Hát...engem osztálytársaim(és tanárok is) Krisz-nek hívtak rövidítésképpen. Ahol lehet ezt is használom, mivel ez még normálisan hangzik, de egy haver kitalálta, hogy legyek nemkrisz (mivel a Krisz egyszerűsége miatt foglalt volt). Késöbb kellett szám is, akkor nem tudom miért választottam ezt, semmihez sem kötődik.
Ha tehetném, megváltoztatnám, mivel eléggé....nem hangzik túl jól, de már megszoktam ennyi év alatt, és nehéz lenne az átállás.
Én úgy választottam a nevem, hogy régebben el voltunk nyaralnai las palmas-ban és ott apámék elkezdték los lompolos meg los lomposnak hívni a várost, bár akkor még csak taknyos voltam (7éves). De kb 14 éves korom óta ezt a nevet használom. De akkor még csak kislompos volt aztán középsuliban lompos majd középsuli superlompos, mert a lompos nevet sokan lefoglalták. 😆
Egyébként, ha az ember beírja a facebookra, hogy lompos a keresőbe akkor kiad egy Lompos János nevű fickót és ha arra rákattintunk akkor kiadja ismerőseként Győzikét (elvileg az igazit). 😆
Tepsi írta:
TV-ben ép tepsikről dumáltak így automatikusan beírtam hogy Tepsi.
Jobbat is választhattam volna de végül rá jöttem h jó ez és a hülye nevet nézve mindenki rá kattol a profilomra 😆 😃
Ebben a rákattintós dolgoban lehet valami 😃 most is látom hogy Tepsi írt ebbe a témába, mondom megnézem mááá hogy választottad ezt a nevet 😆
Jobbat is választhattam volna de végül rá jöttem h jó ez és a hülye nevet nézve mindenki rá kattol a profilomra 😆 😃
becenév("művésznév"😉 alapján(NTG-anno rappeltem)
a Loc a régi kiegészítő-név(San Andreas OG Loc-tól csóráltam😃😉
a 2 meg azért,mert az első accom jelszavát nem tom és az emailom azóta törlődött😆
Egyszerűen 2 évig Pandát használtunk, és ott a trójait "Trj"....(pl Generic Trojan, Trj.BlackDoor stb.) így jelöli. A Pain meg egy Tree Days Grace szám meg a Naruto-ból van, meg egyébként is jó név. Cod 4en is ez alatt futok.😀
a nevem: hát az úgy jött hogy apám mindig vesz magának gyorsleveseket meg gyorstésztákat amiket bevisz melóba és az a neve ennek a márkának hogy Smack...😆
Nekem apa beceneve a Borda és az egyik ismerőse kisbordának szólított és mivel ilyen téren nincs fantáziám interneten ezt használom, esetleg még mögé 01, azért 01 mert az úgy egymás mellett van😆, vagy még a kisbordát tükörfordítással angolul.😆
tizensokéve kellett egy név az emailemhez , kint voltam az utcán ment a bmw m-es és igy lett m.power , azóta ezzel vagyok mindenütt , lassan meglessz hozzá a kocsi is ...
Mindenkinek az jut először eszébe és mindenki megkérdezi: Neked mekkora? 😆
😂orbitális(nem arra értettem)😆
Ha tehetném, megváltoztatnám, mivel eléggé....nem hangzik túl jól, de már megszoktam ennyi év alatt, és nehéz lenne az átállás.
Egyébként, ha az ember beírja a facebookra, hogy lompos a keresőbe akkor kiad egy Lompos János nevű fickót és ha arra rákattintunk akkor kiadja ismerőseként Győzikét (elvileg az igazit). 😆
Ebben a rákattintós dolgoban lehet valami 😃 most is látom hogy Tepsi írt ebbe a témába, mondom megnézem mááá hogy választottad ezt a nevet 😆
Csak úgy rám ragadt.
A ismerőseim szerint nekem sose jó semmi úgy ahogy van, folyton "alkudozom" 😀
a Loc a régi kiegészítő-név(San Andreas OG Loc-tól csóráltam😃😉
a 2 meg azért,mert az első accom jelszavát nem tom és az emailom azóta törlődött😆
de jobb igy ^DoN^BeNCe^
mint BeNCe
nekem utah, mint az egyik part a d-day-nél, hl2 ezt meggondolom nem kell kifejeznem hogy mért😀 utah+hl2=utahl2 😀
Ja az más!😆😂😂😂
kreativítás! 😃
Az mindenkinek van!😆 Vagy nem.😂
😃 kreativítás! 😃
ned Adam😆😆
háát nekem csak úgy jött, a game az azért mert szeretek játszani a quad mert.....ö....hát AZÉRT!😂
a kisbodza viccesebb😆
Azt te találtad ki, mert sz@r a szemed!😆
és nekem nagyon tetszik.😆
azt már nem is tudom, hogy honnan jött..
A Dániel névből keletkezett valószínűleg 😃