Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zolika199 avatar
kössz a segítséget!!😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát fogod berakod oda ahova kell és becsavarozod általában adnak hozzá csavart de az is lehet hogy csavarmentes háza van de nem bonyolult berakni aztán bedugsz 2 vezetéket nézd meg milyen illik bele és olyat ha satasat vett akkor sata kábel is kell hozzá bár ez általában van az alaplapokhoz adva és ha van egy másik hdd is a gépbe amin a windows van akkor csak bekapcsolod és akkor ha minden jól megy felismeri particionálni meg na nagyon tudom hogy kell de ha rámennél a merevlemezre a windowsban és akkor kiadná automatikusan hogy megformázza es
0
0
0
0
zolika199 avatar
Hello!
Egyik haverom megkért hogy rakjam be a gépébe a merevlemezt amit vett, de mivel még ilyet nem csináltam elmagyarázná valaki hogy hogyan kell, és azt is, hogy hogyan kell particionálni?? A particionálást meg lehet úgy is csinálni, hogy ami van adat a merevlemezen az rajta maradjon? Amúgy a gépben van még egy másik merevlemez is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
azt hiszem ez elég részletes
[LINK]
0
0
0
0
albert2 avatar
Pls valaki leírná részletesen a lényeget h mi is pontosan a steam? Köszi 😀
0
0
0
0
jumbo avatar
rolcsiX írta:
jumbo írta:
rolcsiX írta:
Hello! Lenne olyan kérdésem h vettem1 e8400 e0 steppinges procit de nem müxik az alaplapban.msi p6n sli v2.Az lehet h az 1.4es bios rossz?mert felraktam az 1.3ast és kipróbáltam benne 1 e7200őt de azt felismerte.És ha beleraknék 1 e8400 c0 steppinges procit azt felismerné?

Az teljessen mindegy hogy E0-ás vagy C0-ást raksz bele.
A legújabb biost ragd fel neki ami a hivatalos oldalon van.
Szerintem az a gond hogy ugye a 8400 procin van feles szorzó.........
És ami fent van neked bios az nem tudja kezelni,ezért kellene frissíteni a legújabbra.

látom 1.4-es a legfrissebb😕 akkor sajna nincs ötletem

az 1.3as frissítés az jó mert az 1.4es az e7200-at se ismerte fel az 1.3as pedig igen.ezért gondoltam c0 steppingesre, mert ahhoz 1.3as frissítés kell.

már bocsi,de ekkora h...... még nem hallottam.tudod mi a c0 ás és az e0 ás közt a különbség???semmi ami az alaplappal kapcsolatos lenne.
annyi hogy a c0 ás kevésbé tuningolható,és jobban melegszik.ennyi
0
0
0
0
no avatar
jumbo írta:
rolcsiX írta:
Hello! Lenne olyan kérdésem h vettem1 e8400 e0 steppinges procit de nem müxik az alaplapban.msi p6n sli v2.Az lehet h az 1.4es bios rossz?mert felraktam az 1.3ast és kipróbáltam benne 1 e7200őt de azt felismerte.És ha beleraknék 1 e8400 c0 steppinges procit azt felismerné?

És ami fent van neked bios az nem tudja kezelni,ezért kellene frissíteni a legújabbra.

az 1.3as frissítés az jó mert az 1.4es az e7200-at se ismerte fel az 1.3as pedig igen.ezért gondoltam c0 steppingesre, mert ahhoz 1.3as frissítés kell.
0
0
0
0
jumbo avatar
rolcsiX írta:

0
0
0
0
DarthRoni avatar
Köszi a segítséget 😀
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok😀 az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megnézni, hogy az alaplapom LGA775 vagy hogy milyen az alaplapom? mert másodkézből van, és nincs meg a doboza :S ha valaki tudna írni valami hasznosat, megköszönném 😀

