XHTX: ''CX series power supply units are an excellent choice for basic system builds and desktop PC computer upgrades. '' Corsair oldalán ez olvasható a CX-eknél, persze tudom, hogy ez nem igazán számít amíg van elég csatlakozója és nagy a teljesítménye és jó esetben jó a minősége addig mindegy is mit mondanak, szánhatják tőlem gofrisütésre is csak ehhez a basic system-es (erről én legalábbis az irodai word-özős gépekre asszociálok 😃 ) szövegehez még hozzá jön amit mondtál miszerint hallani róla jót és rosszat (én is hallattam már a pl 600-asokról igen csúnya dolgokat) ezért kételkedtem benne.
"esetleg corsair cx750 modular, de ha jól tudom a cx-et nem annyira gaming-re szánták és nem is tudom van-e 4 pci-e csatija."
Olyan nincs, hogy játékra szánnak egy tápegységet vagy sem. A CX széria meg kap hideget és meleget, de a 750-nél ez pont azért vicces mivel azt a CWT PUQ-B alapú belsőt kapta mnit a régebbi TX-M vagy a félpasszív GS, hogy egy frissebbet említsek.
Amúgy csatlakozó szempontból okés ez is.
"tt-t is hanyagold szerintem mert az is HEC bél."
nem, a 730P az HEC, a 730 SE CWT GPM, de ink hanyagoljuk ezt.
"Szerk. Ja de most látom van itt gepigenyen 26k-ért hybrid moduláris 750-es úgyhogy nincs is min agyalni "
Pontosan milyet is?
tt-t is hanyagold szerintem mert az is HEC bél. xfx az seasonic az legalább megbízható😀 corsair kezd cooler master lenni. Nagyon keveri már a beleket az is.
Szerk: Nem CWT hanem Hec bél.
Köszi a tanácsot, az az xfx tetszik, bár az xxx ed. kicsit megugorja a keretet, annyiból már kijön egy corsair tx650 is, kérdés, hogy melyik lenne a jobb. Ahogy jobban megnéztem a Tt-re csak 1 év gari van ami nem hangzik túl jól, lehet amúgy tudni valamit a Tt tápok minőségéről? Inkább 700w körüli tápot kerestem de végülis 660ti sli-hez elég egy jó 650-es is.
Szerk. Ja de most látom van itt gepigenyen 26k-ért hybrid moduláris 750-es úgyhogy nincs is min agyalni 😀 csak még el kell passzolnom a 620-as gigát, 1 év garival csak adnak érte 10k-t hardverapron.
Ezek közül a be quiet legyen de én egy FSP Raider 650 és XFX Pro 650 tápot ajánlok. XFX Pro 650ben jobb a ventilátor mint az FSPben és Seasonic beles. Lehetne még XFX Pro 650 XXX Edition modular van rajta két 6+2pin pci-e fixen és plusz kettőt lehet modulárisan csatlakoztatni. Ez a táp már bőségesen elég lesz. De lehet XFX pro 750 xx edition is. Ebből már van full modular is meg hybrid is mint a 650 és a hybridnél van silver és bronz hatásfokú is de mint írtam egy XFX Pro 650 XXX Edition teljesen megfelelő lesz. Seasonic minőség.
Itt a TELJESEN moduláris vadállat is de ez már nem éppen 20-25k😃
[LINK]
Úgy látom van itt gépigénynél is xfx 750 hybrid csak nem 5 év gari van hanem 2 év gari. Ezért is olcsóbb.
Szerk: BQ tápot se vegyed! L8 széria HEC belsős nem ajánlott. Bárhogy nézem XFX tápot kell venned😀
Sziasztok, sli-t tervezek összedobni és ahhoz keresek tápot 20-25k körül. Szerintetek melyik volna a legjobb választás?
Thermaltake Smart SE 730W,
be quiet PURE POWER L8 700W,
Cooler Master gx 750W
esetleg corsair cx750 modular, de ha jól tudom a cx-et nem annyira gaming-re szánták és nem is tudom van-e 4 pci-e csatija. Én a Tt felé hajlok mivel moduláris (nem fulladok bele rögtön a kábelekbe és nem is néz ki rosszul, látvány se mindegy) de az sem ártana ha csöndes lenne, annál meg nem tudom.
alex13 írta:
Üdv!
Egy olyan kérésem lenne, hogy valaki tudna nekem linkelni valami értelmes tápot? (PM-be is jó) 400W körül lenne jó. Hardverapró-ról lenne jó, de más oldalról is jó. Én is nézegettem őket csak én igazából nem tudom milyen ami tényleg jó lenne bele.
Azért szeretném lecserélni a tápom, mert egy Ati Radeon HD 4850 512mb-os VGA jön a gépembe, vagyis már nálam van, ki is próbáltam, csak nem mertem bent hagyni, mert többen is mondták, hogy leégetné a tápom meg mást is lehet.
Ebbe a gépbe kellene: [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=20305&sub=usercomp&comp=20541[/url]
FSp HEXA 400W...
