatar
Coach talán az Anno-t tudnám javasolni.
0
0
0
0
Coach avatar
Kéne valami olyasmi Stratégia játék mint pl a Stronghold. Nem kérek ilyen Starcraft szerű jövő játékokat, hanem a régi korból kellene.
0
0
0
0
kistiko07a avatar
ghost82: Alpha Protocoll-t ajánlanám, elég komplex, tele fejlesztéssel, hack-elős minigame-ekkel. És a sztori is jóra sikeredett. 😀
0
0
0
0
ghost82 avatar
Üdv! Én valami Mass Effect szerű játékot keresnék , legyen jó sztorija ,ne legyen rövid meg minden ilyen RPG-hez kellő dolgok.Amit már játszottam : Dragon Agek , Witcherek , Fable 3 😀 Ja meg ha lehet ne legyen olyan régi darab .
0
0
0
0
MBenjo avatar
Sziasztok! Meg tudnátok nekem mondani, hogy melyik a legjobb vadászos játék? Régebben a Hunting Unlimited sorozattal játszottam, a Cabela's sorozatot ismerem, most a The Hunter-t próbálgattam, egész jó, csak zavar hogy fél/egyéves előfizetés nélkül csak egyfajta szarvast lehet vadászni a rengeteg állatfajta közül...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció