Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ryder avatar
Szép estét mindenkinek!
rövidre fogom😀 össze szeretném kötni a TV-met a gépemmel. mind a kettőbe van S-Video kábel bemenet... most ha S-VHS kábelt veszek az is ugyan úgy megfelel a célra, vagy muszály S-Video kábel legyen. mert ahogy megfigyeltem a két kábel szinte ugyan olyan...

Előre is kösz,
Ryd
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem 9 már ha egyáltalán támogat e hasonlót de szerintem nem
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Az XBOX360 az meik DIRECTX-et támogatja?
DirectX10?
0
0
0
0
rappit4 avatar
kösz Misi !!! és amúgy hogy lehet úgymond "húzni" a processzorom-on ???
0
0
0
0
no avatar
Üdv. 64bit-es Win7-et telepítettem a gépre. Wlan-hoz egy ilyet használtam eddig: http://www.interprojekt.pl/katalogp.aspx?p=senao_nub8301.aspx&k=SENAO-SUB-8301
De a Win7-el egyszerűen nem tudom összehozni a dolgot. Valakinek esetleg van valami ötlete?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
rappit4 írta:
óó hogy ba**ná meg tasnádit :S:S hogyan lehet a képfeltöltésen megnézni a feltött képeim ? 😆

Feltöltöd a képet ami lent megjelenik kicsiben rákattintasz és bejön nagyban a kép és arra kattintasz jobb gombbal és kép címének másolása ami beillesztesz itt a gépigényen

BiGame [LINK] itt egy leírás nem tudom hogy ilyesmi kell e de én nem értek a sony vegas hoz
0
0
0
0
BiGame avatar
vki ért nagyon a Vegas Pro 9.0-ához? mert rámférne 1 training😆!
0
0
0
0
rappit4 avatar
óó hogy ba**ná meg tasnádit :S:S hogyan lehet a képfeltöltésen megnézni a feltött képeim ? 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát a kép linkjét kell beírni oda pl www.kepfeltoltes.hu ide feltöltöd a képet és ha a feltöltött képen nyomsz egy jobb klikket és ilyesmire mész hogy kép címének a másolása na az a kép linkje amit be kell már csak oda illeszteni

Majd z én kérdésemre is válaszoljatok PLS
0
0
0
0
rappit4 avatar
hogy kell képet feltölteni a gépem adatlapjára??? mi az hogy képnek a linkje ?😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hello van egy csomó 1,3-1,5Gb os avi filmem mivel és hogy tudnám kisebb méretre tömöríteni mert nem kell ekkora jó lenne gyengébb minőségben de kisebben
0
0
0
0
zaraki avatar
igen, hát ilyenkor kell eldönteni hogy gyorsan akar venni és kompromisszumot kötni, vagy vár még és gyüjt a pénzéhez majd megveszi amit akar, esetleg egy 9800 gt-hez még elég lenne a táp, úgyhogy azt még tudom javasolni 4730 helyett
0
0
0
0
Tofy avatar
Tudom... De ha venne tápot akkor + 5-10.000 FT.Másrészt meg épp azért ne vegyen 4730-at mert rengeteget zabál.
0
0
0
0
zaraki avatar
ja de nézd meg az eredeti konfigot amit írt az előző oldalon, ahoz képest kérdezte hogy ha 4670-et venne akkor elég lenne e és így mennyivel lenne gyengébb, azért írtam én is hogy ahoz elég viszont a 4670 meg gyengébb mint egy 4730 amit eredetileg akar a gépébe, ahoz meg már nem elég a 430 as táp
0
0
0
0
Tofy avatar
Tudom de nem olvastad kérdezte a csávó hogy a 4670-hez elég-e és ahhoz bőven elég!!!
0
0
0
0
zaraki avatar
Tofy írta:
Figyi nem értem miért kellene olyan táp?Mindenki azt mondja hogy nem elég a táp stb... Nekem egy szimpla codegen 400 w-osom van és nincs vele semmi baj (mellesleg 9600GT-m van).

ja csak egy 4730 az kb másfélszer többet fogyaszt mint a te 9600 gt-d
0
0
0
0
Tofy avatar
Kmisi99 írta:
Hát egy kicsit gyengébb a 4670 a 4730 tól de nem lenne szerintme ahhoz a géphez egy 430 as táp meg az nem is valami jó márka inkább minimum egy gigayte super b 460w ost de már akkor inkább 500w osat vegyél a biztonság kedvéért pl fsp vagy cieftec tápot

Ja és az én kérdésem a mélynyomót hova érdemes elhelyezni??

Figyi nem értem miért kellene olyan táp?Mindenki azt mondja hogy nem elég a táp stb... Nekem egy szimpla codegen 400 w-osom van és nincs vele semmi baj (mellesleg 9600GT-m van).
0
0
0
0
zaraki avatar
hory írta:
hello

van még1 kérdésem

ha ugyanabba a konfigba amit az elobb irtam csak egy 4670es kartyat tennek akk eleg lenne a 430as táp?

és azzal a kártyával mennyire lenne gyengéb a gép? 😕

úgy már elég lenne, viszont 4670-es gyengébb

itt egy teszt hogy mennyivel [LINK]
0
0
0
0
kocka avatar
Kössz szépen müködik!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kösz akkor le is rakom mert nekem is mondták így meg hogy az asztalon vagy szétráz 😆 a billentyűzet is beleremeg

kocka: van egy olyan gomb hogy print screen vagy hasonló vagy ennek a rövidítése megnyomod és ezt a vágólapra menti amit ha megnyitod a paintet akkor control v és beilleszti itt meg már el tudod menteni
0
0
0
0
zaraki avatar
Kmisi99 írta:

nem vagyok egy nagy hang szakértő, de ahol láttam mindenki a földre rakta, ezért én is, de hogy miért azt ne kérdezd, jól szól az a lényeg😆
0
0
0
0
kocka avatar
Hali!
Melyik gombal lehet lefenképezni a monitor kijelzöjét?Meg hova menti el az XP.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát egy kicsit gyengébb a 4670 a 4730 tól de nem lenne szerintme ahhoz a géphez egy 430 as táp meg az nem is valami jó márka inkább minimum egy gigayte super b 460w ost de már akkor inkább 500w osat vegyél a biztonság kedvéért pl fsp vagy cieftec tápot

0
0
0
0
hory avatar
hello

van még1 kérdésem

ha ugyanabba a konfigba amit az elobb irtam csak egy 4670es kartyat tennek akk eleg lenne a 430as táp?

és azzal a kártyával mennyire lenne gyengéb a gép? 😕
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
kiírtam a Call Of duty4 Modern Warfare 2-őt XBOX360-ra és kijön egy ilyen fehér háttéren egy XBOX360-os felirat és ha megnyomom hogy play akkor azt irja ki hogy attempting to read media.De nemis ilyennek kéne kijönni hanem a játéknak rögtön indulnia kéne.
Most mi a baja?
0
0
0
0
zaraki avatar
Yas777 írta:
Akk ugye most jó lessz hozzá a ddr2 80+0 mhz-es ram?

igen szerintem jó lesz
0
0
0
0
hory avatar
köszi a segitseget...😕
akkor még egy kicsit gyűjteni kellene😃
0
0
0
0
no avatar
Akk ugye most jó lessz hozzá a ddr2 800 mhz-es ram?
0
0
0
0
zaraki avatar
hory írta:
hello
az lenne a kérdésem hogy most vennék uj gépet januarban es amit osszeraktam ahhoz eleg lenne e az a táp ami a házban van😕

