Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
4650 jobb lenne de csak ddr3-ba.
5670-es mi a baj ? egy szinten van a 4870-esel ?
Az 5670????? Hát még az 5770 is gyengébb egy kicsivel néhány játékban nemhogy egy 5670,úristen ez nagyon nem igaz,amit mondtál!!!!!
akkor már 5750, de ricko linkelte a legjobbat.
esetleg 4850, 4770, nvidiából talán még a gts250, amiket megnézhetsz, asszem hasonló teljesítményt tudnak, csak dx11-t nem.
nvidia-t biztos nem vennék 😃 profilom>gépeim>Haver gépe 😃
Mindenkinek megvan a saját véleménye! 😀
de én még drágállom az árát.
Kb. 20k -ért milyen videókártyát ajánlotok? Most a 4670 és a 4730 köztt vacilálok, de nem tudok dönteni. Szerintetek?
[LINK]
ilyet érdemes venni? vagy ezis csak az 1gb-os hülyítés?😕
Szerintem nem érdemes olyat venni 😀 Én is 5670 et akartam de mindenki lebeszélt róla 😃 Az 5670 árából már vehetsz 4850 et vagy 4770 et 😀
Azzal csak az a gáz hogy a 4850 30k a 4770meg nem is lehet kapni csak használtan😞
Ez csak 24 😀 http://www.pcx.hu/termek/gigabyte-hd4850-512mb-ddr3-zalman-gv-r485zl-512h--80644
[LINK]
Szerintem nem érdemes olyat venni 😀 Én is 5670 et akartam de mindenki lebeszélt róla 😃 Az 5670 árából már vehetsz 4850 et vagy 4770 et 😀
Azzal csak az a gáz hogy a 4850 30k a 4770meg nem is lehet kapni csak használtan😞
[LINK]
http://www.aqua.hu/?id=termekek&art_id=104767 véleményt kérek és itt van teszt:http://www.anandtech.com/show/2854 ...ezt vegyem vagy az 5850-et ?
Az 5850 egy másik kategória. Árban és teljesítményben is. Amennyiben kell a +póver és megéri neked a felár, akkor vedd az 5850et. 😀
nvidia geforce gtx295-t megéri venni?
Inkább GTX 480
5870 kicsit frissebb cucc.
nvidia geforce gtx295-t megéri venni?
Már elég elavult inkább Ati 5870
Csak azért kérdeztem, hogy ha hd4730-asat veszek akkor kell új táp is.De ha 4770-et akkor nemkell így árban ugyanott vagyok.
miért kéne?
Nem eszik lényegesen többet... nem azt kell nézni hogy 2 tápcsati van rajta.
Csak azért kérdeztem, hogy ha hd4730-asat veszek akkor kell új táp is.De ha 4770-et akkor nemkell így árban ugyanott vagyok.
miért kéne?
Nem eszik lényegesen többet... nem azt kell nézni hogy 2 tápcsati van rajta.
Ritka az ilyen jó oldal 😀
Szóval ATi Radeon HD4850 1GB VAGY nVidia GTS250 1GB
Physx nagyon nem érdekel mert hülyeség 😆 olyan játékokkal nem játszom amelyik kihasználná... 😃