én az everestet ajánlanám vagy cpu-z vagy a hardware monitor
én everestet használok😉
0
0
0
0
zaraki avatar
DarthRoni írta:
Sziasztok😀 az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megnézni, hogy az alaplapom LGA775 vagy hogy milyen az alaplapom? mert másodkézből van, és nincs meg a doboza :S ha valaki tudna írni valami hasznosat, megköszönném 😀

rakd fel az everest nevű programot, azzal meg tudod nézni a géped összes adatát
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
Ryder avatar
Szép estét mindenkinek!
rövidre fogom😀 össze szeretném kötni a TV-met a gépemmel. mind a kettőbe van S-Video kábel bemenet... most ha S-VHS kábelt veszek az is ugyan úgy megfelel a célra, vagy muszály S-Video kábel legyen. mert ahogy megfigyeltem a két kábel szinte ugyan olyan...

Előre is kösz,
Ryd
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem 9 már ha egyáltalán támogat e hasonlót de szerintem nem
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Az XBOX360 az meik DIRECTX-et támogatja?
DirectX10?
0
0
0
0
rappit4 avatar
kösz Misi !!! és amúgy hogy lehet úgymond "húzni" a processzorom-on ???
0
0
0
0
no avatar
Üdv. 64bit-es Win7-et telepítettem a gépre. Wlan-hoz egy ilyet használtam eddig: http://www.interprojekt.pl/katalogp.aspx?p=senao_nub8301.aspx&k=SENAO-SUB-8301
De a Win7-el egyszerűen nem tudom összehozni a dolgot. Valakinek esetleg van valami ötlete?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
rappit4 írta:
óó hogy ba**ná meg tasnádit :S:S hogyan lehet a képfeltöltésen megnézni a feltött képeim ? 😆

Feltöltöd a képet ami lent megjelenik kicsiben rákattintasz és bejön nagyban a kép és arra kattintasz jobb gombbal és kép címének másolása ami beillesztesz itt a gépigényen

BiGame [LINK] itt egy leírás nem tudom hogy ilyesmi kell e de én nem értek a sony vegas hoz
0
0
0
0
BiGame avatar
vki ért nagyon a Vegas Pro 9.0-ához? mert rámférne 1 training😆!
0
0
0
0
rappit4 avatar
óó hogy ba**ná meg tasnádit :S:S hogyan lehet a képfeltöltésen megnézni a feltött képeim ? 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát a kép linkjét kell beírni oda pl www.kepfeltoltes.hu ide feltöltöd a képet és ha a feltöltött képen nyomsz egy jobb klikket és ilyesmire mész hogy kép címének a másolása na az a kép linkje amit be kell már csak oda illeszteni

Majd z én kérdésemre is válaszoljatok PLS
0
0
0
0
rappit4 avatar
hogy kell képet feltölteni a gépem adatlapjára??? mi az hogy képnek a linkje ?😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hello van egy csomó 1,3-1,5Gb os avi filmem mivel és hogy tudnám kisebb méretre tömöríteni mert nem kell ekkora jó lenne gyengébb minőségben de kisebben
0
0
0
0
zaraki avatar
igen, hát ilyenkor kell eldönteni hogy gyorsan akar venni és kompromisszumot kötni, vagy vár még és gyüjt a pénzéhez majd megveszi amit akar, esetleg egy 9800 gt-hez még elég lenne a táp, úgyhogy azt még tudom javasolni 4730 helyett
0
0
0
0
Tofy avatar
Tudom... De ha venne tápot akkor + 5-10.000 FT.Másrészt meg épp azért ne vegyen 4730-at mert rengeteget zabál.
0
0
0
0
zaraki avatar
ja de nézd meg az eredeti konfigot amit írt az előző oldalon, ahoz képest kérdezte hogy ha 4670-et venne akkor elég lenne e és így mennyivel lenne gyengébb, azért írtam én is hogy ahoz elég viszont a 4670 meg gyengébb mint egy 4730 amit eredetileg akar a gépébe, ahoz meg már nem elég a 430 as táp
0
0
0
0
Tofy avatar
Tudom de nem olvastad kérdezte a csávó hogy a 4670-hez elég-e és ahhoz bőven elég!!!
0
0
0
0
zaraki avatar
Tofy írta:
Figyi nem értem miért kellene olyan táp?Mindenki azt mondja hogy nem elég a táp stb... Nekem egy szimpla codegen 400 w-osom van és nincs vele semmi baj (mellesleg 9600GT-m van).

