Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mert akkor a hamarosan megjelenő ati hd 4750 GDDR5 ös lesz és az már jobb
Vaze😆
Télleg jó a HD3870 szerintem néztem teszteket obb mint a 9600GT Szerintetek mikor fog elavulni?😜
és miért jobb a 3870 mint a 9600 a GDDR4től???
mert akkor a hamarosan megjelenő ati hd 4750 GDDR5 ös lesz 25-30000 ft ér
Köszi a választ, de a novemberi nv driver nagyon jó lett és több teszten is fordított értékeket láttam (9800GTX+ verte a 4850-et és majdnem a 4870et is egy-két játékban). Tehát nézelődök tovább...
De azért mégegyszer kössz
Te döntésed! egy szoftversok mindent kihoz egy kártyából, de hardware-esen nem lesz jobb! Talán decemberben kijön egy Ati driver, s megint fordít ennyi!
Meglátjuk, amúgy is még gondolkozok rajta, de majd megírom a végeredményt.
A gyártókról tudsz vmit bővebben mondani? Gondolok itt az ASUS, Zotac ill. XFX-re? Az utóbbi 2 érdekelne.
Ha utobbi 2 közül válasszak inkább, akkor NVidiat fogsz vásárolni, mert ez azon márkák, melyek csak geforce-t gyártanak, s akkor inkább XFX!
Megrendeltem. Egy XFX 260GTX-lett. Csüt.-ön érkezik. Sokat vártam?!
Tudom hogy tudja....És akkor sokára fog elavulni-....
Mégis mennyi az a soká?
1-2 ÉV?
és amúgy árba pont jó lenne 1 hónap múlva meg is tudnám venni és amúgy a teszteken néha jobb mint a HD3870
Télleg jó a HD3850 szerintem néztem teszteket obb mint a 9600GT Szerintetek mikor fog elavulni?😜
és sztem a HD3850 is jó (el se hiszem h ezt irtam). ez az egyetlen ATI ami nekem is tetszik
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=21809[/url]
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=10353[/url]
28000FT vagy kevesebb
Az én alaplapomhoz jól passzoljon
Az én procim jól kihajtaná AMD PHENOM X3 8450
ATI NVIDIA MIndegy csak azt hallottam NVIDIÁVAL JOBBAN MENNEK A JÁTÉKOK
SZÓVAL INKÁBB NVIDIA
KÖSSZ😀
Mellékesen, még sok olyan gameben is, ami az "it's meant to be playd, Nvidia" név alatt születnek, megveri az Ati, az Nvidiát!!
Hát a 4870 a jobb!!
de az már drágább nem?😃 nekem max 55 rugóm lenne vga-ra!
akkor az szerintem kilőve...😀 amúgy szerintem a GTX 260 nme jobb a HD4870-nél! szerintem
Itt ami a legtöbbet fogyaszt a GTX260-os de a legjobb is
A HD4870 kevesebbet fogyaszt. Kb 150W körül Max terhelés alatt 200w.(Kb. Ezek csak találgatások
melyik mennyit fogyaszt?
HD 3870x2; HD 4870; GTS 250; GTX 260?
tudom hogy nehéz megmondani a választ de szükségem van az adatokra😃😀
jah azt a hírek szerint április 6.-án piacra dobják és megveri a GTX 295-öt.
Hát ezt kétlem, de meglátjuk.
Ennek mi az ellenfele, melyik az a kártya ami nagyjából egy súlycsoportban van vele? (ATi-kat is mondhattok)