elsőt az msi afterburnerrel és a másodikat is pl azzal lehet de akkor kell mellé egy AIDA 64 vagy HWinfo64. Itt egy guide:[LINK] Itt HWinfoval van de értelemszerűen aida64-gyel is hasonlóképp kell.
jo rendbe nemhiszem hogy mmostanába bövitem mert az már drága mulatság lenne fsp raider 550 szerintem jo lesz !
szerk: ha megkérdezhetem meik programmal lehet ojat csinálni hogy játék közben kiirja a videokártya kihasználtságát hőfokát meg ugyanez a cpu-nál is
Az mindegyik említett tápon van de további fejlesztésnél a 8 tű is szóba jöhet ráadásul abból kettő egyes kártáyknál. Ezt viszont már csak a CTG 500,550,600 és FSP Raider 550,650 teljesíti. HEXA 500 és XFX 550 1 8űs és 1 6 tűs csatival rendelkezik ha meg XFX 450 és az újabb féle akkor azon meg nincs is kettő mert marketingből levették róla, hogy vegyék az 550-est.
igen hát elsődleges szemmpont ne keljen átalakitózni szoval legyen rajta 2 szer 5 tűs csati, fsp raider 550w akkor egy jo választás lenne? jobb mint ami most van nekem?
Nitram1
A kondikat se kell túllihegni(jó persze az ember jobban érzi magát ha rubycon kondik mellett, de azt nem ettől az átról kell várni). Ott volt a már híresen strapabíró FSP PNF, azokról a kondikról se mondanék sok jót, mégse volt ott gond ezekkel. Egy Seasonic S12II-őt se fognak így telibevágni, bár ha jól emlékszek a 450-nél olvastam olyat, hogy 85 fokos kondikat tettek a kimeneti oldalra, ez kicsit abszurdan hangzik(a valóságban 105°-s japán Chemi-Con lesz az).
A lényeg a lényeg, nyugodtan veheted az XFX Pro 450-et, kategóriájához illő minőséget kínál, mind árban egyéb vetélytársak(pl a CWT DSA/DSAII-je).
A géped amúgy túl sokat nem eszik, teljesítmény ügyileg annak az 500-as CWT GPA tápnak is el kell szépen vinnie amid most van, szóval pl egy Chifi CTG-500 is elég. Esetleg ha harisnyázott kábelek, fekete szín stb. számít valamit. Meg érdemes megnézni a kábel kínálatot, esetleges átalakítózás elkerülése okán.
Arról meg, hogy mi kínai gyártmány mi nem. Az teljesen mindegy, hogy mit hol gyártanak, nem az fogja meghatározni valami minőséget, hogy a gyár hol a fenébe helyezkedik el.
Bírja de az XFX 450 is bírja, viszont elvileg csak 1 6 tűs és 1 6+2 tás csati van rajta és nem 2db 6+2 tűs mint a Raider 550 vagy Chieftec CTG 550 80P-n. Egyébként mind3 jó és még az FSP HEXA 500 is.
sziasztok a mostani tápom helyett szeretnék valami megbizhatobbat néha összevisszarezeg a ventije és "félelmetes" hogy szétcsesz mindent a gépbe ha meghibásodik! még sose kapcsolt ki meg ilyenek de jobb megelözni.
15 ezret szánok rá a konfigomat vegyétek figyelembe légyszi!
köszönöm elöre is
Nitram1: Hatalmas tévedés. Ha 600W-os tápod van, és 85%-os hatásfokú (100%-os tehelés mellett), akkor 600W-ot tud leadni (akár többet is túlterheléssel), és max terhelés mellett ~706W-ot vesz föl a hálózatról. Az a fontosabb szempont, hogy ebből a 600W-ból mennyit tud 12V-on leadni.
mért sporolsz ennyire a Wattokon? 600 alatt ne vegyél tápot... legyen egy 600 wattos táp a pálda amienk 85% a hatásfoka mint az enyémnek pl az kereken 510 et tud leadni max terhelésbe szoval igy gondolkodjatok/ gondolkodj
Taylor nem fér be barkács nélkül 😃 de nem kelett volna sok max fél centi de mivel beis kellett forgatni ez nött ugy 4-5 centis kivágásra plusz ott vezettem el zsinorokat szoval 2 legyet ütöttem egy csapásra 😀
bfrenk: Ha már Corsair akkor inkább Corsair CX 500😀
szilvi96: 450 wattos tápnál nem codegenre gondoltak hanem egy XFX pro 450-re pl bár 2 8 tűs csatlakozó azon sincs és egyes vagy minden(ezt nem tudom) 7950 boost kariknak 2db 8 tűs kell már. Persze simán lehet venni átalakítót is szóval ez nem nagy probléma. Az újabb XFX pro 450 tápon csak 1 pci-e csati van és az is 6 tűs asszem bár most megnéztem és 6+2 tűs. Egyébként egy Chieftec CTG 500-80P simán jó lenne és kábel is van rajta elég(2 db 6+2).
robiiikaa A Corsair sosem volt táp(mifelénk még mindig valami cég), max gyártott. Vagyis azt sem, különböző OEM gyártóktól vásárolt, maximum annyi, hogy szeret belenyúlni és egy-két dolgon változtatni. Aztán meg rengeteg típusuk van jó nagy(árkategnak többnyire megfelelő) minőségi szórással, szóval esetleg egy pontos típus említése nem árthat. Aztán bocsáss meg nekem, de hogy honnan állapítottad meg a *** jót számomra kérdéses.