ja csak egy 4730 az kb másfélszer többet fogyaszt mint a te 9600 gt-d
0
0
0
0
Tofy avatar
Kmisi99 írta:
Hát egy kicsit gyengébb a 4670 a 4730 tól de nem lenne szerintme ahhoz a géphez egy 430 as táp meg az nem is valami jó márka inkább minimum egy gigayte super b 460w ost de már akkor inkább 500w osat vegyél a biztonság kedvéért pl fsp vagy cieftec tápot

Ja és az én kérdésem a mélynyomót hova érdemes elhelyezni??

Figyi nem értem miért kellene olyan táp?Mindenki azt mondja hogy nem elég a táp stb... Nekem egy szimpla codegen 400 w-osom van és nincs vele semmi baj (mellesleg 9600GT-m van).
0
0
0
0
zaraki avatar
hory írta:
hello

van még1 kérdésem

ha ugyanabba a konfigba amit az elobb irtam csak egy 4670es kartyat tennek akk eleg lenne a 430as táp?

és azzal a kártyával mennyire lenne gyengéb a gép? 😕

úgy már elég lenne, viszont 4670-es gyengébb

itt egy teszt hogy mennyivel [LINK]
0
0
0
0
kocka avatar
Kössz szépen müködik!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kösz akkor le is rakom mert nekem is mondták így meg hogy az asztalon vagy szétráz 😆 a billentyűzet is beleremeg

kocka: van egy olyan gomb hogy print screen vagy hasonló vagy ennek a rövidítése megnyomod és ezt a vágólapra menti amit ha megnyitod a paintet akkor control v és beilleszti itt meg már el tudod menteni
0
0
0
0
zaraki avatar
Kmisi99 írta:

nem vagyok egy nagy hang szakértő, de ahol láttam mindenki a földre rakta, ezért én is, de hogy miért azt ne kérdezd, jól szól az a lényeg😆
0
0
0
0
kocka avatar
Hali!
Melyik gombal lehet lefenképezni a monitor kijelzöjét?Meg hova menti el az XP.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát egy kicsit gyengébb a 4670 a 4730 tól de nem lenne szerintme ahhoz a géphez egy 430 as táp meg az nem is valami jó márka inkább minimum egy gigayte super b 460w ost de már akkor inkább 500w osat vegyél a biztonság kedvéért pl fsp vagy cieftec tápot

0
0
0
0
hory avatar
hello

van még1 kérdésem

ha ugyanabba a konfigba amit az elobb irtam csak egy 4670es kartyat tennek akk eleg lenne a 430as táp?

és azzal a kártyával mennyire lenne gyengéb a gép? 😕
0
0
0
0
TripplaXXX avatar
Heló!
kiírtam a Call Of duty4 Modern Warfare 2-őt XBOX360-ra és kijön egy ilyen fehér háttéren egy XBOX360-os felirat és ha megnyomom hogy play akkor azt irja ki hogy attempting to read media.De nemis ilyennek kéne kijönni hanem a játéknak rögtön indulnia kéne.
Most mi a baja?
0
0
0
0
zaraki avatar
Yas777 írta:
Akk ugye most jó lessz hozzá a ddr2 80+0 mhz-es ram?

