Látom még mindig nem érted...
Ugyanarra az 1db vinyóra vonatkozik mind a kettő!!!
A vinyód kapacitása formázatlan állapotban 80.6GB
Ha leformázod a vinyót, akkor is ugyanannyi a kapacitása, azaz 80GB. Csak az Everest külön leírja mindkét állapotot.
Te nagyon hülye😆:Ð 80Gb meg van formázva használom is...
de még lehetne megint 80-at az everest szerint....
a fogalmazás csöppet ratyi de meg lehet érteni😆😆
levi27 írta:
az lenne a kérdésem hogy miért van a vinyo-nak csak a fele megformázva az everest szerint?
Formázott kapacitás:80GB
Formázatlan kapacitás:82615Mb=80,6Gb
kép rolla(mert lehet én vok hülye😆😉
Te tényleg hülye vagy 😆 Lógtál a matek órákról, mi?
A 80GB mióta fele a 80GB-nak? Mert akkor ezek szerint 160GB-os vinyód van...:Ð
az lenne a kérdésem hogy miért van a vinyo-nak csak a fele megformázva az everest szerint?
Sziasztok nekem az a problémám hogy akorok konvertálni divx ből dvd-t de nem találok ingyenes se gyors progit mondanátok 1 párat de télleg gyors legyen köszi😜
Na nem akar indulni és erre a 4 pines csatlakozóra gondolok ugyanis van a tápon egy ilyen 4 pines és egy 8pines és az alaplapon úgy van hogy láttszik a 8 pinesnek a fele és a másik felébe egy kis műanyag valami van amit ke lehet venni és úgy látszik mind a 8 csatlakozási pont
Szerintetek?
zelcsi írta:
hát pedig nem szabadna neki vibrálni!(Debrecenben nincs Auchan!nem tudom megnézni!😆 )
Dunakeszin van, gyere nézd meg!😆 Nem szabadna, de még is vibrál. Érzékeny a feszültség ingadozásra. Nekem többen mondták, hogy LCD-nél ez előfordul. Először én is csodálkoztam rajta, de most már fel sem tűnik, szerencsére elég ritkán csinálja.
thug85 írta:
Állandóan vibrál? Az enyém akkor vibrál, ha bekapcsolják a konyhában a mikrót, az olajsütőt, a vasalót...szóval szinte mindentől. De állítólag ez normális, mert az LCD érzékeny az ilyesmire.
hát szerintem nem normális hogy vibrál!nálam is van egy csomó árammal működő dolog de nem vibrál semmitől sem!
Nekem csak akkor, ha bekapcsol valami ami nagyobb áramot vesz fel. Nálad stabilabb az energiaellátás. Nézd meg mondjuk az Auchan-ban, ott az összes vibrál.
thug85 írta:
Állandóan vibrál? Az enyém akkor vibrál, ha bekapcsolják a konyhában a mikrót, az olajsütőt, a vasalót...szóval szinte mindentől. De állítólag ez normális, mert az LCD érzékeny az ilyesmire.
hát szerintem nem normális hogy vibrál!nálam is van egy csomó árammal működő dolog de nem vibrál semmitől sem!
segítsetek vennék hűtöt a vgam-hoz és ez jó lenne e
[LINK]
csak mondom hogy alapon is 80 fok 😶
Alapon 80 fok?😲
Ezzel a hűtővel 1000százalék hogy jóljársz!😀
[LINK]
csak mondom hogy alapon is 80 fok 😶
Ugyanarra az 1db vinyóra vonatkozik mind a kettő!!!
A vinyód kapacitása formázatlan állapotban 80.6GB
Ha leformázod a vinyót, akkor is ugyanannyi a kapacitása, azaz 80GB. Csak az Everest külön leírja mindkét állapotot.
de még lehetne megint 80-at az everest szerint....
a fogalmazás csöppet ratyi de meg lehet érteni😆😆
Te tényleg hülye vagy 😆 Lógtál a matek órákról, mi?
A 80GB mióta fele a 80GB-nak? Mert akkor ezek szerint 160GB-os vinyód van...:Ð
segítsetek ez videokártya hűtő ,és ha igen jó lenne az enyémhez???
Windows XP 32bit
VS
Windows vista 64bit
Kattints arra a kis kulcsra a csúszkák felett, és utána már engedi húzni!
Ennyire hülye legyek h ezt nem vettem észre 😆😆
Kössz!
Szerintetek?
hát pedig nem szabadna neki vibrálni!(Debrecenben nincs Auchan!nem tudom megnézni!😆 )
Dunakeszin van, gyere nézd meg!😆 Nem szabadna, de még is vibrál. Érzékeny a feszültség ingadozásra. Nekem többen mondták, hogy LCD-nél ez előfordul. Először én is csodálkoztam rajta, de most már fel sem tűnik, szerencsére elég ritkán csinálja.
Nekem csak akkor, ha bekapcsol valami ami nagyobb áramot vesz fel. Nálad stabilabb az energiaellátás. Nézd meg mondjuk az Auchan-ban, ott az összes vibrál.
Nem árt neki csak nem szabad túl húzni! Lehetőleg BIOS-ban húzd! Hűtéssel is kell foglalkozni de ebbe nem vagyok otthon 😃