Szerintem a legszebb grafikájú játék a(z) ...
Szerinted a legszebb grafikájú játéka!
Szerintem a Need For Speed Most Wanted
Hogy miért?
Mert felhúzott Grafikán ilyenje van:
http://kepfeltoltes.hu/view/110309/Gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mindenki mondjon játéknevet és Adjon képet :)
Aztán eldöntjük melyik játék Grafikája a legjobb :)
Szerintem a Need For Speed Most Wanted
Hogy miért?
Mert felhúzott Grafikán ilyenje van:
http://kepfeltoltes.hu/view/110309/Gallardo_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mindenki mondjon játéknevet és Adjon képet :)
Aztán eldöntjük melyik játék Grafikája a legjobb :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amik stilizáltak, azok méltósággal öregszenek és ha technikailag avulnak is, szépek maradnak.
Igaz már egy jó ideje nem játszom viszont most LK miatt tervben van a visszatérés!
-Ryse son of rome
-Crysis 3
- Forza Horizon3
-F1 2017
És még nagyon sok van
(Saját kép)
Gyönyörűen kidolgozott autók és környezet is nagyon szép, főleg a cseppkőbarlang és a part. 😀
A hangok lehetnének jobbak, a történet is lehetne hosszabb, bár a végigjátszást még magam sem néztem végig.
De matany001-nek is igaza van, a játékélmény és a történet is fontos! 😉
Spoiler!
A RotTR jelenleg a legszebb game szerintem is, de számomra az új Battlefront 2 egy erős második. Érdekes, hogy ahhoz képest h eme kettő milyen szép mennyire jó az optimalizációjuk.
Valaki próbálja ki és megtudjuk,de elvileg 1000+ órásnál működik.
Ez a SweetFX+CS GO nem 100% VAC ban mentes csak is saját felelősségel használja aki megmeri.
1:15-nél látható is!
Battlefield 3, 4, Hardline és majd az 1
Star Wars Battlefront
Max Payne 3
STALKER (modolva)
Nem csak technikailag van a toppon, de olyan részletekre odafigyeltek a készítők, amit csak néhány játékban lehet megtalálni. Gondolok itt az NPC-k viselkedésére, vagy például Geralt mozdulataira, mint mikor visszarakja a kardját a hátára és meglöki alulról a kardhüvelyt. Plusz a csodaszép, változatos tájra. Nagyon nem szeretem, amikor az első kis területet megnézve ítélkezik valaki a játék grafikájáról.
Viszont ne felejtsük el, nem a grafika a legfőbb eleme egy játéknak, ehhez mái napig ragaszkodom és ragaszkodni fogok!
PS4: Uncharted 4.
Modern sztereotípia h minden játékot gyönyörű csinálnak hisz óriási élményt ad a jó grafika, de mindemellett fontos a jó optimalizálás és a történet, cselekmény minősége. És a 200 év játéka kategóriában győztes Witcher ebben is az élen van 😀