Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Menyiért dobálnak egy olyant?
Az 512Mb-os 32-33.000FT körül, míg az 1Gb-os 41-42.000FT körül van.
Gigabyte 9800GT 512MB DDR3 256BIT
Zotac 9600GT 512mb DD3 256 BIT
Eléggé kemény játékokra használnám olyan 1024X768-as felbontásba(Eléggé kemény játékokra azt értettem hogy olyan gta4 szintűek)😜
És a GDDR3=DDR3 ugyanaz csak van ahol így irják van ahol úgy, amúgy meg a kihajtás dolog kicsit hülyeség, mivel inkább a VGA használja a porcit mint fordítva!
köszönöm szépen az információkat, úgy döntöttem, hogy valószínű, még gyűjtögetem a pénzt és veszek egy négymagos amd-t, amit leírtál a9950-t!
nincs mit, akkor jó gyűjtögetést, én is azt teszem továbbra is😀
amúgy a játékok 90%-a maxon futna a te általad mondot Cpu-n és a 4850 társaságában😀 szal rajtad áll a döntés
köszönöm a válaszokat! VPU hibás? az mit jelent? és még lenne egy kérdésem, hogy azt javasoltátok hogy nézzem még meg a 4830at és a 4850et. nem olyan vészes az áruk, de ezek 512 ddr3asak. akkor nem a 3870 a jobb?
Ez a VPU hiba meg szerintem maximum egy egy "szériával" lehet!
az szinte teljesen kizárt hogy az összes GDDR4-es 3870 hobás lenne!
köszönöm! és ezek közül melyik a jobb: hd4830 1gb ddr3 vagy hd4850 512mb ddr3? a memória miatt kérdem.
én 4850-et választanám, bőven elég az 512memória bele és ha van egy jó kis cpu-d ami meghajtja rendesen nem fogsz benne csalódni!
AMD Phenom x3 2.1 Ghz jó neki? mármint hogy az elég? még nincs meg, majd az új gépembe lesz rakva.
Hm szerintem picit kevés neki, ehez a cpu-hoz jobban passzolna a 4830, olvasataim alapján egy 4850-et egy jó kis 3Ghz-es Intel proci tud igazán meghajtani(én is erre gyűjtök most) 😀 pl:E8500- bár kissé drága az tény
köszönöm a válaszokat! VPU hibás? az mit jelent? és még lenne egy kérdésem, hogy azt javasoltátok hogy nézzem még meg a 4830at és a 4850et. nem olyan vészes az áruk, de ezek 512 ddr3asak. akkor nem a 3870 a jobb?
köszönöm! és ezek közül melyik a jobb: hd4830 1gb ddr3 vagy hd4850 512mb ddr3? a memória miatt kérdem.
én 4850-et választanám, bőven elég az 512memória bele és ha van egy jó kis cpu-d ami meghajtja rendesen nem fogsz benne csalódni!
AMD Phenom x3 2.1 Ghz jó neki? mármint hogy az elég? még nincs meg, majd az új gépembe lesz rakva.
szerintetek melyik a jobb? geforce 9600gt 1gb ddr3 vagy radeon hd 3870 512mb ddr4? árban hasonlók. gta iv-gyel is szeretnék élvezhetőn játszani... : )
én javasolnám inkább neked egy 4830-as karit vagy ha picit több pénzt is szánsz rá akkor 4850 és nme lesz semmi problémád egy darabig! de az elsőnek említett karival sem!
Ezt hogy érted hogy alatta?
Mert ha slotos-nak van hely akkor csak 1 slotos fér be!
Sziasztok.Nekem az alaplapomra a videókártya slot alatt az van irva hogy😜CIE16XI.Márciusba vagy Áprilisba vennék uj videókártyát és ezt mire irják oda hogy Csatoló felület: PCI Express x16 vagy hogy 8xszoros az nem mindegy.Ja és pl a gddr4 meg a ddr2 mibe különbözik?Szerintetek milyen videókártyát kellene a gépbe lehet ATI meg Nvidia is 512mb os kellene kb 10-17e között.Üdv
A PCIE16XI ahoz 16x os kell! A ddr2 és a ddr4 között a sebesség különbség a lényeg jóval gyorsabb a 4 -es mint a 2 -es!
És én az ATI -at ajánlom! 😀 De hogy milyen vegyél, döntsd el magad ha nem tod hogy milyen amit választótál akkor kérdezz! 😀
És ksimi jól beszél... 😀
Kafák lesznek! 😃
De írhattad volna egyben... (Szerk Gomb)
Nem linkelek,de tudom ajánlani a HD4670-est, ami nekem van!
Azthiszem pár ezer forinttal van 20000 felett az ára!
Hát ez szerintem semnmi extra, csak egy elnevezés mint az XT stb.
Ami azt illeti az a jelentése hogy High Definition az az azt jelenti hogy nagy felbontásra tervezték, a tv-knél gyakori a HD tv elnevezés itt is ugyan azt jelenti. persze ezt tugyák általában az újabb kártyák ha nincs ott a HD felirat akkor is.