2 hete vettem LG G3-at, nagyon elégedett vagyok vele, a quad hd kijelzö tű éles, játékok szépen futnak rajta, gyors, stabil, az aksi 2 napig bírja szinte folyamatos használat mellett. csak ajánlani tudom 😀
H3AD5HOT: Milyen szinten képzeljem el ezt az akksi duzzadást? nagyon látványos? az enyémen nem látszik ilyen problem, legalábbis ránézésre
Használ vki battery doctort? Aksi állapotára azt írja: Jó Van ennél feljebb is? mittudomén, mondjuk kiváló...?
Hungarianication87: nagy képernyő, 4G, 4magos proci.. ezért eszik ennyit..
az enyém, ha wifizek vagy 3G netet használok (ami ritka, nekem jó a 2G is), akkor szinte fél percenként zuhan egy százalékot (konkrétan 15-20 perc alatt 100ról 0ra, új aksival).. a 4G mégjobban eszik.
ISmerősöm S3LTEje ugyanígy.
Vettem egy LG G3 S-t Karácsony előtt 1-2 héttel, téli leállás előtti utolsó napon a melóban nem volt sok tennivaló úgy hogy egész nap nyomkodtam a masinát, a fényerőt levéve 30%ra, Broken sword játék, sok netezés, kamera próbálgatása és sok egyéb aksizabáló móka. 25%al mentem haza. Pár napja kezdődött, hogy az aksi csak 84%ra töltődött fel, és netezéssel percek alatt több %ot zuhant. Rokon készüléke, LG F70, ugyanilyen probléma. Battery doctor nem észlel különösebb problémát, nemtom mit csináljak. Feltudom tölteni 100%ra, ezzel nincs gond, de nem értem miért eszik ennyit az aksi?
Valakinek esetleg hasonló problémája?
SAmsung galaxy s5 mini...Van hogy óra hosszákat van a atöltőn és nincs 100%-on 😃..ja meg vettem egy samsung memoriakártyát, direkt figyeltem hogy kompatibilis legyen de nem ismeri fel 😃..olyan jó telefon de csak szívok vele...És a kamera..hát annyira nem izgat de azért sokkal többre számítottam...10/6
2 hónapja nyúzok egy Motorola Moto G 4G-t. Most 4.4.4 van rajta, de a napokban, vagy hetekben jón rá az 5.0 úgyhogy most azt várom. Eddig minden rendben vele, nagyon szeretem. Előtte egy Galaxy Gio-m volt, azelőtt Sony Ericsson Spiro, azelőtt meg W200i. 😃
adata4g.
Xperiám sosem volt, viszont az elveszett Samsung y Duos telefonom nagyon szép éles képeket készített. Nálam ha kevesebb fény volt amikor fotóztam, akkor idő arányában, beállítottam hogy Naplemente, hajnali vagy egyéb effektet használtam.
Végső soron, minden képet felraktam gépre, és Paint.Net-el vagy GIMP 2-vel szerkesztettem. (élesítés stb.)
Telefonnal nem mindig lehet éles képet készíteni, ezért ajánlom ezeket a képszerkesztő programokat.
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni a telefonommal kapcsolatban! SONY Xperia J- van szép képeket csinál normális fénynél de amint egy picit kevesebb fény van egyből homályos képeket készít ezt hogyan tudom orvosoltatni mert nagyon idegesít hogy nem éles képet készít! Hogyan tudom orvosolni hogy sötétben és normális fénynél kisebb fénynél is szép képeket csináljon ? 😲
CyanogenMOD 11s fut rajta gyárilag, millió beállítás. 2-3 napot elmegy egy töltéssel, a kijelző simán mehet egybe 6-9 órát, a telefon bírja.
Nekem nem volt egészen ennyire megduzzadva mint a kepen.Ha oldalból ranézel az akksira észre kéne hogy vegyed
H3AD5HOT: Milyen szinten képzeljem el ezt az akksi duzzadást? nagyon látványos? az enyémen nem látszik ilyen problem, legalábbis ránézésre
Használ vki battery doctort? Aksi állapotára azt írja: Jó Van ennél feljebb is? mittudomén, mondjuk kiváló...?
az enyém, ha wifizek vagy 3G netet használok (ami ritka, nekem jó a 2G is), akkor szinte fél percenként zuhan egy százalékot (konkrétan 15-20 perc alatt 100ról 0ra, új aksival).. a 4G mégjobban eszik.
ISmerősöm S3LTEje ugyanígy.
Valakinek esetleg hasonló problémája?
Galaxy Note 3 (inkább otthoni, de a munkában is elég hasznos)
Készül rá az 5.0 😀
Amire kell, arra jó, vagyis kalapácsnak 😆
Amúgy zenehallgatás, játék, netezés, fotózás.
Xperiám sosem volt, viszont az elveszett Samsung y Duos telefonom nagyon szép éles képeket készített. Nálam ha kevesebb fény volt amikor fotóztam, akkor idő arányában, beállítottam hogy Naplemente, hajnali vagy egyéb effektet használtam.
Végső soron, minden képet felraktam gépre, és Paint.Net-el vagy GIMP 2-vel szerkesztettem. (élesítés stb.)
Telefonnal nem mindig lehet éles képet készíteni, ezért ajánlom ezeket a képszerkesztő programokat.