Szerintem a legszebb grafikájú játék a(z) ...
Szerinted a legszebb grafikájú játéka!
Szerintem a Need For Speed Most Wanted
Hogy miért?
Mert felhúzott Grafikán ilyenje van:
http://kepfeltoltes.hu/view/110309/Gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mindenki mondjon játéknevet és Adjon képet :)
Aztán eldöntjük melyik játék Grafikája a legjobb :)
Szerintem a Need For Speed Most Wanted
Hogy miért?
Mert felhúzott Grafikán ilyenje van:
http://kepfeltoltes.hu/view/110309/Gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mindenki mondjon játéknevet és Adjon képet :)
Aztán eldöntjük melyik játék Grafikája a legjobb :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
C.A.R.S. nevű szimulátor lesz! [movie=youtube]oMwlA9gTiXU#![/movie] [movie=youtube]lAqgcy-vvCY#![/movie]
LoooL nincs keze 😲
2008: Far cry2, CRYSIS warhead,
2009: Dirt2 , FEAR2
2010: Metro 2033, Just cause 2, Mafia2, STALKER Call of pripyat
2011: CRYSIS2, Dead Space 2, Battlefield 3
Assassin's creed 2 Crysis
Ez az AC2-nek egy kiegészítője?
Igen, én már kijátszottam 😉
Minecraft
Helyes 😃
Resident Evil 5
NFS Undercover,Hot Pursuit 2010
PDA-ra nincs is Q3 nem?
De van😀 csak ott bonyolult a feltelepítése :/
Ottvan a gépemnél , Galaxy S2
Azért kell alá vas, lehet kevés hozzá a pda-d nem?
416 MHz PXA 272 Intel XScale és WM 5-ös angol az oprendszerem
Azért kell alá vas, lehet kevés hozzá a pda-d nem?
FoLey-v
Ezt mobilon tolom, ott szépnek számít most😜 60fps-ről megsem mozdul😃😃
mobilon?😃 milyen fajta teloval tolod?😃,mert én próbáltam az ASUS Mypal a636-on müködtetni a quaket,de sehogyan nemakar elindulni esetleg tudnál segíteni?😃
Ezt mobilon tolom, ott szépnek számít most😜 60fps-ről megsem mozdul😃😃
Crysis - moddal (valami, azok a pályák nagyon dús növényzettel)
Crysis 2 (mondjuk full gáz, hogy 2D-s drótok vannak benne, illetve sok helyen a sziklák nincsenek tesszelálva és elég felületesen néznek ki , majdnem mint egy 10 éves játékban, de azért összességében nem egy csúnya játék főleg a fényhatások miatt lett talán igazán szép)
The Witcher 2
Just Cause 2
Mafia II - az esti vezetések valami hihetetlenül szépre sikeredtek szerintem, meg az autók is szépek meg minden más is. örülnék egy így kinéző GTA-nak is
BF3 is szép lesz
Konzolon pedig Forza 4
remelem jo lesz, mert elorendeltem az NFS-t 😀
Crysis Warhead - Nagyon szép, aprólékosan kidolgozott, elég nagy pályákkal operál, helyenként eszméletlenül látványos (pl.: befagyott óceán, fényviszonyok a bányában), ráadásul változatosabbak a helyszínek, mint a Crysisba, én jobban is van optimalizálva egy fokkal.
Metro 2033 - Nagyszerűen, alaposan felépített pályák, hangulat, a design és a grafikai elemek minősége egyaránt kiemelkedő.
Mirror's Edge - Kicsit kakukktojás, mivel technikailag nem annyira összetett, az egész játék egy hiper tiszta, vaci új városban játszódik, a textúrák szinte egyszínűek, amik kisebb felbontással is jól tudnak kinézni mondjuk egy rozsdás metro kocsival ellentétben, de ez nem változtat azon, hogy a játék a kevés, de rikító színével, éles kontrasztjával nagyon ütősen néz ki.
Battlefield Bad Company 2 - Szintén szépen kidolgozot, helyenként nagy távon belátható pályák, rombolódó környezet, több féle helyszín (dzsungel, sivatag, havas hegyvidékes táj) emeli ezt a játékot is a leg látványosabbak közé.
Ez a lista nem teljes értékű, van még rengeteg jól kinéző játék, de ezek azok a valóban kiemelkedően kinéző címek, amik eszembe jutottak, és játszottam is velük (azokat a játékokat nem firtatom, amikkel még nem töltöttem el viszonylag több időt, anélkül nem lehet képet alkotni a grafikájukról).
Dirt 2 és a 3.
Battlefield bad company 2
Battlefield 3.
A just cause 2 is szép
Crysis 2.
Hát ennyi bár már elöttem lévő kommentelő mindet leírta szóval csak megerősítem😃
Metro 2033
Just Cause 2
GTA 4 iCEnchancer moddal
Far Cry 2
DiRT 2-3
Battlefield Bad Company 2
Battlefield 3
kb. ennyi
Amugy majd a Far Cry 3 jobb lesz talán. Más játéknak esélye sincs. Najó talán Metro 2033 de az már dx11...
Szerintem:
Call of Duty BlackOps
Crysis 2
Far Cry 2
Metro 2033
(ez nem sorrend)
Sajna a Metro 2033 nem túl látványos helyen játszódik de a lámpa fényénél látszik a szép grafika,őt is ide sorolhatjuk (engem a blackops-ra emlékeztetett a grafikája)
NFS Hot Pursut 2010 grafikája is lenyűgöző és a Shift-tel szemben a tájra is helyez némi hangsúlyt.
Call of Duty BlackOps
Crysis 2
Far Cry 2
Metro 2033
(ez nem sorrend)
Sajna a Metro 2033 nem túl látványos helyen játszódik de a lámpa fényénél látszik a szép grafika,őt is ide sorolhatjuk (engem a blackops-ra emlékeztetett a grafikája)
NFS Hot Pursut 2010 grafikája is lenyűgöző és a Shift-tel szemben a tájra is helyez némi hangsúlyt.