Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
És még 1 valami:Nem sok az ha a VGA-m tuningoltam 625MHZ-ről 700-ra?nincs 50fokos
azt írták hogy
elég lenne egy 4870 Kevesebbe kerül kevesebbet fogsz bukni rajta mikor megjelenik az új széria,
én erre ezt írtam nekem a teljesítmény a lényeg és a 4870 x2 tovább bírná nem?
erre írták
Tovább bírnád, de teljesen feleslegesen. Kihúzná évekig, de addigra rég újat kéne venned, ha ki akarod használni az újdonságokat, pl. a DirectX 11-et vagy egy új árnyékolási modellt.
Nos szerintetek? ezek szerintem okosak és szerintetek mert elvileg vesztenék ha ilyen drágán vennék kártyát mert nem dx11 es
hogy egy 4870 x2 megéri e venni erre ők ezt mondták
Ha ennyi pénz áll rendelkezésre, akkor azzal ésszel kell bánni (persze ebben az esetben nem gépre kellene elverni). Mindenképp megvárnám a HD58X0 szériát.
szerintetek nagy hülyeség lenne megvenni akkor 77 000 ér a 4870 x2 mert nem akarok egész nyáron várni a HD5000 resekre eléggé elszomorítottak😢😞😠😢
szerintetek azért nem baj ha megveszem most jó olcson a 4870 x2 őt????
de nekem most a pcworld segélywonalon mondták hogy elég lenne gy i7 esnek meg egy 4870 x2 nek a 620w os corsair táp
És még 1 valami:Nem sok az ha a VGA-m tuningoltam 625MHZ-ről 700-ra?nincs 50fokos
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=15584[/url]
Egyébként tuningoltam még mindig a VGA már 700Mhz-re és még semmi baja soha nem megy föl 50 fokra ez nagyon állat nem?
És még annyit hogy mikor bementem a boltba hogy VGA-t szeretnék akkor egyből a RADEON HD4670 jött föl nem a 9600GT
Egyébként tuningoltam még mindig a VGA már 700Mhz-re és még semmi baja soha nem megy föl 50 fokra ez nagyon állat nem?
észre sem vettem😳
A Radeon csak 128 bites...
de várd meg más véleményét is
E kettő VGA- között vacilál és az új játékokkal full közelébe akar játszani minimum:24Fps-el Meik jobb?
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=13937[/url]
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=19133[/url]
nekem 50Fok föle soha nem ment és úgy hogy tuningoltam elég jól és a GTA4-el maxon játszottam 15percet
65fok😲 az az enyémnél rengeteg még ha húzva is van.
látom neked gtx van nekem csak gt de az oc verzió szóval gyárilag kicsit tuningolt és zalman hűtővel 1 kiadós játék után nekem 65°C-os szokott lenni
a mag órajelet húzhatom 680MHZ-re és a memória órajelet 1050MHZ-re?
GPU órajele simán lehet 675Mhz. Memória órajele meg 1100Mhz körül! a játék után még jónak számít a 65°C is!
AM a mag órjelet meddig húzhatom mert gondolom nem arra mondtad hogy 1100MHZ-ig hanem a memória órajelre .
Am a memória Órajel az mi a játékokba?
Megtaláltam a programot amivel lehet tuningolni a VGA-mat a CD-jén volt rajta az a neve hogy:GAMERHUD
Na 625MHZ-ről húztam 660Mhz -re és 993MHZ-ről 1028MHZ-re nem sok?Vagy még húzhatom ?
Nekem ZALMAN HŰTŐM VAN
nézd meg hány fokos a GPU!
Játék közbe vagy simán?
mind a kettőt írd le! nézd meg most játék előtt, aztán játssz 10 percet vmi nagyobb játékkal, és nézd meg utána!
Na a GTA4 -el játszottam 10percet előtte a GPU volt 41fokos utána meg 45fokos de egy kicsit akadozott.
És a GAMERHUD-ba van még ilyen funkció:GPU:1.19VOLT
MEMORY UP:+0.0 VOLT
A memory up-ot ne húzzam valamennyire?
Vagy mé akadozott?
a gamerhud csak gigabájtra jó?
igen vagy nemtom😆
Megtaláltam a programot amivel lehet tuningolni a VGA-mat a CD-jén volt rajta az a neve hogy:GAMERHUD
Na 625MHZ-ről húztam 660Mhz -re és 993MHZ-ről 1028MHZ-re nem sok?Vagy még húzhatom ?
Nekem ZALMAN HŰTŐM VAN
Játék közbe vagy simán?
mind a kettőt írd le! nézd meg most játék előtt, aztán játssz 10 percet vmi nagyobb játékkal, és nézd meg utána!
Nekem ZALMAN HŰTŐM VAN
Játék közbe vagy simán?
Nekem ZALMAN HŰTŐM VAN