Igen. Gondolom rendszer gyorsításra lenne (gyorsabban bootoljon), nagyjából csak a Windows lenne rajta nem? Mert ahogy látom rengeteg tárhellyel rendelkezel amúgy is 😃
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek, érdemes vele foglalkozni? http://www.aqua.hu/240gb-kingston-ssd-sata3-25-hyperx-savage-meghajto-shss37a240g-348824.html
Én egy Intenso 128 GB-os SSD-t rendeltem pár napja. Még nem érkezett meg, de ha ki tudom próbálni akkor dobok fel a tesztről képet 😀 Amúgy erről a típusról jókat olvastam. Kíváncsi leszek rá...
Más kérdés, hogy a boltok csak pár év garanciát vállalnak, ha azután (és 10 éven belül) meghibásodna, akkor a hivatalos Samsung márkaszervizhez kell fordulni.
Sebességre se lehet panasz (saját mérés):
Piero:Talan fekete penteken kellene probalkoznod....nem tudom mi a helyzet Magyarorszagon de itt Erdelyben nov 20 korul lesz,olyankor eleg olcson lehet ssd hez jutni 😀
viszont azt is figyelembe kell venni, hogy elég sok játék manapság elég sokáig tölt, egyre nagyobbak a mapok... ha valaki megengedheti azt a luxust hogy legyen 1terás ssd-je miért ne...? de mennyit szánnál rá?
Szereték venni egy nagyobb ssd-t is a gépembe.
500-1000 giga között gondolkozok.
A játékok az ssd-ra szoktam rakni de sajnos a mai játékok a 250 gigásat elég hamar megeszik.
Nem szeretnék ide-oda telepítgetni őket.
Milyen SSD-t ajánlanátok?
És teljesen rendben van.
A másik gépben, amivel még én kezdtem, pedig ilyen: [LINK]
Ezt már valószínű nem lehet kapni, de ez is teljesen rendben van.
A két kingstonnak közel azonos a tudása: [LINK]
SAMSUNG 120GB 650 SATA3 2,5" MZ-650120Z
120GB-s verziót persze
Akkor jó lesz nekem azaz SSD asszem. Csak a 2db 1 TB-os winyót rakom ki, és megy a helyükre az SSD, és egy 2TB-os winyó.
Az M2 Sata és egy jobb Sata 3 SSD között nincs sok különbség.
zsolo: a Fury és a Savage között van különbség! 😃
Akkor szerintem megvan a leendő SSD meghajtóm. (M.2-est akartam, de az osztozik a Sata5-6 sávszélességén így inkább ez.)
gmen
Igen A Windows lenne rajta, de még akarok winyót is venni.
nekem is hasonló van, és rohadt gyors az is, ez még kicsit gyorsabb is!
Erről mi a véleményetek, érdemes vele foglalkozni? http://www.aqua.hu/240gb-kingston-ssd-sata3-25-hyperx-savage-meghajto-shss37a240g-348824.html
500MB felett ír és olvas!! Pokolian gyors! Csak ajánlani tudom!! 😉 😀
Sebességre se lehet panasz (saját mérés):
Samsung 850 PRO 128GB (ilyenem van nekem is), 10 év garancia van rá.
Tudtok ajánlani olyat, ami nagyon sokáig kibírja(élettartam) ?
Szerintetek karácsonyig csökken még az SSD-k ára? tervezek valami ilyesmit beszerezni: [LINK] vagy ilyet: [LINK]
Van egy már, csak gondoltam körbe kérdezek hát ha van valami más is ami játszik.
Köszönöm a megerősítést 😀
[LINK]
Azért kérdeztem mert szerertnék venni és van is rá pénzem.
A lényeg a megbízhatóság és az éltertartam.
500-1000 giga között gondolkozok.
A játékok az ssd-ra szoktam rakni de sajnos a mai játékok a 250 gigásat elég hamar megeszik.
Nem szeretnék ide-oda telepítgetni őket.
Milyen SSD-t ajánlanátok?