Torrentezésről minden
Minden amit a torrentezésről tudnunk kell, mi az a p2p, aktív passzív kapcsolat, seed szerverek, net sebességek, szolgáltatók, routerek, modemek és minden más ami a torrentezéssel kapcsolatos.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mióta felraktam, egy hónap alatt kb. 300mb-nyi cuccot tudtam letölteni, mert emmi se akart kapcsolódni.
Most meg letöltöttem a régebbi, 1.1-es verziót, és mind a 10Gb amit le akartam szedni, egy délelőtt alatt lejött.
Ugyhogy ne használjátok a Bitlord 1.2-t.😕
valószínű hogy ahol jó sok a seeder 50+ akkor az jó de azért kommentekben mindíg írják ha vírusos
Nekem az mindig bevalt, hogy azt szedem amit a legtobben seedelnek, igy gyors, es meg 1 sem volt virusos
Rosszabb esetben egy reinstall! 😆
Újraindítottam a gépet, és megjavult. 😃
De hogy mi lehetett a gond, azt nem tudom...
Egy restart mindig mindent megold 😃
De hogy mi lehetett a gond, azt nem tudom...
Ferrari köszönöm a linket, egy kis bonyodalommal de sikerült, meghívót kapnom 😃
nm....😆
[url]http://www.facebook.com/topic.php?uid=183207698376254&topic=272[/url]
Nem túl jó hírek:
[LINK]
úgy is össze szedik magukat
[LINK]
de nemtom jól emlékszem-e, bocs ha nem
Ha seedelsz minden mást rendesen, akkor nem fognak ezért kiakadni!
Az nem baj, ha többen használnak 1 accot, én is több gépről szoktam bejelentkezni! Az a gond, ha egy IP-ről több acc-ra lépsz fel!
és aki csoportosan használja/ta őt se dobták ki?😆
ÉS még nem dobtak ki! 😜
[b]azbizony:[/b] Én fent vagyok rajta és eddig nincs rá panaszom bármit kerestem ott megtaláltam.😃
Akkor jó 😃 én is fent vok csak kíváncsiságból kérdeztem hogy mennyire jó oldal 😃
Aki fent van Beload-on az kérem nézze meg hogy tényleg fent van-e a Shaun White Skateboarding hoz a crack mert valahol olvastam hogy ott már fent van előre is köszönöm.😀
:]] Maga a Spooky Stílus is jó lett. én most azt használom meg a dark-ot. :]]
Pl. deathlord-ról is törölni akarnak inaktivitás miatt miközben nem elérhető az oldal!😆
Állítólag vasárnapig lesz spooky dayz. 😜
Szóval ezért kellene nekem is inkább feltöltést adni. A pontokkal sem tudok mit kezdeni, mert úgy sem hívok meg senkit. 😎
De ha ad feltöltést, ne 1 gb legyen megint, mert rosszul leszek. 😆
De azon kiakadok, mikor csak 1 gb feltöltést kapok. 😶 Minden 2. kattintásra csak olyan keveset kapok.
Én eddig kb. 80 pontot, + 20 gb feltöltést és -10 gb. letöltést kaptam. 😜
+2gb up
+3pont
+7pont
+3gb up
-2gb le
+23 pont
-3 gb le
"tök" jó!😆