Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nos, aktuális lesz az új kártya vétel, hosszú elmesélni, a lényeg hogy a 270 x-em árán, amennyiért vettem ( 55 ezer, ez az áfás rászámított ára, amúgy 43 a nettó ára. szerintetek melyik ára lesz levásárolható ? a konkrétan általam kiperkált 55 ezer, vagy az ő saját áfa nélküli 43 ezrük ?? )
szóval lényeg, hajlandó vagyok 20 ezer körül ráfizetni erre, és úgy újat venni.
jöhetnek a javaslatok, várom őket ! 😀
erősebb javaslat is jöhet, mérlegelek majd menynit költsek.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy ebbe a gépbe milyen videokártyát vegyek:
Alaplap: ASUS P8H61-M LX3 Plus R2.0
Memória: Kingston 16GB (2x8GB) DDR3 2133MHz HX321C11SRK2/16
Processzor: Intel Core i7 3770k
Tápegység: FSP Hexa+ 500W
Gépház: TA-8G
Bronson: Plusz-minusz 1-2 ezerért már nem fog másra esni a választásom. 😃 Szóval elfogadható ha kicsit többet kell kiadnom érte de jobb is annyival! 😀
Spoiler!
Azt a tápot tényleg érdemes lenne lecserélni.
Az 5670 éppenséggel annyira nem gyenge (mihez képest persze...), szóval a GTA 4-hez biztosan elég lesz de még pár újabb játékhoz is.
Egy barátomnak kellene segítség!
-E8400 3.0GHz
-Házhoz járt 400W táp
Keret max 13k (Használtban gondolkozik)
Cél:GTA 4 és hasonló kaliberű játékok, ja meg a The Secret World, játszhatóan akár lowon is csak ne laggoljon!
Erre így tudtok ajánlani valami grafikust? 😃
Lenne egy kérdésem van e vkinek esetleg tapasztalata ezzek a vga-val kapcsolatban bármi.
Asus gtx 770 980 980ti Poseidon.
Arra szeretnék kilyukadni hogy jó kártya e (980ti-t tervezem) nem nagyon láttam még ilyesféle megoldást mint ezeknél.
A vízhűtés rész ha jól láttam csak 1 U alakú cső.
Gondolom a kettővel kombinálva nem lehet rossz a hűtés.
Azért szemezek ezzel a kártyával mert ha oda kerül a sor teljes vízhűtést szerelnék a gépbe , tudom egy egyedi blokk jobban hűtene viszont nem 1 proci v ram hogy ráteszem a blokkot és oké mert itt elszáll a gari és azért egy 220-250e alkatrésznél ez nem elhanyagolható.
Jó hosszúra sikeredett :-D
Válaszokat előre is köszi
További szép napot
Alaplapom:Gigabyte G41MT-S2
Proci:E5800 3.2 Ghz
Ram:4 Gb Ehhez szeretnék egy olyan bika kártyát ami el is bírja hogy ne keljen legalább alaplapot cserélnem max 4 magos procit!! Előre is köszönöm
Én nekem egyszer volt Gigabyte márkájú kártyám, az is hibás volt. Sokszor hallottam panaszt a Gigabyte márkájú kártyákra, így sosem választottam azt. Hogy most milyen, nem tudom. Nekem jobban bejön az MSI vagy ASUS.
Vannak azért különbségek..: http://media.gamersnexus.net/images/media/2015/nvidia/960-4v2gn-fc4-vh.jpg
Már van hozzá javítás.
Utóbbi évben egyedül a hűtési probléma lépett fel a crimson alatt, de nem rossz az.
Az R9 380 különösen jó ebben az árkategóriában.
Ferrari056 azt egyébként, hogy érted, hogy használhatatlan, mert én ilyent még AMD kártyánál nem láttam.
Pedig a Radeon 9600 óta nyúzom az AMD kártyákat, és ha mellényúlsz Nvidia kártyával is melléfoghatsz meg AMD-vel is.
De ha már 960 akkor 4GB-os és én Gigabyte félét venném.
De amúgy 3-4fps-nél nagyobb különbséget nem láttam 2-4Gb-s modellek között, azt is full HD-ban
Kisebb felbontáson semmi különbség.
Hát ahogy néztem azért a 2GB és a 4GB-os GTX 960-as kártyák között sok esetben nagy a különbség, meg szerintem nem hátrány, ha van +2GB VRAM.
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik lenne a jobb választás? GTX 960 kártya lenne, újonnan!
MSI GTX 960 GAMING 4GB vagy ASUS GTX 960 STRIX 4GB
És a Ghz ebben az esetben nem jelent SEMMIT. A kártyáknak feldolgozóegységeik vannak hasonlóan mint a processzornak magjai, a 750nek 512 260xnek 896 360nak 768. Szóval ha lenne egy kártyád amin 320 van és 1 ghz-es lenne egy másik aminek meg 768 és "csak" 500mhz-es, elverné az előzőt. Memóriánál meg szintén a típus és a sávszélesség is számít(ddr3/ddr5, 64/128/256bit)