430W HKC

Processzor: AMD Athlon II X3 425 Dobozos /2700Mhz/L2:1,5MB,L3😕
Memória: 2048MB DDR2 Ram 1066Mhz Kingmax Mars
Videókártya: Sapphire Radeon HD4730 512MB DDR5
DirectX-verzió: DirectX 10
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asrock N68-S
Merevlemez: Western Digital 500GB 16MB SataII

ha nem 4730-as lenne benne akkor elég lenne, az a kártya nagyon sokat zabál, úgyhogy csatlakozom az elöttem szólóhoz, egy 500-as táp kell ezekhez a cuccokhoz szerintem
0
0
0
0
super88 avatar
Hory:szerintem nem
nem lenne elég 450 kéne minimum de egy 500 -asal jól jársz

yas: szerintem nem károsítja de ez csak egy egyéni véleményt nem akarok hülyeséget mondani neked 😀
0
0
0
0
hory avatar
hello
az lenne a kérdésem hogy most vennék uj gépet januarban es amit osszeraktam ahhoz eleg lenne e az a táp ami a házban van😕

430W HKC

Processzor: AMD Athlon II X3 425 Dobozos /2700Mhz/L2:1,5MB,L3😕
Memória: 2048MB DDR2 Ram 1066Mhz Kingmax Mars
Videókártya: Sapphire Radeon HD4730 512MB DDR5
DirectX-verzió: DirectX 10
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asrock N68-S
Merevlemez: Western Digital 500GB 16MB SataII
0
0
0
0
zaraki avatar
Yas777 írta:
szevasztok egy olyan kérdésem lenn hogy benni szeretnék egy AMD Phenom II 955-öt és hogy az alaplapom támogatja ezt a procit viszont ugye ehhez DDR3-as memória kell viszont az alaplap DDr2-est támogat.Olvastam hogy egy ddr3-as ramot belerakunk egy ilyen alaplapba akkor az levált DDR2 1066-ra.Most az a kérdésem károsítja ez az alaplapot vagy lehet bármilyen probléma vele?

én úgy tudom hogy a phenom II-esek támogatják a ddr2-es ramokat is, ha észlelik hogy az van a gépben akkor átváltanak arra, ez a prociba be van építve szóval nem hiszem hogy károsítana akármit is
0
0
0
0
no avatar
szevasztok egy olyan kérdésem lenn hogy benni szeretnék egy AMD Phenom II 955-öt és hogy az alaplapom támogatja ezt a procit viszont ugye ehhez DDR3-as memória kell viszont az alaplap DDr2-est támogat.Olvastam hogy egy ddr3-as ramot belerakunk egy ilyen alaplapba akkor az levált DDR2 1066-ra.Most az a kérdésem károsítja ez az alaplapot vagy lehet bármilyen probléma vele?
0
0
0
0
super88 avatar
igen az usb működik rendesen, berki zsolt köszi de az is rendesen be van dugva nem tudom mi lehet a probléma de megoldottam vettem hátra egy kis jack elosztót így mükszik minden, de azért köszi a help-et 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
super88 írta:
hátul jó de én hátra a hangfalat akarom s előre a fülest.. mert a hangfalamban nincs fejhallgató bemenet ilyen nagy mélynyomós ...
na de mind1 a lényeg az hogy előre kéne valahogy megoldanom

Az alaplapodon be van dugva a front panel?? Lenni kellene egy kábelnek, amit sok kiálló izék valamelyikébe kell bedugni, amit megtalálsz az alaplap kézikönyvébe....
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
igen...és azt hogy kell? 😆
0
0
0
0
zelcsi avatar
nemkrisz11 írta:
nagyon kezdő vagyok a net,portok terén...a torrent nagyon belassult és azt írja piros ! jellel hogy baj van a kapcsolattal,nyitnod kell 1 portot hogy mások csatlakozhassanak...segítsetek! kb 2 napja van ez!
super88:az első usb jól van bekötve?
(2010 edik hsz)