Mercury tápod hogyan lett? Hajszárítót nem kötnék rá mer nem bírná....
alex13 írta:
Üdv!
Egy olyan kérésem lenne, hogy valaki tudna nekem linkelni valami értelmes tápot? (PM-be is jó) 400W körül lenne jó. Hardverapró-ról lenne jó, de más oldalról is jó. Én is nézegettem őket csak én igazából nem tudom milyen ami tényleg jó lenne bele.
Azért szeretném lecserélni a tápom, mert egy Ati Radeon HD 4850 512mb-os VGA jön a gépembe, vagyis már nálam van, ki is próbáltam, csak nem mertem bent hagyni, mert többen is mondták, hogy leégetné a tápom meg mást is lehet.
Ebbe a gépbe kellene: [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=20305&sub=usercomp&comp=20541[/url]
Üdv!
Miyako-san írta:
Én egy ismerősőm nevében kérdezek most igazából. Most akar egy új gépet összerakatni. 750 v 800 wattos tápja volt eddig, de most kifejezetten arra akar koncentrálni, hogy ne egyen túl sok áramot a gépe, sz'al ilyen 'energiatakarékos' valamit akar, már ha van ilyen?
Amit tudni kell a belsőségekről:
v.kari: NVidia gtx 770
memória: Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz
proci: Intel Core i7-3770K
alaplap: Asus Maximus V Gene
plusz a HDD, DVD-író, stb stb
BF4-ből meg hasonló grafikájú gamekből akar közel maximum grafikát kihozni (csak hogy lehessen mihez viszonyítani a gép össz.teljesítményét)
Én ennyire nem értek a dolgokhoz, a saját gépemet se én rakattam össze, de azért hátha ti tudtok segíteni.
Mit tanácsoltok? Milyen táp lenne jó?
Előre is kösziiii 😀 PM-be is írhattok
Ehhez felesleges 750-800W-os táp, viszont, ha olyat vesz, akkor se fog annyit enni, mivel csak annyit vesz fel a gép amennyire szüksége van.
Jó estét!
Ez lenne a terv gépem: Intel Core i3 540 (2 mag) 3.07 Ghz
AMD Radeon HD 7770 1GB
2 GB DDR 3 RAM
Jelenleg egy WesternDigital 160 GB winchester.
Az lenne a kérdés, hogy ezekhez a dolgokhoz elég egy 400 Wattos táp? Azért semmi galibe ne legyen, úgy értem 😃
Azt is bírnia kéne de ha tudsz venni új tápot akkor inkább azt vegyél. Alsó tápos házba meg nem éppen jók ezek a tápok valószínűleg. Alsó táposba Chieftec CTG 500-80P pl már jó lenne.
Hát figyelj elvileg nem lesz vele gond DE van itt egy ajánlott táp ÚJAN 6 ezer forint😀 Netezős gépbe ez teljesen jó lenne és FSP belsős táp és csak 6k újan😃 420 wattos de igazából 350😃 Mik lesznek a gépbe? Tényleg netezős lesz a gép hardverek szerint is?😃 am ez az a táp http://ip on.hu/webshop/product/gigabyte_ge_c420a_c2_oem/164169
úgy látszik van gépigénynél is😃 https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=6896
használt, nem drága, de egy ismerősnek rakok össze csak egy netezős, filmnézős gépet és megláttam ezt-olcsóbb mint az új de rosszabb tápoknál és így egy kis pénzt sikerül megtakarítani
Én egy ismerősőm nevében kérdezek most igazából. Most akar egy új gépet összerakatni. 750 v 800 wattos tápja volt eddig, de most kifejezetten arra akar koncentrálni, hogy ne egyen túl sok áramot a gépe, sz'al ilyen 'energiatakarékos' valamit akar, már ha van ilyen?
BF4-ből meg hasonló grafikájú gamekből akar közel maximum grafikát kihozni (csak hogy lehessen mihez viszonyítani a gép össz.teljesítményét)
Én ennyire nem értek a dolgokhoz, a saját gépemet se én rakattam össze, de azért hátha ti tudtok segíteni.
nagyzoli84 írta:
Korábban ugyan már kértem segítséget,de nem kaptam választ konkrétan,csak ajánlatokat hogy mit lenne érdemes venni. Viszont én ezt néztem ki és szeretnék érdeklődni hogy érdemes-e megvennem? corsair cx430m
Nem egy rossz táp a Corsair CX430M, de ebben az árban én biztos, hogy egy Chieftec 550W CTG-550-80P vennék. Soha nem árt ha marad egy kis kakaó az erősebb tuningra.
