Szép estét mindenkinek!
rövidre fogom😀 össze szeretném kötni a TV-met a gépemmel. mind a kettőbe van S-Video kábel bemenet... most ha S-VHS kábelt veszek az is ugyan úgy megfelel a célra, vagy muszály S-Video kábel legyen. mert ahogy megfigyeltem a két kábel szinte ugyan olyan...
Üdv. 64bit-es Win7-et telepítettem a gépre. Wlan-hoz egy ilyet használtam eddig: http://www.interprojekt.pl/katalogp.aspx?p=senao_nub8301.aspx&k=SENAO-SUB-8301
De a Win7-el egyszerűen nem tudom összehozni a dolgot. Valakinek esetleg van valami ötlete?
rappit4 írta:
óó hogy ba**ná meg tasnádit :S:S hogyan lehet a képfeltöltésen megnézni a feltött képeim ? 😆
Feltöltöd a képet ami lent megjelenik kicsiben rákattintasz és bejön nagyban a kép és arra kattintasz jobb gombbal és kép címének másolása ami beillesztesz itt a gépigényen
BiGame [LINK] itt egy leírás nem tudom hogy ilyesmi kell e de én nem értek a sony vegas hoz
hát a kép linkjét kell beírni oda pl www.kepfeltoltes.hu ide feltöltöd a képet és ha a feltöltött képen nyomsz egy jobb klikket és ilyesmire mész hogy kép címének a másolása na az a kép linkje amit be kell már csak oda illeszteni
Hello van egy csomó 1,3-1,5Gb os avi filmem mivel és hogy tudnám kisebb méretre tömöríteni mert nem kell ekkora jó lenne gyengébb minőségben de kisebben
igen, hát ilyenkor kell eldönteni hogy gyorsan akar venni és kompromisszumot kötni, vagy vár még és gyüjt a pénzéhez majd megveszi amit akar, esetleg egy 9800 gt-hez még elég lenne a táp, úgyhogy azt még tudom javasolni 4730 helyett
ja de nézd meg az eredeti konfigot amit írt az előző oldalon, ahoz képest kérdezte hogy ha 4670-et venne akkor elég lenne e és így mennyivel lenne gyengébb, azért írtam én is hogy ahoz elég viszont a 4670 meg gyengébb mint egy 4730 amit eredetileg akar a gépébe, ahoz meg már nem elég a 430 as táp
Tofy írta:
Figyi nem értem miért kellene olyan táp?Mindenki azt mondja hogy nem elég a táp stb... Nekem egy szimpla codegen 400 w-osom van és nincs vele semmi baj (mellesleg 9600GT-m van).
ja csak egy 4730 az kb másfélszer többet fogyaszt mint a te 9600 gt-d
Kmisi99 írta:
Hát egy kicsit gyengébb a 4670 a 4730 tól de nem lenne szerintme ahhoz a géphez egy 430 as táp meg az nem is valami jó márka inkább minimum egy gigayte super b 460w ost de már akkor inkább 500w osat vegyél a biztonság kedvéért pl fsp vagy cieftec tápot
Ja és az én kérdésem a mélynyomót hova érdemes elhelyezni??
Figyi nem értem miért kellene olyan táp?Mindenki azt mondja hogy nem elég a táp stb... Nekem egy szimpla codegen 400 w-osom van és nincs vele semmi baj (mellesleg 9600GT-m van).
Kösz akkor le is rakom mert nekem is mondták így meg hogy az asztalon vagy szétráz 😆 a billentyűzet is beleremeg
kocka: van egy olyan gomb hogy print screen vagy hasonló vagy ennek a rövidítése megnyomod és ezt a vágólapra menti amit ha megnyitod a paintet akkor control v és beilleszti itt meg már el tudod menteni
Hát egy kicsit gyengébb a 4670 a 4730 tól de nem lenne szerintme ahhoz a géphez egy 430 as táp meg az nem is valami jó márka inkább minimum egy gigayte super b 460w ost de már akkor inkább 500w osat vegyél a biztonság kedvéért pl fsp vagy cieftec tápot
Heló!
kiírtam a Call Of duty4 Modern Warfare 2-őt XBOX360-ra és kijön egy ilyen fehér háttéren egy XBOX360-os felirat és ha megnyomom hogy play akkor azt irja ki hogy attempting to read media.De nemis ilyennek kéne kijönni hanem a játéknak rögtön indulnia kéne.
Most mi a baja?
hory írta:
hello
az lenne a kérdésem hogy most vennék uj gépet januarban es amit osszeraktam ahhoz eleg lenne e az a táp ami a házban van😕
430W HKC
Processzor: AMD Athlon II X3 425 Dobozos /2700Mhz/L2:1,5MB,L3😕
Memória: 2048MB DDR2 Ram 1066Mhz Kingmax Mars
Videókártya: Sapphire Radeon HD4730 512MB DDR5
DirectX-verzió: DirectX 10
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Asrock N68-S
Merevlemez: Western Digital 500GB 16MB SataII
ha nem 4730-as lenne benne akkor elég lenne, az a kártya nagyon sokat zabál, úgyhogy csatlakozom az elöttem szólóhoz, egy 500-as táp kell ezekhez a cuccokhoz szerintem
Yas777 írta:
szevasztok egy olyan kérdésem lenn hogy benni szeretnék egy AMD Phenom II 955-öt és hogy az alaplapom támogatja ezt a procit viszont ugye ehhez DDR3-as memória kell viszont az alaplap DDr2-est támogat.Olvastam hogy egy ddr3-as ramot belerakunk egy ilyen alaplapba akkor az levált DDR2 1066-ra.Most az a kérdésem károsítja ez az alaplapot vagy lehet bármilyen probléma vele?
én úgy tudom hogy a phenom II-esek támogatják a ddr2-es ramokat is, ha észlelik hogy az van a gépben akkor átváltanak arra, ez a prociba be van építve szóval nem hiszem hogy károsítana akármit is
szevasztok egy olyan kérdésem lenn hogy benni szeretnék egy AMD Phenom II 955-öt és hogy az alaplapom támogatja ezt a procit viszont ugye ehhez DDR3-as memória kell viszont az alaplap DDr2-est támogat.Olvastam hogy egy ddr3-as ramot belerakunk egy ilyen alaplapba akkor az levált DDR2 1066-ra.Most az a kérdésem károsítja ez az alaplapot vagy lehet bármilyen probléma vele?
igen az usb működik rendesen, berki zsolt köszi de az is rendesen be van dugva nem tudom mi lehet a probléma de megoldottam vettem hátra egy kis jack elosztót így mükszik minden, de azért köszi a help-et 😀
super88 írta:
hátul jó de én hátra a hangfalat akarom s előre a fülest.. mert a hangfalamban nincs fejhallgató bemenet ilyen nagy mélynyomós ...
na de mind1 a lényeg az hogy előre kéne valahogy megoldanom
Az alaplapodon be van dugva a front panel?? Lenni kellene egy kábelnek, amit sok kiálló izék valamelyikébe kell bedugni, amit megtalálsz az alaplap kézikönyvébe....
nemkrisz11 írta:
nagyon kezdő vagyok a net,portok terén...a torrent nagyon belassult és azt írja piros ! jellel hogy baj van a kapcsolattal,nyitnod kell 1 portot hogy mások csatlakozhassanak...segítsetek! kb 2 napja van ez!
super88:az első usb jól van bekötve?
(2010 edik hsz)
routerrel van megosztva? mert ha igen akkor a routeren belül is engedélyezni kel!!!
nagyon kezdő vagyok a net,portok terén...a torrent nagyon belassult és azt írja piros ! jellel hogy baj van a kapcsolattal,nyitnod kell 1 portot hogy mások csatlakozhassanak...segítsetek! kb 2 napja van ez!
(2010 edik hsz)
Sziasztok.
Az lenne a problémám hogy a gépemen 3 partició van és egybe szeretném őket vonni de nem tudom hogy kell, a Paragon Partition Manager 9.0 progit használom, pls valaki írja hogyan kell csinálni. Előre is köszi!
hátul jó de én hátra a hangfalat akarom s előre a fülest.. mert a hangfalamban nincs fejhallgató bemenet ilyen nagy mélynyomós ...
😆ANONEx írta:
berki_zsolt : köszi a segítséget , csak azért hittem azt hogy nem megy rá , mert az nem volt kiirva hogy támogatja az Athlon II -t , de mostmár látom! még egyszer köszi !!
Nincs mit, én is hasonlót akarok(PhenomII), míg nem lesz meg az I7-es alaplapom, nem akarok ezzel szrakodni........
berki_zsolt : köszi a segítséget , csak azért hittem azt hogy nem megy rá , mert az nem volt kiirva hogy támogatja az Athlon II -t , de mostmár látom! még egyszer köszi !!
rövidre fogom😀 össze szeretném kötni a TV-met a gépemmel. mind a kettőbe van S-Video kábel bemenet... most ha S-VHS kábelt veszek az is ugyan úgy megfelel a célra, vagy muszály S-Video kábel legyen. mert ahogy megfigyeltem a két kábel szinte ugyan olyan...
Előre is kösz,
Ryd
DirectX10?
De a Win7-el egyszerűen nem tudom összehozni a dolgot. Valakinek esetleg van valami ötlete?
óó hogy ba**ná meg tasnádit :S:S hogyan lehet a képfeltöltésen megnézni a feltött képeim ? 😆
Feltöltöd a képet ami lent megjelenik kicsiben rákattintasz és bejön nagyban a kép és arra kattintasz jobb gombbal és kép címének másolása ami beillesztesz itt a gépigényen
BiGame [LINK] itt egy leírás nem tudom hogy ilyesmi kell e de én nem értek a sony vegas hoz
Majd z én kérdésemre is válaszoljatok PLS
ja csak egy 4730 az kb másfélszer többet fogyaszt mint a te 9600 gt-d
hello
van még1 kérdésem
ha ugyanabba a konfigba amit az elobb irtam csak egy 4670es kartyat tennek akk eleg lenne a 430as táp?
és azzal a kártyával mennyire lenne gyengéb a gép? 😕
úgy már elég lenne, viszont 4670-es gyengébb
itt egy teszt hogy mennyivel [LINK]
kocka: van egy olyan gomb hogy print screen vagy hasonló vagy ennek a rövidítése megnyomod és ezt a vágólapra menti amit ha megnyitod a paintet akkor control v és beilleszti itt meg már el tudod menteni
nem vagyok egy nagy hang szakértő, de ahol láttam mindenki a földre rakta, ezért én is, de hogy miért azt ne kérdezd, jól szól az a lényeg😆
Melyik gombal lehet lefenképezni a monitor kijelzöjét?Meg hova menti el az XP.
van még1 kérdésem
ha ugyanabba a konfigba amit az elobb irtam csak egy 4670es kartyat tennek akk eleg lenne a 430as táp?
és azzal a kártyával mennyire lenne gyengéb a gép? 😕
kiírtam a Call Of duty4 Modern Warfare 2-őt XBOX360-ra és kijön egy ilyen fehér háttéren egy XBOX360-os felirat és ha megnyomom hogy play akkor azt irja ki hogy attempting to read media.De nemis ilyennek kéne kijönni hanem a játéknak rögtön indulnia kéne.
Most mi a baja?
Akk ugye most jó lessz hozzá a ddr2 80+0 mhz-es ram?
igen szerintem jó lesz
akkor még egy kicsit gyűjteni kellene😃
hello
az lenne a kérdésem hogy most vennék uj gépet januarban es amit osszeraktam ahhoz eleg lenne e az a táp ami a házban van😕
430W HKC
ha nem 4730-as lenne benne akkor elég lenne, az a kártya nagyon sokat zabál, úgyhogy csatlakozom az elöttem szólóhoz, egy 500-as táp kell ezekhez a cuccokhoz szerintem
nem lenne elég 450 kéne minimum de egy 500 -asal jól jársz
yas: szerintem nem károsítja de ez csak egy egyéni véleményt nem akarok hülyeséget mondani neked 😀
430W HKC
én úgy tudom hogy a phenom II-esek támogatják a ddr2-es ramokat is, ha észlelik hogy az van a gépben akkor átváltanak arra, ez a prociba be van építve szóval nem hiszem hogy károsítana akármit is
Az alaplapodon be van dugva a front panel?? Lenni kellene egy kábelnek, amit sok kiálló izék valamelyikébe kell bedugni, amit megtalálsz az alaplap kézikönyvébe....
(2010 edik hsz)
routerrel van megosztva? mert ha igen akkor a routeren belül is engedélyezni kel!!!
(2010 edik hsz)
Az lenne a problémám hogy a gépemen 3 partició van és egybe szeretném őket vonni de nem tudom hogy kell, a Paragon Partition Manager 9.0 progit használom, pls valaki írja hogyan kell csinálni. Előre is köszi!
a fejhaltagot a számítógép elejébe szeretném be dugni... be is dugom de valamiért nem szól... valami ötlet?
proci : AMD Athlon II X2 240 Dual-Core (65W), 2800MHz, BOX, socket AM3 (Regor)
alaplap : ASROCK ALIVEXFIRE-ESATA2 R3.0 - AMD 480/ SB600, VGA + PCIe x16, DDR2 1066, SATA II, USB, eSATA, GLAN, 6ch audio, ATX, scAM3
ram : 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition Vitesta RETAIL BOX
hdd : WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB, SATA II, 32MB cache, IntelliPower, PMR, 8.9ms, WD5000AADS
táp : XILENCE power 480W, ATX2.0
vga : SAPPHIRE HD 4670, 1GB DDR3 (1600MHz), ATI Radeon HD 4670 (750MHz), PCIe x16, CrossFire, 128bit, DVI, HDMI
Nincs mit, én is hasonlót akarok(PhenomII), míg nem lesz meg az I7-es alaplapom, nem akarok ezzel szrakodni........
Hy all! az a kérdésem hogy egy ilyen lapra : ASROCK ALIVEXFIRE-ESATA2 R3.0 - AMD 480/ SB600, VGA + PCIe x16, DDR2 1066, SATA II, USB, eSATA, GLAN, 6ch audio, ATX, scAM3 és támogat : AMD Phenom FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 Dual-Core / Athlon X2 Dual-Core / Athlon 64 / Sempron, rámegy egy AMD Athlon II X2 240 Dual-Core (65W), 2800MHz, BOX, socket AM3 (Regor) ???
Rámegy és támogatja is, nézd meg a linket:http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=ALiveXFire-eSATA2%20R3.0&s=AM2