@Warlordcommander: Tudom, hogy van külön topic, de oda már írtam a múltkor és úgy tudom egymás után nem lehet két komment.
Egyébként nekem tetszik, szerintem érdemes megnézni. Még akkor is ha csak feliratos.
@Gyrger72: Volt szerencsém az első részhez és ígéretes. A star wars filmeket már rég nem csípem, de ezt nem hagyhattam ki. Remélem, a hátralevő részeket nem cseszik el...
@gigazte: Itt hevert a hdd-n vagy fél éve és mindig elmaradt a megnézése.. 😆 de nekem tetszett. 😃
Főszereplőnő se volt gyenge. 😃 Más filmekben nem ragadott ennyire meg hehe
Aladdin (2019, live action)
Meg kell mondjam, hogy egy jól megrendezett film volt. Csak ajánlani tudom mert nekem egy kellemes csalódás volt mosolyt hagyott az arcomon. Meg kell hagyjam, hogy az eredeti animációra már nem emlékszem jól, de most fogom újra nézni azt is, legyen mihez hasonlítsam.
gyenge volt sajna
Shaft
Blair Witch
Mindenkinek ajánlom, sírva röhögős! 😂
párszor bőven nézhető akcióvígjáték 😃
Egyébként nekem tetszik, szerintem érdemes megnézni. Még akkor is ha csak feliratos.
Főszereplőnő se volt gyenge. 😃 Más filmekben nem ragadott ennyire meg hehe
A Karib Tenger kalózai A Holtak kincse
A Karib Tenger kalózai A világ végén
mindig az ac 4 jut eszembe róluk vajon miért is 😃
Rambo 1-2-3-4
Meg kell mondjam, hogy egy jól megrendezett film volt. Csak ajánlani tudom mert nekem egy kellemes csalódás volt mosolyt hagyott az arcomon. Meg kell hagyjam, hogy az eredeti animációra már nem emlékszem jól, de most fogom újra nézni azt is, legyen mihez hasonlítsam.
Venom