Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Core2 avatar
Termi írta:
Hello.. van egy kis problémám... két gép között szeretnék fájlt átvinni cross lan kábelen... ami eddig van: két gép, rajtuk két friss win7 ultimattel, egy cross lan, bedugva, közös munkacsoport, és az első gépen ip 10.0.0.1, maszk 255.0.0.0, a másikon 10.0.0.2 maszk 255.0.0.0. De még mindig azonosítatlan hálózatot látnak.

Tűzfal ? Kivételek közé kell tenni...
0
0
0
0
Termi avatar
Hello.. van egy kis problémám... két gép között szeretnék fájlt átvinni cross lan kábelen... ami eddig van: két gép, rajtuk két friss win7 ultimattel, egy cross lan, bedugva, közös munkacsoport, és az első gépen ip 10.0.0.1, maszk 255.0.0.0, a másikon 10.0.0.2 maszk 255.0.0.0. De még mindig azonosítatlan hálózatot látnak.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Csaba77 írta:
Sziasztok. Én nálam valamiért a Call Of Duty Modern Warfare 2 -ben nem lehet látni az írásokat, a szöveg helyett csak színes kocka alakú szimbólumok jelennek meg. Valaki tudja miért van ez ?

nekem is ilyen hibám van.... DX hiba azt mondják
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Én nálam valamiért a Call Of Duty Modern Warfare 2 -ben nem lehet látni az írásokat, a szöveg helyett csak színes kocka alakú szimbólumok jelennek meg. Valaki tudja miért van ez ?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kellene valami Windows jelszó feltörő program, csak nem tudom a nevét. Pedig bent a suliban még mutatta is a tanár, igaz még szeptemberben.
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Segítség képzeljétek el a felhasználóra akartam tenni jelszót és rá is tettem volt benne nagybetű és egy felkiáltójel és megcsináltam újraindítottam beírtam a jelszót és azt írja nem megfelelő pedig biztos jót írtam be. Valaki leírná mit tegyek pls.
ha lehet PÜ. Nagyon meg köszöném
0
0
0
0
Chuck avatar
igen rá jöttem mert ezel a procival van 12 fps-em és ha a vga-t is huzom akorse javult, és énis a procira gndoltam hogy akor az miatt szaggat, de pedig itt az oldalon a minimálisnál zöld a procim de tom hogy ez akor se tesz ki 1.8ghz-s C2D-t 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Chuck
Na akkor E3500+2GB ram+8600T-n már elmegy szépen, kell a 2mag ennek a gémnek sajnos.
0
0
0
0
Chuck avatar
köszi a választ!
már van egy ujj proci(E3500) csak kell másik alaplap mert ebbe nem jo és egy másik tápon is gondolkozok!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Chuck
A ramnak máshogy van szerepe, az vagy elég vagy nem, nekede processzor kéne jobb, nem ram,. és elenyésző a gyorsaságot adna
0
0
0
0
Chuck avatar
Egy gta4 nél ha a gépembe + 512mb ramot tenék bele menyi fps-t add pluszba??

vagy egyáltalán a ram az fontos a gameknél??úgy mint pl a vga??
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
pl:
http://www.argep.hu/product_1115774.html

de ez angol szerintem
0
0
0
0
robs avatar
tasiadam írta:
robs írta:
Szevasztok,

Szeretnék venni viszonylag olcsón (7000-8000) gamer billentyűzetet. Legyetek szívesek ajánljatok nekem párat (ne a legbénábbakat), mert nem igazán ismerek gamer billentyűket. Fontos csak billentyűt szeretnék egeret nem, szóval ne ajánljatok bill+egér párosokat.

argep . hu-n keress tT eSports, razer, roccat vagy ROG cuccokat...