igen szerintem jó lesz
0
0
0
0
hory avatar
köszi a segitseget...😕
akkor még egy kicsit gyűjteni kellene😃
0
0
0
0
no avatar
Akk ugye most jó lessz hozzá a ddr2 800 mhz-es ram?
0
0
0
0
zaraki avatar
hory írta:
hello
az lenne a kérdésem hogy most vennék uj gépet januarban es amit osszeraktam ahhoz eleg lenne e az a táp ami a házban van😕

430W HKC

Processzor: AMD Athlon II X3 425 Dobozos /2700Mhz/L2:1,5MB,L3😕
Memória: 2048MB DDR2 Ram 1066Mhz Kingmax Mars
Videókártya: Sapphire Radeon HD4730 512MB DDR5
DirectX-verzió: DirectX 10
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asrock N68-S
Merevlemez: Western Digital 500GB 16MB SataII

ha nem 4730-as lenne benne akkor elég lenne, az a kártya nagyon sokat zabál, úgyhogy csatlakozom az elöttem szólóhoz, egy 500-as táp kell ezekhez a cuccokhoz szerintem
0
0
0
0
super88 avatar
Hory:szerintem nem
nem lenne elég 450 kéne minimum de egy 500 -asal jól jársz

yas: szerintem nem károsítja de ez csak egy egyéni véleményt nem akarok hülyeséget mondani neked 😀
0
0
0
0
hory avatar
hello
az lenne a kérdésem hogy most vennék uj gépet januarban es amit osszeraktam ahhoz eleg lenne e az a táp ami a házban van😕

430W HKC

Processzor: AMD Athlon II X3 425 Dobozos /2700Mhz/L2:1,5MB,L3😕
Memória: 2048MB DDR2 Ram 1066Mhz Kingmax Mars
Videókártya: Sapphire Radeon HD4730 512MB DDR5
DirectX-verzió: DirectX 10
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asrock N68-S
Merevlemez: Western Digital 500GB 16MB SataII
0
0
0
0
zaraki avatar
Yas777 írta:
szevasztok egy olyan kérdésem lenn hogy benni szeretnék egy AMD Phenom II 955-öt és hogy az alaplapom támogatja ezt a procit viszont ugye ehhez DDR3-as memória kell viszont az alaplap DDr2-est támogat.Olvastam hogy egy ddr3-as ramot belerakunk egy ilyen alaplapba akkor az levált DDR2 1066-ra.Most az a kérdésem károsítja ez az alaplapot vagy lehet bármilyen probléma vele?

én úgy tudom hogy a phenom II-esek támogatják a ddr2-es ramokat is, ha észlelik hogy az van a gépben akkor átváltanak arra, ez a prociba be van építve szóval nem hiszem hogy károsítana akármit is
0
0
0
0
no avatar
szevasztok egy olyan kérdésem lenn hogy benni szeretnék egy AMD Phenom II 955-öt és hogy az alaplapom támogatja ezt a procit viszont ugye ehhez DDR3-as memória kell viszont az alaplap DDr2-est támogat.Olvastam hogy egy ddr3-as ramot belerakunk egy ilyen alaplapba akkor az levált DDR2 1066-ra.Most az a kérdésem károsítja ez az alaplapot vagy lehet bármilyen probléma vele?
0
0
0
0
super88 avatar
igen az usb működik rendesen, berki zsolt köszi de az is rendesen be van dugva nem tudom mi lehet a probléma de megoldottam vettem hátra egy kis jack elosztót így mükszik minden, de azért köszi a help-et 😀
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
super88 írta:
hátul jó de én hátra a hangfalat akarom s előre a fülest.. mert a hangfalamban nincs fejhallgató bemenet ilyen nagy mélynyomós ...
na de mind1 a lényeg az hogy előre kéne valahogy megoldanom

Az alaplapodon be van dugva a front panel?? Lenni kellene egy kábelnek, amit sok kiálló izék valamelyikébe kell bedugni, amit megtalálsz az alaplap kézikönyvébe....
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
igen...és azt hogy kell? 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció