Magadról

Szerző: BiGame, 2010. May 31., téma
Fórum » Társalgó
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
krutka avatar
tasiadam írta:
krutka írta:
Rángatózni? 😃 Csak a lábadat kell csúsztatni. Bár közel sem olyan könnyű mint amilyennek látszik 😆

a shuffle nem az epilepszia egyik formája?

Shuffle az egy tánc :

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
krutka írta:
Rángatózni? 😃 Csak a lábadat kell csúsztatni. Bár közel sem olyan könnyű mint amilyennek látszik 😆

a shuffle nem az epilepszia egyik formája?
0
0
0
0
CaptainSix avatar
Sziasztok!

Krisztiánnak hívnak, Kaposváron lakom, 73 kg, 183+ cm vagyok 😃
0
0
0
0
pukkancs avatar
túl sokat mutatsz...egy napszemüveg még kellett volna sztem 😕
0
0
0
0
pukkancs avatar
kösz, de nem az enyém 😃 nemtom már hol készült ez a kép 😆
0
0
0
0
almos avatar
180cm,75kg,barna rövid haj,nem túl izmos 😆
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
bfrenk írta:
Basszus, itt csak én vagyok ilyen sovány a 182 centimmel és 62 és fél kilómmal? 😆

Én 173 cm vok, és 55kg..😆 szal...😃 Nem csak te.😆
0
0
0
0
bfrenk avatar
Basszus, itt csak én vagyok ilyen sovány a 182 centimmel és 62 és fél kilómmal? 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok 😀

14 eves vagyok , 169 cm magas es 67 kilo.

tevekenysegek: TV-zes, vicces kepek keresese, orultsegek csinalasa a suliban es kockulas/gepezes 😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
BiGame: ügye milyen hülye fejem van? 😆 De mondjuk már az a kép lényegtelen nekem mer a csaj jól átb*szott... sztorit ha lehet nem részletezném... Ja, és még vmi, most rövid a hajam tehát a fejem kétszer akkorának néz ki 😆
0
0
0
0
krutka avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
SP... a shufflisok vagy 40 kolósak kb.. azért bírnak rángatózni annyira 😆
0
0
0
0
krutka avatar
Jah majd nyáron felszedek egy keveset 😃 Már néha engem is zavar 😆 Képet meg majd lehet felrakok 😀 Van egy kép, mindenki szerint úgy nézek ki mint SP... 😆 eléggé tud idegesíteni ez a "megszólítás"
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor elég sovány vagy! 😃

Én 182 voltam 2 évvel ezelőtt és 75 kg. 😃
0
0
0
0
krutka avatar
14 éves vagyok, Soltvadkerten élek, 64 kg, 180 cm magas, sportok: Kézilabda, kockulás, meg újabban shuffle 😜
0
0
0
0
bfrenk avatar
17 éves, 181 cm, 60 kg
tevékenységek: sport, kockulás, barátnőm, gitár 😃
0
0
0
0
no avatar
28,177,90,gyúrás,kocka,kocka,gyúrás😂
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Zoli vagyok 15 leszek Miskolcon lakok. A profilképen én vagyok az 2010 nyarán volt Horvátországba
0
0
0
0
R0x0r avatar
Itt egy kép rólam és a barátnőmről: 😀
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]

UI.: Már szakított velem 😞
0
0
0
0
berci96 avatar
én 180cm vagyok kb 75-76 kiló és 15 vok szl még van időm nőni ja és nem mondhatnám magam hájasnak mert kb 1 kiló felesleg van rajtam vagy annyise semmien hangszeren nemjátszok de sportolni birkózok és annyira nem is megy rosszul😃
0
0
0
0
no avatar
szabyy írta:
14vok 168cm 55kg dobolok, és régen fociztam, csak ua-kkor volt a foci ésa dob, és ink a dobot választottam😃

jól tetted😃
0
0
0
0
szabyy avatar
14vok 168cm 55kg dobolok, és régen fociztam, csak ua-kkor volt a foci ésa dob, és ink a dobot választottam😃
0
0
0
0
zsolo avatar
21 vagyok,180/70, sport:foci, futás, bicó
0
0
0
0
Toma97 avatar
bartadavid94 írta:
Toma97 írta:
én 160,170 cm között vagyok 13 éves sport:motor,régen bicikli,tesi

jaja
a tesi az kajak sport.😆
én is csak azt űzöm.😆

Szeretnék egy sportot megtanulni csak nehéz
0
0
0
0
cseszka avatar
Énvagyok a leg aggabb?
Nah mitirjak.Kb 80Kg,174cm,27 éves,ha megborotválkozom akkor csak 23nak nézek ki.Szeretnek a csajok,ja házas vagyok,2családom van.Hobbi:Horgászat,PC...Alkohol már nem,volt idö mikor felbüffentek az emlékek,de igyesenn már nemillik,bagózom sajnos.Sport:Sex😆
át mást nemigazánn tudok.
0
0
0
0
no avatar
Toma97 írta:

jaja
a tesi az kajak sport.😆
én is csak azt űzöm.😆
0
0
0
0
Toma97 avatar
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
ntgloc2 : tők ugyanaz amit leirtál rám is vonatkozik csak koczkulni ps-en,+ 60kg, vok...😃 és majdnem 180 😆
0
0
0
0
repfect avatar
175cm, 17 éves, 60kg szal elég olcsó darab😃 sport: foci kosár moci
0
0
0
0
R0x0r avatar
Downloader: Fa*z tudja 😆
0
0
0
0
no avatar
Lusta kocka😃, nem spotolok(kivéve tesióra) 65kg, 182cm, 16éves, most pl szünet van, egész nap a gép előtt ülök😃
0
0
0
0
R4ZER avatar
én 85kg vagyok,185cm magas és 18éves. időm nagy részét a gép előtt töltöm, de szoktam sportolni is (foci).
0
0
0
0
ntgloc2 avatar
Én egy lusta kocka vagyok,aki nem sportol semmit, mégis 62 kiló vagyok,180 magas és nagyon vékony,17 évesen😆
0
0
0
0
PA2ZZi avatar
R0x0r írta:
CatchO: Nincs mit 😆
Superlompos: Nekem van egy olyan haverom akit mióta ismerek, csak kakaós csigát zabál 😆

Miért? Mielőtt megismerted, az előtt mit evett? 😃😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
Nem azért raktam be ezt az avatart hanem mert tetszett ez a kép 😜 Azóta h bírkózok is azért sokkal jobban megváltoztam, főképp erősödtem 😀 most is jelenleg 86 kg vok és sztem a súly rohadtul nem számít 😜
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
R0x0r írta:
Én is dagi voltam kiskoromban de lefogytam, most sem mondanám h egy kistermetű ember vok de azért sokkal jobb így 😆 Nem, tényleg egy nagyon cingár gyerek, és semmit sem sportol, mégis marha vékony, ráadásul folyton gépezik. Nálam pont fordítva van minden 😆

utal a képed rá, elnehidd 😆DD Kár lett volna kihagyni m tudom kicsit bunkó volt
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
R0x0r írta:
Én is dagi voltam kiskoromban de lefogytam, most sem mondanám h egy kistermetű ember vok de azért sokkal jobb így 😆 Nem, tényleg egy nagyon cingár gyerek, és semmit sem sportol, mégis marha vékony, ráadásul folyton gépezik. Nálam pont fordítva van minden 😆

Bár most én se hízok. Igaz 19 évesen általában az ember még nem hízik annyira inkább majd 10 év múlva, mert ilyenkor még gyors az anyagcsere. Én most 75 kg vok, ami kb. átlagos. 😆
0
0
0
0
R0x0r avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
R0x0r írta:
Superlompos: Nekem van egy olyan haverom akit mióta ismerek, csak kakaós csigát zabál 😆

És nem hízott el? 😆 Amúgy én csak havonta 1-2 alkalommal eszek 2 db-ot. 😆 Ma már jobban ügyelek, hogy mennyit és hogy mit eszek. 😆 Régebben spk cukrot meg csokit zabáltam és jü dagadt voltam. 😆
0
0
0
0
R0x0r avatar
0
0
0
0
David the killer avatar
Csá magamrol öm Dávid vok Ukrajnában Kárpátalján léakom 14 leszek nyáron 170 58 kg sportos gfelépitésü 😉 😃 hobbym a focizás és a tánc meg a fifa meg a nfs meg a cod meg stb...aki akar ismerni az jelöljön be facebokon Dávid Szabó és itt a profilom http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001406141371
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
jó a kép 😃
de azért nem annyira vészes 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
R0x0r írta:
Én nem sűrűn járok az Örsön mer vidéken lakok, de ki tudja, lehet már egyszer láttalak csak rohadtul nem érdekelt 😆

Csak azért raktam be, mert a profilomnál szó volt arról, hogy az Örsön veszem a kakaóscsigát. Meg azért 1 hónapban többször is feltűnök ott bár inkább fél 12 körül (délelőtt). 😆
0
0
0
0
R0x0r avatar
Én nem sűrűn járok az Örsön mer vidéken lakok, de ki tudja, lehet már egyszer láttalak csak rohadtul nem érdekelt 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
Jóvan téged perszte nem irritálnak a tesóid😆!
0
0
0
0
R0x0r avatar
Demoz: Ez van, őszinte ember vagyok 😆😆😆
BiGame: Ezen mi tud annyira irrítálni? 😃
0
0
0
0
BiGame avatar