Az a baj ezek mind 10.000-11.000 ft- fölött kezdődnek, annyit nem adnék értük.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
robs írta:
Szevasztok,

Szeretnék venni viszonylag olcsón (7000-8000) gamer billentyűzetet. Legyetek szívesek ajánljatok nekem párat (ne a legbénábbakat), mert nem igazán ismerek gamer billentyűket. Fontos csak billentyűt szeretnék egeret nem, szóval ne ajánljatok bill+egér párosokat.

argep . hu-n keress tT eSports, razer, roccat vagy ROG cuccokat...
0
0
0
0
robs avatar
Szevasztok,

0
0
0
0
Trj Pain avatar
Sziasztok, szeretném megkérdezni, kb milyen hangfalat ajánlotok nekem úgy hogy hangkártyát nem cserélek.
2.1 vagy 5.1 ideálisabb egy tömbház kb 50m2 kis szobájába? Jelenleg ilyen van: http://(ipon)/webshop/product/_genius_sp_s_120_fekete/24325 célnak megfelel, de nem ad olyan tiszta hangokat!
Például ilyenek a jók?
esetleg [LINK] az utóbbi nagyon vadnak tűnik! Vagy [LINK]
De vannak olcsóbbak is: http://(ipon)webshop/product/_genius_sw_5.1_1505/172859
Aki tud ajánlani max 15000 Ft-ért jó hangfalrendszert, és milyet, esetleg linkel, vagy csak tanácsot azt megköszönném! Péntekig van idő...😕
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Chuck írta:
intel E3500 2.7ghz
2gb ram
8600gt 256mb
ilyen konfighoz elég lenne egy 300w os asus táp??
vagy egyáltalán hány watos lenne jó hozzá?

Egy márkásabb elvinné simán! 😉
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

Tud valaki segiteni nekem merevlemez praticionalas, meg ilyen dolgokkal kapcsolatban? mert szuksegem lenne egy kis segitsegre.
PM-ben ha lehet, mert tobb kerdesem is lenne, eleg hosszu lenne sztem itt megbeszelni 😀

kosz annak aki tud segiteni! 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Chuck: sztem elvinne , bar ki tudja... majd leirja egy ilyenbe jartasabb ember 😀
0
0
0
0
Chuck avatar
intel E3500 2.7ghz
2gb ram
8600gt 256mb
ilyen konfighoz elég lenne egy 300w os asus táp??
vagy egyáltalán hány watos lenne jó hozzá?
0
0
0
0
no avatar
meg kérnélek titeket hogy segítenétek a döntésben? 3körül melyiket válasszam ?
[url]http://www.compker.hu/products-comparison.php?compare_product_list=133|132|131|[/url]

a proci ez lenne bele: amd phenom ii x4 965 és 4GB ddr3 1600Mhz

nem nagyon vágom ezt a témát épp ezért nem akarok rossz döntést hozni
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló, tudtak olyan jó DJ progit, ami tud vágni, szöveget kinyerni, vagy csak a sima hangot, vagy ütemet, a Virtual-Dj-vel próbálkozom de azzal hangot nem tudok simán, csak ütemet kinyerni.
Szal tud valaki?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Chuck írta:
Az télleg igaz hogy ha van egy dagyibb kb 350w os táp és ha bele teszünk a gépbe egy kicsit márkásabbat és kb 500w osat akor az fps es télleg nagyobb lesz??

Nem igaz. Ha nem kap megfelelő mennyiségű áramot akkor panaszkodik! Meg nem jó egy tápot 100% osan terhelni állandóan. Ezért kell kicsit nagyobbat venni mint amennyit a gép eszik! Ja és minden esetben márkás tápot!
0
0
0
0
niteforce avatar
Chuck írta:
Az télleg igaz hogy ha van egy dagyibb kb 350w os táp és ha bele teszünk a gépbe egy kicsit márkásabbat és kb 500w osat akor az fps es télleg nagyobb lesz??

egyes esetekben lehet. pl ha a videokari nem kapja meg a kello feszultseget, es meg eppen megy, akkor kevesebbet tudod terhelni. De amugy szerintem ez nem igaz, csak amit leirtam elobb akkor talan.
0
0
0
0
Chuck avatar
0
0
0
0
MaximumGame avatar
GokuTM írta:
Hali!
Rendeltem ma egy Corsair H60 CPU hűtőt..., vkinek van bmiféle tapasztalata/véleménye róla???😃😃

az a vélemény hogy H60 as ba zselé van és nem viz 😃 elvileg ha poros lessz kurva hangos... és havonta a PC boltokba ezt a hütöt viszik vissza mert tönkremennek 😃 és netán ha a géped jó magas GHz en megy és tönkremegy...
a procinak lehet löttek 😃 De Ramok miatt nem olyan rossz..
de nemérdemes ilyet venni, hogy a haveroknak villogjon az ember D14 2x jobb hütö... dióhéjban ennyi 😃

én is rmok miatt, + jólnéz ki ugymentem be boltba hogy azt veszek 😃
de elsö mondatal lebeszéltek : méghozzá hogy gyorsan meghibásodnak...
Én várnék a helyedbe a H70 H80 ra... ami már kapható külföldön!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hát ha leáálítja és tesz rá egy nagyobb de lassab hűtőt akkor halkabb is
0
0
0
0
JackFeryll avatar
GokuTM írta:
Hali!
Rendeltem ma egy Corsair H60 CPU hűtőt..., vkinek van bmiféle tapasztalata/véleménye róla???😃😃

Már te vagy a második ma aki előbb rendelt és utána kérdezett 😀

A Corsair H60 nem rossz hűtő. Előnye, hogy kicsi és elfér a legtöbb házban és nem lóg rá a RAMokra, de :
A vízhűtés nem tudom mennyire fontos neked , de ezt csak idézőjelesen lehet vízhűtésnek nevezni.
Ilyen áron profi léghűtőket lehet venni. (ThermalTake Frio OCK/ Noctua NH-D14)
Nem csak hatékonyabbak, de halkabbak is. (a H60 a radiátorán lévő venti miatt hangos, mondjuk le lehet szabályozni csak akkor meg nem hűt annyira, illetve tuningban is korlátozhat)
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Cooley
De +150Mhz nem hiszem h olyan sokat dob rajta, vagy igen? Én a GTX460-al +170Mhz-n +5-6 max 8 Fps-t tudtam ki csikarni, mondjuk neki már sokat számíthat.
0
0
0
0
Cooley avatar
JoshJuve írta:
az NVidia Vezérlőpultnál lehet növelni a kártyám teljesítményét? és ha igen akkor hogyan mer nem merek hozzá nyúlni ,kicsit biztosabb akarok lenni benne úgy h ti is mondtok egy két dolgot!😀

Használd az Afterburner-t, azzal egyszerű a dolog. Illeltve ajánlom még a Furmarkot, amivel tesztelheted, hogy stabil e, és mutatja a hőmérsékletet is teszt közben, amivel meg ellenőrizheted, hogy nem melegszik e túl a kártya.
0
0
0
0
no avatar
az NVidia Vezérlőpultnál lehet növelni a kártyám teljesítményét? és ha igen akkor hogyan mer nem merek hozzá nyúlni ,kicsit biztosabb akarok lenni benne úgy h ti is mondtok egy két dolgot!😀
0
0
0
0
volga avatar
Tegnap este nekem is panaszkodtak hogy nem megy a skype.Bár én már nem használom😀
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Elég lessz 😃 Csak minőségi táp legyen.
0
0
0
0
madchief avatar
Hali!
420W elég lenne ezeknek:
Intel Core 2 Quad Q8300 2.5Ghz
Gtx460 1GB
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Az miért van ha nem kapcsolok be egy internetes hangátvitel programot pl.ts,skype akkor a cod4 ben nagyon kevés az fps ha pedig be van kapcsolva akkor nem megy 60 alá ?:S
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
amúgy a codegen tápban is van bizosíték... nekem az sült ki egyszer és még mindig jó ez a gépem
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:
ha villam csapna be, akkor a chieftec tapom tonkretenne a gepet?
Az én FSP tápommal nem történt semmi amikor másodjára is belecsapott a villám.
0
0
0
0
niteforce avatar
ha villam csapna be, akkor a chieftec tapom tonkretenne a gepet?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
jaja, molexen 17V.... lehet venni az ilyen tápokra fixálót igaz mindegyikre kéne... egy olyan hogy egy kis parafa dugó narancssárga izé egy 6 pines be és kimenettel, adnak hozzá egy 6-6 pines rövid kábelt is ami bőven le va nszigetelbe... az le is fixálja az ilyeneket
0
0
0
0
Cooley avatar
Chuck írta:
ha van egy roszabb minőségű táp és az történik hogy sokszor elmegy egy pill re az áram, és elromlik a tápegység akor a gépben lévö többi cucot is viszi?? vga, proci, alaplap, stb-t...

