Akkora kocka vagy hogy gépházban laksz.
Akkora kocka vagy hogyha szemüveget kell venned akkor megkérdezed a szemüvegest hogy a monitor és a szemüveg között mekkora a kép időeltolódása.
Akkora kocka vagy hogy ha meglátsz 1 recés dolgot fölakarod vinni az élelsimítást
Akkora kocka vagy hogy ha eltörik a lábat megeszel 1 szendvicset hogy fölmenjen az életed.
😆😆😂😂
akkora kocka vagy,hogy a felkelés és a lefekvés között 35 óra telik el és a látóköröd 15"-ra korlátozódik😂
(saját tapasztalat,egy átlagos péntek-szombati napom ilyen😆😉
dragking írta:
Akkora kocka vagy h nm virtuális csajod van és a gyerekeitek amiket letöltöttetek szaladgálnak a szervereden és adsz nekik 1 Warn-t h ne cheat-jenek mert akk bann lesz és mennek a lomtárba! 😆 😂 😂😂
Nah ezt én találtam ki! 😂 😆
Hát ez nagyon nagy!😆😆😂
Kösz! 😃
Akkora kocka vagy , hogy nm a nökre hanm a monitorodra gerjedsz be! 😆
dragking írta:
Akkora kocka vagy h nm virtuális csajod van és a gyerekeitek amiket letöltöttetek szaladgálnak a szervereden és adsz nekik 1 Warn-t h ne cheat-jenek mert akk bann lesz és mennek a lomtárba! 😆 😂 😂😂
😂
Akkora kocka vagy hogyha szemüveget kell venned akkor megkérdezed a szemüvegest hogy a monitor és a szemüveg között mekkora a kép időeltolódása.
Akkora kocka vagy hogy ha eltörik a lábat megeszel 1 szendvicset hogy fölmenjen az életed.
😆😆😂😂
(saját tapasztalat,egy átlagos péntek-szombati napom ilyen😆😉
akkora kocka vagy hogy még álmodban is a Cod 6-ra gondolsz!
Úúú basszus akkor kocka vagyok?😆😂
(Amúgy nem is!😃😉
Hát ez nagyon nagy!😆😆😂
Kösz! 😃
Akkora kocka vagy , hogy nm a nökre hanm a monitorodra gerjedsz be! 😆
Hát ez nagyon nagy!😆😆😂
akkora kocka vagy hogy óvodában is proci volt a jeled😃
Ez nagyon jóóóó.
De faca lett volna , 10 évvel ezelőtt , oviba ott virít a falon az AMD logo...😆
(saját)
Akkora kocka vagy, hogy csak NA!😆😆
És Én találtam ki.
Forgalmazni vagy akármilyen módon lemásolni büntetést von maga után.😃😃
húúú vaze kiteszem a napisz@rra..... 😃
És Én találtam ki.