Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tomo98 avatar
https://www.youtube.com/watch?v=1sSbKPWaVeY
0
0
0
0
winrar avatar

Lehetett úgy 100Ft Aliexpressről a fólia. Kettőt rendeltem, az egyik már akkor megrepedt, amikor kézbevettem 😆, a másik pedig a videón látható módon bírta.
0
0
0
0
💬 2
hashimoto avatar
@winrar: Dísznek azért jó 😃
Ha protector, akkor xprotector. (Nem, nem reklám, szimplán rohadt jól bírják 😃😉
0
0
0
0
winrar avatar
@hashimoto: Annak tökéletes, telefonra mondjuk rá nem raknám 😆. Nekem a Nillkin üvegfólia vált be.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@gigazte: 24 évesen dat hangod van 😆
/Nem bántásból, mielőtt mellre szíjnád/ 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@hashimoto: Kicsit torzít a mikrofon, meg a hangsúlyozásnál valamikor rá is játszok, de amúgy hót nem érdekel!😆 Ha a megszokott monoton hangom lenne, szerintem ennyien se néznének, mint amennyien most követik a csatornát. A hangommal meg mit tudnék csinálni? Igyak rá egy kis vasat?😂
0
0
0
0
hashimoto avatar
@gigazte: Nekem meg 17évesen darth vödörre hajazó hangom van, mondjuk én is tudok röhögés közben érdekes hangokat kiadni 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@hashimoto: Legalább neked is egyedi hangszíned van!😆
0
0
0
0
Pencso avatar
Helló, sziasztok! Itt lenne az első Adobe Premier Pro CC 2017-es szerkesztésem, amiben két effektet teszteltem, az egyik a Fókusz volt a másik pedig a Zoom. CS:GO-s videót csak a szerkesztés kedvéért rögzítettem, nem azért hogy "hú de nagy vagyok USP-vel a kezemben" 😀 Azt így mellékesen hozzátenném, hogy 2 napja használom a programot.
0
0
0
0
seelrd avatar
Hogyan tudok ilyen beágyazással beilleszteni videót egy adott facebook csoportba?
https://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/07/12/50019970484_3220922982348.png
0
0
0
0
no avatar
Látogass el a csatornámra a további GTA San Andreas tartalmakért.

0
0
0
0
hashimoto avatar
@LordSzalko: Ennyire ratyi az irányítás, vagy szimplán nem megy a vezetés? 😃
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Szimulációban jóval nehezebb mint Gamer beállításon és nagyjából a 3. menetem volt. De nem is a vezetés a lényeg a videóban.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@LordSzalko: Maradok a DiRT Rally+G27 kombónál. 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció