Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Köszönöm
Radeon oldalról ami belefér az R7 260X, viszont ami igazán megérné az r9 270 vagy az r7 370, viszont ezek már átlépik a 40k-t, és a fogyasztásuk sem olyan kedvező mind a geforce-é, kell minőséges táp.
Véleményeteket szeretném kikérni. Remélem megosztjátok velem a tapasztalataitokat.
Nos, videó kártya vásárlás előtt állok, és rengeteg kártyát megnéztem, de egyszerűen nem tudom melyik lenne a megfelelő a következő konfigomhoz:
- Alaplap: Asus M5A97 R2.0
- Proci: AMD FX6300
- RAM: Kingston HyperX 8 GB
- Videó kártya: Na ide kéne valami 😃
Szeretnék az újabb játékokon, megfelelő FPS-t elérni ( Ez alatt azt értem, hogy laggmentesen és droppok nélkül ) , azt hogy milyen felbontásban, azt még nem tudom, mert új monitor is lesz 😃
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségetek. Remélem megtalálom a megfelelőt.
Egy valamit elfelejtettem. A keretem rá 40.000 .-
Köszönöm!
Szép napot!
R7 370 nél szerintem felesleges az a 4giga VRAM.
Most szeretnék új videókártyát vásárolni, a keret max 50K. Szerintetek mit érdemes? Az alábbiakat néztem eddig: R7 370 2gb, R7 370 4gb (bár nem tudom megéri-e azt a plusz 8 ezret) valamint ami a legszimpatikusabbnak tűnik, az az R9 380 ami mondjuk már 58 ezer de talán bele férne, viszont ez is 2 gigás modell.
Páromnak karácsonyra új videókártyát szeretnék venni, melyre 20-25 ezer forintot szánnék. Annyit tudok csak, hogy az lenne a jó, ha az assassin creed unity és rouge, valamint az új call of duty menjen vele. Jelenleg dolgozom, úgyhogy nem tudom bemásolni az otthoni gép adatait, de az assassin 4 ment tökéletesen rajta. Nem tudom, hogy ez elég információ-e, de nem nagyon értek hozzá.
Válaszotokat előre is megköszönöm. Adél
Gigabyte r9 380wf2oc bar most hogy regeditbe be tettem egy TdrDelay valamit alapon 4 van elmeletileg 8 kene lennie de megnezem igy mit tud aztan majd at irom,
pár példa: sokan meg veszik és nem ad képet saját venti profilt kell beállítani textúra villódzás driver hibák leáll a driver folyton és elég sok ilyet olvasni a gtx 960 topikba nincsenek ilyenek...
Videókártyát keresek ,tudnátok nekem ajánlani ehhez a confighez valami jót?
alaplap- ASUS Maximus VII GENE
táp- COOLMASTER 600W
proc- INTEL CORE i5 -4590 3.3Ghz
ram- CORSAIR DDR3 2×8Gb 2400Mhz
ASUS PCI-E 3.0 X16 ban gondolkozunk
Előre is köszi
GIGABYTE GV-R938G1 GAMING-4GD R9 380 4GB GDDR5 PCIE
egy 10-essel drágább, de ez a 4gb-os verzió, ami jó fog jönni a jövőben!
Kinéztem magamnak ezt:Gigabyte PCI-E AMD R9 380 WF2 (2048MB DDR5, 256bit, 980/5500MHz)
A hwcompare oldal szerint 54%-al jobb a Texel Rate és 21%-al a Pixel Rate és a Memory Bandwidth is jobb 22,400 MB/sec-el.
Szerintetek jó választás lenne,érezhetően javulna a teljesítmény a mai játékokhoz mérve?
Előre is köszönöm.
ui.:esetleg más ötleteket is szívesen figyelembe veszek.
Az lenne a kérdésem,hogy ehhez a konfighoz milyen videokártyát ajánlanátok?