Korábban ugyan már kértem segítséget,de nem kaptam választ konkrétan,csak ajánlatokat hogy mit lenne érdemes venni. Viszont én ezt néztem ki és szeretnék érdeklődni hogy érdemes-e megvennem? corsair cx430m
XHTX: ''CX series power supply units are an excellent choice for basic system builds and desktop PC computer upgrades. '' Corsair oldalán ez olvasható a CX-eknél, persze tudom, hogy ez nem igazán számít amíg van elég csatlakozója és nagy a teljesítménye és jó esetben jó a minősége addig mindegy is mit mondanak, szánhatják tőlem gofrisütésre is csak ehhez a basic system-es (erről én legalábbis az irodai word-özős gépekre asszociálok 😃 ) szövegehez még hozzá jön amit mondtál miszerint hallani róla jót és rosszat (én is hallattam már a pl 600-asokról igen csúnya dolgokat) ezért kételkedtem benne.
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3978
Ja és bocs akkor nem HEC a tt.
De szerintem xfx legyen mindenképp.
"esetleg corsair cx750 modular, de ha jól tudom a cx-et nem annyira gaming-re szánták és nem is tudom van-e 4 pci-e csatija."
Olyan nincs, hogy játékra szánnak egy tápegységet vagy sem. A CX széria meg kap hideget és meleget, de a 750-nél ez pont azért vicces mivel azt a CWT PUQ-B alapú belsőt kapta mnit a régebbi TX-M vagy a félpasszív GS, hogy egy frissebbet említsek.
Amúgy csatlakozó szempontból okés ez is.
"tt-t is hanyagold szerintem mert az is HEC bél."
nem, a 730P az HEC, a 730 SE CWT GPM, de ink hanyagoljuk ezt.
"Szerk. Ja de most látom van itt gepigenyen 26k-ért hybrid moduláris 750-es úgyhogy nincs is min agyalni "
Pontosan milyet is?
Szerk: Nem CWT hanem Hec bél.
Szerk. Ja de most látom van itt gepigenyen 26k-ért hybrid moduláris 750-es úgyhogy nincs is min agyalni 😀 csak még el kell passzolnom a 620-as gigát, 1 év garival csak adnak érte 10k-t hardverapron.
Itt a TELJESEN moduláris vadállat is de ez már nem éppen 20-25k😃
[LINK]
Úgy látom van itt gépigénynél is xfx 750 hybrid csak nem 5 év gari van hanem 2 év gari. Ezért is olcsóbb.
Szerk: BQ tápot se vegyed! L8 széria HEC belsős nem ajánlott. Bárhogy nézem XFX tápot kell venned😀
Thermaltake Smart SE 730W,
be quiet PURE POWER L8 700W,
Cooler Master gx 750W
esetleg corsair cx750 modular, de ha jól tudom a cx-et nem annyira gaming-re szánták és nem is tudom van-e 4 pci-e csatija. Én a Tt felé hajlok mivel moduláris (nem fulladok bele rögtön a kábelekbe és nem is néz ki rosszul, látvány se mindegy) de az sem ártana ha csöndes lenne, annál meg nem tudom.
A megszokott Be Quiet minősége van?
Inkább Cooler Master GX 450, Chieftec CTG 400,450,500 80p vagy xfx pro 450, FSP Raider 550.
Üdv!
FSp HEXA 400W...
Mercury tápod hogyan lett? Hajszárítót nem kötnék rá mer nem bírná....
Üdv!
Hát ha mondanál keretet úgy könnyebb lenne.
Ehhez felesleges 750-800W-os táp, viszont, ha olyat vesz, akkor se fog annyit enni, mivel csak annyit vesz fel a gép amennyire szüksége van.
Oké, ha valami jobb márka (pl: FSP vagy mit tudom) én akkor simán elbírja! 😀
Köszi a segítséget 😀
Ja persze.. Milyen az a 400-as táp?
Most fejből nem tudom, sorry 😕 holnap megmondom 😀
Ja persze.. Milyen az a 400-as táp?
Ez lenne a terv gépem: Intel Core i3 540 (2 mag) 3.07 Ghz
AMD Radeon HD 7770 1GB
2 GB DDR 3 RAM
Jelenleg egy WesternDigital 160 GB winchester.
Az lenne a kérdés, hogy ezekhez a dolgokhoz elég egy 400 Wattos táp? Azért semmi galibe ne legyen, úgy értem 😃
Intel G1620
Kingston 4GB DDR3 1333MHz KVR13N9S8/4
Sapphire HD5450 512MB
úgy látszik van gépigénynél is😃 https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=6896
Mennyibe kerül? 4-4,5k?
Mi a vélemény róla?
Nem egy rossz táp a Corsair CX430M, de ebben az árban én biztos, hogy egy Chieftec 550W CTG-550-80P vennék. Soha nem árt ha marad egy kis kakaó az erősebb tuningra.
Corsair CX430M 12V-os ágak teljesítménye 28A/336W
Chieftec 550W CTG 12V-os ágak teljesítménye 37,5A/450W
[LINK]
Azért 4870x2-t nem kéne rákötni....... az 400 watt tdp-s kb bakker. még egy Titan sincs ennyi.... vagy egy GTX 690.
Az egész gép nincs 400W!!!Nálam Enermax 500-ról ment 1055T mellett.