Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ha a Win-t nem piszkáltad, az nem lehet a baj
a Windowsba piszkáltál ???
gyanakodtam h hibás a CD, én már jártam úgy, de ha töltöttél és ugy se jó...
de fontos !!! hogy ugyan olyan drivert tölts amilyen manufacturer a vga 😆 tehát powercolor
bocs hogy ide írok.na az a problámám hogy vettem egy PowerColor ati radeon hd 2600pro 512mb ddr2 agp videókarit.De sehogy se tudom fölrakni a drivert.se cd-ről se amit az ati oldaláról töltök le. mindig ezt irja.Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system.Setup will now exit.Pedig biztos hogy jót töltöttem le az ati oldaláról.sőt még a régebbi se jó.mi lehet a probléma??Vagy ha megpróbálnám úgy hogy visszarakom a régi karit és föltelpítem az új driver-ét és visszarakom az új karit?Úgy menne?
"Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system'
ez azt jelenti a driver nem kompatibilis a vga-dal vagy a rendszereddel! Vagy rossz op-hez töltöttél vagy rossz vga-hoz!
milyen alaplapod van ???
Thx! Mind kettötöknek. gixivo: Szeretem nézegetni a tesztjeidet tudod mivel fogjál meg!
😀
Szívesen, segítek ahol tudok. Nem hiába vagyok hardver informatikus 😃
Jó hát, a 8800GT öccse 😃
Ja😆
😀
Szerintem jó vga....
Ez mondjuk jó lenne?
ASUS EN9600GT MG/HTDP, 512MB DDR2 (2008MHz), NVIDIA GeForce 9600GT (750MHz), PCIe x16, SLi, 256bit, DVI
Tökéletes.
Egyikben ez a jobb, másikbn az!
ATI:2000Mhz(tehát gyorsabb a mem-jre)
-Gyorsabb a GPU
-128Bit(lassabb)
Nvidia:1800Mhz(lassabb)
-256Bit(gyorsabb)
-Lassabb GPu
Thx de ezt én is látom!
ATI:2000Mhz(tehát gyorsabb a mem-jre)
-Gyorsabb a GPU
-128Bit(lassabb )
Nvidia:1800Mhz(lassabb )
-256Bit(gyorsabb )
-Lassabb GPU
Az lenne jó a 9600GT lenne nem GSO(úgy tudom a GSO roszabb mint a GT)
Hozzáértö Válaszoljon. THX
1.,MSI R4670-2D512/D3, 512MB DDR3 (2000MHz), ATI Radeon HD 4670 (750MHz), PCIe x16, CrossFire, 128bit, 2😆VI
2.,GIGABYTE N96GMC-512H, 512MB DDR3 (1800MHz), NVIDIA GeForce 9600GSO (650MHz), PCIe x16, SLi, 256bit, 2😆VI
Tehát ilyen crysis, stranglehold, gta4 ne is próbálkozz, még nekiugorhatsz egy legalacsonyabb grafóval a CoD4-nek. Sok sikert! 😃
Helló! A mostani gépembe ( 1.7Ghz Celeron,1,5GB DDR RAM,80GB HDD,Asus X533
Szeretnék hozzá venni egy GeForce 6600GT-t. Mondjátok meg légyszi hogy az most mennyibe kerül és milyen játékok futnak el rajtaaaaaa PLZ!
6600gt-t már nem igen lehet venni csak használtan. És nem is valami erögép. Nem tudom milyen játékok mennek el rajta majd aki jobban tudja mit is tud a 6os széria az majd leírja neked!
Szeretnék hozzá venni egy GeForce 6600GT-t. Mondjátok meg légyszi hogy az most mennyibe kerül és milyen játékok futnak el rajtaaaaaa PLZ!
Ha 2magos(sztem az😃😉
Akkor:HD850/70.. Ezt 20környékén találsz már...
(de gainward)
Elvileg én is ilyet vettem volna régebben...
Azthiszem, 250-et eszik maxon!
Ezzel szemben nem lett volna értelme megvenni a GT-t!
De szerintem, ha valami nagyobb változást akarsz, akkor 9800GT-t vedd meg!
Ugyanannyiba kerül mint a 9600, de jobb nála!