Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Régi szép idők 😃
ps2re ha van akkor Ratchet and Clank 1-2-3-gladiator,Sly 1-2-3 :3
Empire Earth, Age of mythology
lehetőleg ne legyen körökre osztott de az se baj annyira ha olyan
TheThirdEye: Dead Rising 2
Oblivion, Skyrim, Mortal Kombat, ha fantasynak számít, Trónok Harca, Witcher 1-2
telac4: Nem sok játék van a műfajban sajnos, esetleg Silent Hill, ami hasonlít egy kicsit.
kb. 10 évvel játszottam vele ha nem több. Így eszembe jutott.
Szóval tudnátok régi motoros játékokat ajánlani amik legalább 10 évesek? (Hátha megtalálom régi kedvencem)
matth1004: Sniper Elite V2, Sniper Elite Nazi Zombies, Sniper: Ghost Warrior, bár az FPS.
Tudtok mondani olyan játékokat amik mediumon legalább elfutnak? 2008-tól már jöhetnek!
cod4ultra: Prototype 2, Mortal Kombat, Batman Arkham City
TheThirdEye: Mass Effect 1-3, Remember Me, Deus Ex, Syndicate, Star Wars játékok.
Akármi jöhet, lehetőleg 2010 -től! 😃
Keresnék valami jóféle túlélő horror shooter mmo , mint pl.: maze vagy a hounds
Személy szerint én nem találtam , de hát ha ti már játszottatok vagy játszotok ehhez hasonló gamekkel
pl horror vagy olyasmi mint a darksector/left4dead/prototype/prince of persia/bioshock stb😃
amiket ismerek: Prototype 1-2, DMC, Warrior Orochi
😃
A Mount and blade warband ilyesmi játék.