2 hete vettem LG G3-at, nagyon elégedett vagyok vele, a quad hd kijelzö tű éles, játékok szépen futnak rajta, gyors, stabil, az aksi 2 napig bírja szinte folyamatos használat mellett. csak ajánlani tudom 😀
H3AD5HOT: Milyen szinten képzeljem el ezt az akksi duzzadást? nagyon látványos? az enyémen nem látszik ilyen problem, legalábbis ránézésre
Használ vki battery doctort? Aksi állapotára azt írja: Jó Van ennél feljebb is? mittudomén, mondjuk kiváló...?
Hungarianication87: nagy képernyő, 4G, 4magos proci.. ezért eszik ennyit..
az enyém, ha wifizek vagy 3G netet használok (ami ritka, nekem jó a 2G is), akkor szinte fél percenként zuhan egy százalékot (konkrétan 15-20 perc alatt 100ról 0ra, új aksival).. a 4G mégjobban eszik.
ISmerősöm S3LTEje ugyanígy.
Vettem egy LG G3 S-t Karácsony előtt 1-2 héttel, téli leállás előtti utolsó napon a melóban nem volt sok tennivaló úgy hogy egész nap nyomkodtam a masinát, a fényerőt levéve 30%ra, Broken sword játék, sok netezés, kamera próbálgatása és sok egyéb aksizabáló móka. 25%al mentem haza. Pár napja kezdődött, hogy az aksi csak 84%ra töltődött fel, és netezéssel percek alatt több %ot zuhant. Rokon készüléke, LG F70, ugyanilyen probléma. Battery doctor nem észlel különösebb problémát, nemtom mit csináljak. Feltudom tölteni 100%ra, ezzel nincs gond, de nem értem miért eszik ennyit az aksi?
Valakinek esetleg hasonló problémája?
SAmsung galaxy s5 mini...Van hogy óra hosszákat van a atöltőn és nincs 100%-on 😃..ja meg vettem egy samsung memoriakártyát, direkt figyeltem hogy kompatibilis legyen de nem ismeri fel 😃..olyan jó telefon de csak szívok vele...És a kamera..hát annyira nem izgat de azért sokkal többre számítottam...10/6
2 hónapja nyúzok egy Motorola Moto G 4G-t. Most 4.4.4 van rajta, de a napokban, vagy hetekben jón rá az 5.0 úgyhogy most azt várom. Eddig minden rendben vele, nagyon szeretem. Előtte egy Galaxy Gio-m volt, azelőtt Sony Ericsson Spiro, azelőtt meg W200i. 😃
CyanogenMOD 11s fut rajta gyárilag, millió beállítás. 2-3 napot elmegy egy töltéssel, a kijelző simán mehet egybe 6-9 órát, a telefon bírja.
Nekem nem volt egészen ennyire megduzzadva mint a kepen.Ha oldalból ranézel az akksira észre kéne hogy vegyed
H3AD5HOT: Milyen szinten képzeljem el ezt az akksi duzzadást? nagyon látványos? az enyémen nem látszik ilyen problem, legalábbis ránézésre
Használ vki battery doctort? Aksi állapotára azt írja: Jó Van ennél feljebb is? mittudomén, mondjuk kiváló...?
az enyém, ha wifizek vagy 3G netet használok (ami ritka, nekem jó a 2G is), akkor szinte fél percenként zuhan egy százalékot (konkrétan 15-20 perc alatt 100ról 0ra, új aksival).. a 4G mégjobban eszik.
ISmerősöm S3LTEje ugyanígy.
Valakinek esetleg hasonló problémája?
Galaxy Note 3 (inkább otthoni, de a munkában is elég hasznos)