Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem csak te nem bírsz várni!!😆 rohadt kihalt téma lehet ha 121 oldalas!😆😆 IGEN neked mondtam.😃
Nyugi!😆
Melyik a jobb amúgy? 4850 vagy 4770?
Peterboy90: Nem nagy cucc, fogod azt kihúzod! Ha van ilyen kis picit az elején vagy a hátulján( slotnak) akkor az lenyomod és kifelé húzod! Nem biztos hogy megéri leváltani a HD4850-et HD4770, max azért mert újabb!
Lenne egy olyan kérdésem hogy kell kiszedni a vgat a helyéről? egyszerűen nem tudom.
Mert veszek egy 4770et de elötte ki akarom szedni a 4550et. SEGÍTSÉG!!! Pls
és az volt a kérdés hogy szted meddig mennének rajta jól a gamek?
Amikor megjelent a 7300 GT DDR2 az nagy szám volt. Még rám is akartak sózni egyet 2 éve, de nem vettem volt meg, mert írtó drága volt. A DDR3 nagyjából kétszer olyan gyors, mint a DDR2.
Kösz a választ. Ha tényleg kétszer olyan gyors a DDR3-mas mint a 2-es, akkor érdemes lenne azon el gondolkodnom... Bár inkább a HD2600PRo felé hajlok (már ha lesz rá pénzem 😆😉 az azér jobb a 7300-asnál nem? 😆
nem érdemes 4 vga-s rendszerre befektetni szerintem. Először mert kompatibilitási problémák léphetnek fel, másodszor, mert a vga-k teljesítménye nagyon lefokozódik, már 2 vga-nál is nagyon kevés gyorsulást eredményez.
Legjobb ha van egy vga-d, de az rendes legyen.
Hát jó én nem is akartam 4 VGA-t venni csak egyet
Legjobb ha van egy vga-d, de az rendes legyen.
és szerinted meddig mennének rajta jól a gamek?
peti006: A Slot az a csatlakozó, amibe bedugod a VGA-t, a ramot, stb...
4 slotnál, a negyedik vga csak x4-es gyorsaságú lesz. (16x/8x/8x/4x)
őőőőőőőőőőő😆
Biztos..
ASSe tom mi az a slot elmagyaráznád légyszi amit irtál?
és a gameket is vinné
Meddig mennének rajta jól a GAMEK?
Ati vga-k ból miaz ellenfele?
és magáról a kártyáról mit gondoltok hogy vinné a mai GAMEKET?
nem tudom h mennyire kellene neki hűteni de szerintem nagyon😃 enyémmel úgy vagyok h le van véve a gépház oldala és és xp alatt 53fok most jelenleg igaz h a venti csak 20%on megy rajta😀
ej ha!😃Az jó😀
és ez nincsen húzva?mert a normál HD4850 -ek memória órajele 1986MHZ ennek meg 2200MHZ
és a normál HD4850-ek mag órajele 650 ennek meg 675
HD4850 normál GPU órajele 625Mhz.
igazad van😀
nem tudom h mennyire kellene neki hűteni de szerintem nagyon😃 enyémmel úgy vagyok h le van véve a gépház oldala és és xp alatt 53fok most jelenleg igaz h a venti csak 20%on megy rajta😀
ej ha!😃Az jó😀
és ez nincsen húzva?mert a normál HD4850 -ek memória órajele 1986MHZ ennek meg 2200MHZ
HD4850 normál GPU órajele 625Mhz.
enyém is 750MHz helyett 780MHz
ej ha!😃Az jó😀
amúgy ezt néztem ki magamnak :Sapphire Radeon HD4850 512MB 675MHZ GDDR3 Vapor-X
ez jó szted?
ez az én véleményem
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=18060[/url]
Remélem van vagy1,5 év.
és ezek közül melyik a jobb?melyiken mennének több ideig és jobban a játékok ?[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=23285[/url]
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=15692[/url]
Ezzel a Vapor X hűtéssel a 4850 szerintem parádés, nehogy 9800 GT-t vegyél😀