routerrel van megosztva? mert ha igen akkor a routeren belül is engedélyezni kel!!!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
nagyon kezdő vagyok a net,portok terén...a torrent nagyon belassult és azt írja piros ! jellel hogy baj van a kapcsolattal,nyitnod kell 1 portot hogy mások csatlakozhassanak...segítsetek! kb 2 napja van ez!
super88:az első usb jól van bekötve?
(2010 edik hsz)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Az lenne a problémám hogy a gépemen 3 partició van és egybe szeretném őket vonni de nem tudom hogy kell, a Paragon Partition Manager 9.0 progit használom, pls valaki írja hogyan kell csinálni. Előre is köszi!
0
0
0
0
super88 avatar
hátul jó de én hátra a hangfalat akarom s előre a fülest.. mert a hangfalamban nincs fejhallgató bemenet ilyen nagy mélynyomós ...
na de mind1 a lényeg az hogy előre kéne valahogy megoldanom
0
0
0
0
ReSeth avatar
hátul már próbáltad?
0
0
0
0
super88 avatar
segítsetek nekem ...
a fejhaltagot a számítógép elejébe szeretném be dugni... be is dugom de valamiért nem szól... valami ötlet?
0
0
0
0
ReSeth avatar
aha. ám összeállitottam egy Gamer pc-t 300euróból 😃 ide írom. szerintem jó lenne :
proci : AMD Athlon II X2 240 Dual-Core (65W), 2800MHz, BOX, socket AM3 (Regor)
alaplap : ASROCK ALIVEXFIRE-ESATA2 R3.0 - AMD 480/ SB600, VGA + PCIe x16, DDR2 1066, SATA II, USB, eSATA, GLAN, 6ch audio, ATX, scAM3
ram : 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition Vitesta RETAIL BOX
hdd : WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB, SATA II, 32MB cache, IntelliPower, PMR, 8.9ms, WD5000AADS
táp : XILENCE power 480W, ATX2.0
vga : SAPPHIRE HD 4670, 1GB DDR3 (1600MHz), ATI Radeon HD 4670 (750MHz), PCIe x16, CrossFire, 128bit, DVI, HDMI
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
😆ANONEx írta:
berki_zsolt : köszi a segítséget , csak azért hittem azt hogy nem megy rá , mert az nem volt kiirva hogy támogatja az Athlon II -t , de mostmár látom! még egyszer köszi !!

Nincs mit, én is hasonlót akarok(PhenomII), míg nem lesz meg az I7-es alaplapom, nem akarok ezzel szrakodni........
0
0
0
0
ReSeth avatar
berki_zsolt : köszi a segítséget , csak azért hittem azt hogy nem megy rá , mert az nem volt kiirva hogy támogatja az Athlon II -t , de mostmár látom! még egyszer köszi !!
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
😆ANONEx írta:
Hy all! az a kérdésem hogy egy ilyen lapra : ASROCK ALIVEXFIRE-ESATA2 R3.0 - AMD 480/ SB600, VGA + PCIe x16, DDR2 1066, SATA II, USB, eSATA, GLAN, 6ch audio, ATX, scAM3 és támogat : AMD Phenom FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 Dual-Core / Athlon X2 Dual-Core / Athlon 64 / Sempron, rámegy egy AMD Athlon II X2 240 Dual-Core (65W), 2800MHz, BOX, socket AM3 (Regor) ???

Rámegy és támogatja is, nézd meg a linket:http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=ALiveXFire-eSATA2%20R3.0&s=AM2
0
0
0
0
ReSeth avatar
Hy all! az a kérdésem hogy egy ilyen lapra : ASROCK ALIVEXFIRE-ESATA2 R3.0 - AMD 480/ SB600, VGA + PCIe x16, DDR2 1066, SATA II, USB, eSATA, GLAN, 6ch audio, ATX, scAM3 és támogat : AMD Phenom FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 Dual-Core / Athlon X2 Dual-Core / Athlon 64 / Sempron, rámegy egy AMD Athlon II X2 240 Dual-Core (65W), 2800MHz, BOX, socket AM3 (Regor) ???
0
0
0
0
Ferrari avatar
mát 2 megás nettel kb 256 kb/s-el kéne jönnie a torrentnek....lehet h csak véletlenül meggyorsult 1 kis időre...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció