Tényleg worms-t még énis toltam anno a legrégebbi gépemen. Jah meg Fifa '98. Reggeltől estig az ment unokatesómmal,csak aztán vett ps1-et és akkor az volt a menő cuccos.😀
Ha jól emlékszem, lanon a doom 2 -est jétszottam először. Splitcreenben pedig az Ignition-t. De sok olyan játék van amivel ketten is lehet játszani, ugyebár ott van pl. Scorched earth, worms, heroes, stb.
Nekem a legelső multiplayer igazából a régi NFS Hot Pursuit volt, de osztottképernyőn, és ezt követte a Codename Outbreak coop-ba a faterral 😃 Utána meg aszsem Wolfenstein Enemy Territory (ez kb. 2003-ban volt, körülbelül amikor kijött a játék) amivel mai napig is játszok. Utána meg ez-az, pl. cod2, de rengeteg volt. De az elsők között ezek voltak 😃
Cs 1.6 még olyan 2005 környékén,de akkor csak iskolai lan-on toltam,de utána amikor lett netem egyből azt toltam,majd cod2 kb 1 évig, aztán tm, most egy olyan másfél éve újra cod2 meg egy kis TM.😀
Teljesen egyet értek zsivko-val!! régen amikor még össze-vissza kábeleztünk mindent h játszhassunk, na annak tényleg volt feeling-je, legyen az otthon, v esetleg a számtech terem a suliban! Télleg a suliban mennyit toltuk asszem a doomot v a quake-et, na az multi volt!! Hmmm... A régi szép idők! 😀
Nekem ezek az új játékok multiban(internet) nem nagyon jönnek be.Az igazi a régi egyszerű játékok voltak. pl. doom1-2, Quake 2-3... Amióta bejött ez a net olyan rossz lett a játék élménye ilyen téren hogy az már tragédia. Nem tudok nevetni senkivel mert egyedül vagyok egy szobában. Aki meg online kezdték (bizonyos személyek) ne oktassanak ki hogy mi a multi feelingje.
Én még valamikor régen az osztálytársammal, a Descent-et toltuk. Emlékszem még soros porton kötöttük össze a két gépet, és asszem 640*480 volt a max felbontás amit bírt a gépem. de toltunk vmi red alert szerűt is de nem emléxem már annyira.
nekem WoW CS .... nemtom meik volt elöször kemény 128 kb okal huzkodtam le anno alap WoW ot 😆 de aztán CS vel tolta mhuzmaosab ideig 2 éve cod 2 öztem picit mostanába cod4 meg MW2 öztem win7 ig XP vel ment most 7 el nem nagyon elégé eröltetetten mással nemis naon toltam neten
Counter strike 1.6! Mai napig is ezzel játszok 😀
Naná, hogy én is!
Óriási cs kocka vagyok, már 5 éve. 😃
Pont most vettünk új szerót 😃
utána jött a Cs 1.6 ^^
CS-t de mennyire nem bírtam/bírom nemtudom mi abba a jó CoD4 sokkkal jobb,sőt még a CoD1 is veri a CS-t
A cs 1.6 az legenda😀 Nagyon jó game. Még most is rengetegen játszanak.
utánna TM Nations,
TM United
SA:MP
CoD 4
R6V2
CoD6
stb...
😜
eszméletlen jó volt
Bár nem volt eddig olyan sok amivel toltam csak ennyivel: COD 2, COD 4, COD MW2, CS 1.6 és ennyi 😃
Call of Duty Modern Warfare 2 😂
mennyit toltam 😆
nekem ha jól emlékszem a q3 volt, eszméletlen nagy game volt az még régen, nagyon bírtam
Ha van kedved nosztalgiázni, és ha véletlenül nem ismerdnéd, nézz be ide --> [LINK]
😉
de nem nagyon toltam, az első komolyabb multis játék amit toltam az CoD4 volt😃
1.GTA San Andreas
2.COD2
3.SWAT4
A San Andreas volta a legjobb meg a SWAT.
de lehet h cod