Áramingadozásnál nem valószínű, de mondjuk egy villámcsapásnál szinte garantáltam viszi magával az egész kócerájt. De a szarabb tápok alapból olyanok, hogy ingadozó feszültséget közölnek le a különböző ágaikon, pl van is egy videó egy HKC tápról, amint valami 17V-ot vagy talán még többet is rányomat néha a 12V-os ágra, ami viszont nagyon gyorsan kinyírhatja a deszkát/videokártyát, meg hát a kisebb feszültségű ágakra kötött eszközök is veszélyben vannak. A proci az egyetlen, amit nem érint közvetlenül a dolog, mert annak a deszka adja a feszültséget. Lényeg, ha a kérdés arra irányul, hogy érdemes e egy drágább tápot venni, akkor a válasz abszolút igen, főleg ha egy drágább géped van. 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ea-st-ar írta:
Üdv

Nem tudom, volt már e róla szó, ha igen, akkor bocsi...
Szóval, mostanság éljük a magyar monszunokat, esik, dörög, villámlik, szóval elég aktuális a kérdés.
Tehát arról volna szó, hogy a monitor (CRT és TFT is), a tápegység, router/modem, nyomtató, erősítő, tehát amik külön a hálózatból kapják a kakaót mennyire érzékenyek a vihar okozta áramkimaradásokra. Itt most na arra gondolj, hogy belecsap a házba a villám és tönkre megy a gép, mert akkor nyilván kuka minden, hanem azokra kis a fél másodperces áramszünetekre, amikor elmegy az áram de már vissza is kapcsolták. Mennyire bírják az egyes dolgok ezek? A gép nyilván nem szereti, de elromolhat ezektől valami, ha mondjuk túl gyakoriak az áramkimaradások? Nem fog ettől megrövidülni az élettartamuk, ha nem szakszerűen (tehát nem a kikapcsoló gombtól) hanem tápelvétel miatt állnak le?

Köszi előre is.

nekem a codegen tápom vitte a alaplapot is....

ez a tápom bírja pedig nem márkás ez sem... venni akarok egy szünet mentes tápot arra rákötném az egyész rendszert hogyha belecsap a villám akkor nem megy el minden
amúgy az árramnak van egy olyan tulajdonsága hogy mindig a negatív pólus felé terjed vagyis ha belwcsap a tetőbe akkor a cserép ha vizes akkor vezeti persze olyankor az ereszen megy le mert az jobban vezeti az áramot mint bármi más pl a vakolat...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha nem márkás a táp, akklor előfordulhat!
0
0
0
0
Chuck avatar
ha van egy roszabb minőségű táp és az történik hogy sokszor elmegy egy pill re az áram, és elromlik a tápegység akor a gépben lévö többi cucot is viszi?? vga, proci, alaplap, stb-t...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Igen PCI-re csak lemaradt egy r betű.
Akkor jó lenne bele?
0
0
0
0
niteforce avatar
sztem te PCI re gondolsz mert PCI-e hangkarik kivetel nelkul 2 reszbol all a csatlakozojuk.
De PCI-n igen lehet
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
A PCI-re ami 2 részből áll(1 kicsi 1 nagy) abba bele lehet tenni olyan hangkártyát ami 3 részből áll?(2 kicsi 1 nagy)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció