Magadról
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Rángatózni? 😃 Csak a lábadat kell csúsztatni. Bár közel sem olyan könnyű mint amilyennek látszik 😆
a shuffle nem az epilepszia egyik formája?
Shuffle az egy tánc :
Rángatózni? 😃 Csak a lábadat kell csúsztatni. Bár közel sem olyan könnyű mint amilyennek látszik 😆
a shuffle nem az epilepszia egyik formája?
Krisztiánnak hívnak, Kaposváron lakom, 73 kg, 183+ cm vagyok 😃
Basszus, itt csak én vagyok ilyen sovány a 182 centimmel és 62 és fél kilómmal? 😆
Én 173 cm vok, és 55kg..😆 szal...😃 Nem csak te.😆
14 eves vagyok , 169 cm magas es 67 kilo.
tevekenysegek: TV-zes, vicces kepek keresese, orultsegek csinalasa a suliban es kockulas/gepezes 😃
Én 182 voltam 2 évvel ezelőtt és 75 kg. 😃
tevékenységek: sport, kockulás, barátnőm, gitár 😃
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
UI.: Már szakított velem 😞
14vok 168cm 55kg dobolok, és régen fociztam, csak ua-kkor volt a foci ésa dob, és ink a dobot választottam😃
jól tetted😃
én 160,170 cm között vagyok 13 éves sport:motor,régen bicikli,tesi
jaja
a tesi az kajak sport.😆
én is csak azt űzöm.😆
Szeretnék egy sportot megtanulni csak nehéz
Nah mitirjak.Kb 80Kg,174cm,27 éves,ha megborotválkozom akkor csak 23nak nézek ki.Szeretnek a csajok,ja házas vagyok,2családom van.Hobbi:Horgászat,PC...Alkohol már nem,volt idö mikor felbüffentek az emlékek,de igyesenn már nemillik,bagózom sajnos.Sport:Sex😆
át mást nemigazánn tudok.
én 160,170 cm között vagyok 13 éves sport:motor,régen bicikli,tesi
jaja
a tesi az kajak sport.😆
én is csak azt űzöm.😆
CatchO: Nincs mit 😆
Superlompos: Nekem van egy olyan haverom akit mióta ismerek, csak kakaós csigát zabál 😆
Miért? Mielőtt megismerted, az előtt mit evett? 😃😃
Én is dagi voltam kiskoromban de lefogytam, most sem mondanám h egy kistermetű ember vok de azért sokkal jobb így 😆 Nem, tényleg egy nagyon cingár gyerek, és semmit sem sportol, mégis marha vékony, ráadásul folyton gépezik. Nálam pont fordítva van minden 😆
utal a képed rá, elnehidd 😆DD Kár lett volna kihagyni m tudom kicsit bunkó volt
Én is dagi voltam kiskoromban de lefogytam, most sem mondanám h egy kistermetű ember vok de azért sokkal jobb így 😆 Nem, tényleg egy nagyon cingár gyerek, és semmit sem sportol, mégis marha vékony, ráadásul folyton gépezik. Nálam pont fordítva van minden 😆
Bár most én se hízok. Igaz 19 évesen általában az ember még nem hízik annyira inkább majd 10 év múlva, mert ilyenkor még gyors az anyagcsere. Én most 75 kg vok, ami kb. átlagos. 😆
CatchO: Nincs mit 😆
Superlompos: Nekem van egy olyan haverom akit mióta ismerek, csak kakaós csigát zabál 😆
És nem hízott el? 😆 Amúgy én csak havonta 1-2 alkalommal eszek 2 db-ot. 😆 Ma már jobban ügyelek, hogy mennyit és hogy mit eszek. 😆 Régebben spk cukrot meg csokit zabáltam és jü dagadt voltam. 😆
de azért nem annyira vészes 😀
Én nem sűrűn járok az Örsön mer vidéken lakok, de ki tudja, lehet már egyszer láttalak csak rohadtul nem érdekelt 😆
Csak azért raktam be, mert a profilomnál szó volt arról, hogy az Örsön veszem a kakaóscsigát. Meg azért 1 hónapban többször is feltűnök ott bár inkább fél 12 körül (délelőtt). 😆
BiGame: Ezen mi tud annyira irrítálni? 😃
CatchO: 14 éves pulikutyám hozzádképest piskóta 😂 😆
Ez azért durva volt 😆😂