Alap:MSI FM2-A55M-E33
CPU:AMD x4 740X 3,2Ghz BOX
RAM:CSX 4GB DDR3 1333Mhz
VGA:Gigabyte 6670HD 1GB DDR3
Az egyik ötletem ez:
Asus STRIX-GTX750TI-OC-2GD5
Ennél nagyobb összegben nem szeretnék költeni.😀
Először minőségi táp, az sem baj ha 400W, aztán Radeon 260x/270 vagy jobb illetve GTX 750Ti vagy jobb, és később akár használtan egy x4 phenom! Csak ne olyat vegyél ami 2 magosból lett kioldva mert azok Naagyon sokat fogyasztanak.
Processzor: AMD Athlon II X2 250 AM3 3.0GHz Box
Memória: Kingmax 4gb DDR3 1333MHz
Videókártya: Gigabyte HD 6670 2GB DDR3
Alaplap: Asrock 960GM-VGS3 FX
Merevlemez: Toshiba 500Gb Sata-600
Ház: Hkc 3022D 400W ATX Ház
Tápegység: Hkc 3022D 400W
Érdeklődnék, hogy milyen videókártyákat ajánlotok aminek az ára maximum 41.000HUF.
Nem 42.000 vagy 41.500. 😃
Én ezzel a típussal szemezgetek eddig:
MSI N750Ti TF 2GD5/OC GTX750Ti 2GB GDDR5
Köszi a válaszokat!
750 Ti-t részemről ajánlom, én nagyon meg vagyok elégedve a sajátommal.
r7 360 mehet egy másik táppal.
A 750Ti, megkapja azt a kevés wattot a pci-express foglalatból, nem kell külső tápcsati az LC power elvinné. de azt cserélném a helyedbe 😀
Processzor: INTEL Core i5-760 2.80Ghz LGA 1156
Memória: KINGMAX TinyBGA 2x2048Mb DDR3 1333Mhz
Videókártya: Zotac NVIDIA Geforce GT 240 512MB GDDR5
Alaplap: ASUS P7H55-M
Merevlemez: Samsung 2x 320 GB(csak a tápom miatt írtam le)
Tápegység: LC Power 500 W
Keret 35000 Ft környéke lenne
Amiket én néztem az a 750Ti illetve az R7 360, csak a 2GB GDDR5ös verzió mind2ből
Nem tudom melyiket válasszam mivel a 750es keveset fogyaszt néhány játékban minimális fps különbséggel veri a 360at , viszont dx11.2-es , a 360 pedig dx12-es és 100wot fogyaszt(elég neki a tápom ?!),egyébként kicsit nvidia felé húz a szívem 😂
Későbbiek folyamán egyébként a RAMom is fogom bővíteni mivel csak 4 GB.
Fontos szempont h 1 jódarabig nem akarok megint vgat cserélni.
A segítségeteket szeretném kérni. Sajnos az öregecske Gtx 295 videókarim behalt és 30-40 ezer körüli értékben keresek helyette másikat. Így karácsony előtt Radeon vagy Nvidia mind1.
A konfig amibe keresném:
Alaplap: msi x58 pro-e
CPU: Intel core i7-920
Ram: 6GB Kingmax DDR3 1333mhz
Táp: FSP Group Epsilon 80PLUS 600W
(VGA: msi n295gtx)
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne játszani a Fallout 4-el. Van neki egy MSI H61M-P31/W8 (MS-7788) alaplapja, abban egy Intel Core i3-2120 (3.3GHZ) proci meg egy Geforce GTS 250 vga.(tápot nem tudja megmondani) RAM-ot fog beszerezni eleget(8 GB) viszont kellene neki egy új videókártya is, max ~30.000-t tud rááldozni.(de szerintem 40k-t is kiadna) Ajánlottam neki egy GTX 750 Ti OC 2 GB-ot vegyen használtan. Tudtok ajánlani jobb alternatívát vagy jó lesz ez/közöljem vele, hogy valószínűleg nem csak vga fog neki kelleni? A legalacsonyabb beállításokkal akar játszani, az a lényeg hogy elinduljon és tudjon játszani vele.