sziasztok! szeretném megtudni hogy miért jó ha sok MB CACHE van egy processzorban! én egy ilyet néztem ki , és szeretnék tisztában lenni vele hogy mire is jó ha sok cache van benne : INTEL Core 2 Duo E8400 - 3,00GHz, 1333MHz FSB, 6MB cache, socket 775, BOX
a válaszokat előre is köszönöm 😀!
ui : bocsi hogy külön nyitottam témát 😀 kösz Roberto hogy szóltál 😉
Kmisi99 írta:
Gamer 7 igen kártyaolvasós én is olyat tervezek venni mennyibe kerül a teszkóba?
Biggame hát nem teljesen én úgy tudom hogy az a DivX az a tömörítési eljárás ami egy avi fájlt csinál
10000FT
és akkor lefogja játszani azokat a filmeket amiket a beload-ról töltök?
Egy avi többféle videó (divx, xvid, stb) kódolással és hang (divx audio, mp3, stb) kódolással létrejöhet, szóval egy avi videó fájl többféle lehet, ha nem így lenne, nem kellenének videókódekek a gépre olyan sok!
Gamer 7 igen kártyaolvasós én is olyat tervezek venni mennyibe kerül a teszkóba?
Biggame hát nem teljesen én úgy tudom hogy az a DivX az a tömörítési eljárás ami egy avi fájlt csinál
Igen tesómak fekete orion usbs lejávccója van és lewjácca a sok letőtött filmet mert a DIVX az az a tömörítési eljárás amikor valami videó fájlból avi lessz csak avi legyen osz kész mindet megeszi
Helló!
HA minden jól megy holnap veszek egy DVD lejátszót.
Kinéztem egyet a tesco-ban van rajta usb csatlakozó.
Na most ha rá dugnám a külső 160GB-os külső HDD-m akkor lejátszaná róla a filmeket?
BiGame írta:
ez a kame hame-nemtom mi😆, én úgy csináltam,1. youtube-ról leszedtem vidit,2. movie maker-el beraktam ezt a nero-s jelenetet, s összevágtam, oszt filmfájlba elmentettem,3. leszedtem egy wmv-convertert ami át tud alakítani avi-ba,4. átalakítottam avi-ba, és 5. átalakítottam gif-be, majd feltöltöttem a photobucket-re v hova és onnan szedtem egy linket!
Ha a vidikarimat húzom, akkor nem nől az fps, ha meg a procimat, akkor igen!
Ez azt jelenti h vga limites a gépem, vagy azt, hogy alapjáraton gyenge a procim a 4670 kihajtásához???
ez a kame hame-nemtom mi😆, én úgy csináltam,1. youtube-ról leszedtem vidit,2. movie maker-el beraktam ezt a nero-s jelenetet, s összevágtam, oszt filmfájlba elmentettem,3. leszedtem egy wmv-convertert ami át tud alakítani avi-ba,4. átalakítottam avi-ba, és 5. átalakítottam gif-be, majd feltöltöttem a photobucket-re v hova és onnan szedtem egy linket!
Ilyen "minifilmek" hol vannak? Ezek a gif-ek honnan vannak nektek? Mert én keresgélek ilyeneket de nem találok. 😞 Bár most egy mozgókép van az aláírásomnál, de ez csak ilyen kicsike cucc. 😃
BiGame: Hogy érted, hogy fehér csík töltődik be?
Razorblade az a jóha sok van mert annál gyorsabb
a válaszokat előre is köszönöm 😀!
ui : bocsi hogy külön nyitottam témát 😀 kösz Roberto hogy szóltál 😉
10000FT
és akkor lefogja játszani azokat a filmeket amiket a beload-ról töltök?
Am én is egy olyan Dvd lejátszót néztem ki .Tesódén van kártyaolvasó?
BIZTOS?
Am nagyon köszi a segítséget
Bár én nem nagyon értek az ilyenekhez 😆
Igen, már a mai vehető DVD-lejátszók mind tudnak DivX-et!
DE nekem avi kell
HA minden jól megy holnap veszek egy DVD lejátszót.
Kinéztem egyet a tesco-ban van rajta usb csatlakozó.
Na most ha rá dugnám a külső 160GB-os külső HDD-m akkor lejátszaná róla a filmeket?
Mivel alakítottad avi-ból gif-be?
Ez azt jelenti h vga limites a gépem, vagy azt, hogy alapjáraton gyenge a procim a 4670 kihajtásához???
Kösz!
Am bemásoltam 1 címet és nem csinál semmit...😕
Hogy kell gif-et csinálni? Bármilyen vidiből lehet? Mert az faca lenne!