Hello, tápot szeretnék venni, jelenleg egy HKC 7062GR Midi Torony Fekete-vörös házam van, és ezt a tápot néztem ki:Corsair VS550. Kérdésem annyi lenne, hogy jó-e bele? (Amatőr vagyok e téren)
Tápot akarok venni csak nem tudom hogy milyet!
Ehez a géphez kéne:
Alaplap - Gigabyte 880GA-UD3H
Proci - AMD Phenom II x4 955 Black Edition Box
Ram - Kingston 6Gb 1333Mhz DDR3
Videókártya - Gigabyte Nvidia Geforce GT 630 2Gb DDR3
HDD - Western Digital WDC WD10EALX-759BA1 1Tb
Előre is köszi a választ!
mi a véleményetek az Aishi 105 fokos kondiairól?
szerk: ha megkérdezhetem meik programmal lehet ojat csinálni hogy játék közben kiirja a videokártya kihasználtságát hőfokát meg ugyanez a cpu-nál is
A kondikat se kell túllihegni(jó persze az ember jobban érzi magát ha rubycon kondik mellett, de azt nem ettől az átról kell várni). Ott volt a már híresen strapabíró FSP PNF, azokról a kondikról se mondanék sok jót, mégse volt ott gond ezekkel. Egy Seasonic S12II-őt se fognak így telibevágni, bár ha jól emlékszek a 450-nél olvastam olyat, hogy 85 fokos kondikat tettek a kimeneti oldalra, ez kicsit abszurdan hangzik(a valóságban 105°-s japán Chemi-Con lesz az).
A lényeg a lényeg, nyugodtan veheted az XFX Pro 450-et, kategóriájához illő minőséget kínál, mind árban egyéb vetélytársak(pl a CWT DSA/DSAII-je).
A géped amúgy túl sokat nem eszik, teljesítmény ügyileg annak az 500-as CWT GPA tápnak is el kell szépen vinnie amid most van, szóval pl egy Chifi CTG-500 is elég. Esetleg ha harisnyázott kábelek, fekete szín stb. számít valamit. Meg érdemes megnézni a kábel kínálatot, esetleges átalakítózás elkerülése okán.
Arról meg, hogy mi kínai gyártmány mi nem. Az teljesen mindegy, hogy mit hol gyártanak, nem az fogja meghatározni valami minőséget, hogy a gyár hol a fenébe helyezkedik el.
15 ezret szánok rá a konfigomat vegyétek figyelembe légyszi!
köszönöm elöre is
"Helló! Egy FSP Raider 550 elbárja ezt a konfigot?" és beleírtál 2 monitort is erre reagáltam😀
CPU INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX
MOB MSI Z77A-G45 Thunderbolt
Ház Corsair Carbide 400R CC-9011011
RAM KINGSTON 16GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL10 KIT KHX16C10B1BK2/16X
Opt.meghajtó Samsung SH-118AB/BEBE DVD-olvasó SATA Fekete OEM
vga: MSI N770 TF 4GD5/OC GTX770 4GB GDDR5 OC
monitor: LG 24" 24EA53VQ + LG 19EN33S-B Monitor
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=619
Picit lejjebb(hogy maradjunk az oldal berkein belül már) épp erről volt szó.
Hogy még manapság is mennyien ezt a tévhit baromságot hiszik 😊
szilvi96: 450 wattos tápnál nem codegenre gondoltak hanem egy XFX pro 450-re pl bár 2 8 tűs csatlakozó azon sincs és egyes vagy minden(ezt nem tudom) 7950 boost kariknak 2db 8 tűs kell már. Persze simán lehet venni átalakítót is szóval ez nem nagy probléma. Az újabb XFX pro 450 tápon csak 1 pci-e csati van és az is 6 tűs asszem bár most megnéztem és 6+2 tűs. Egyébként egy Chieftec CTG 500-80P simán jó lenne és kábel is van rajta elég(2 db 6+2).
Tápot akarok venni csak nem tudom hogy milyet!
Ehez a géphez kéne:
Alaplap - Gigabyte 880GA-UD3H
Proci - AMD Phenom II x4 955 Black Edition Box
Ram - Kingston 6Gb 1333Mhz DDR3
Videókártya - Gigabyte Nvidia Geforce GT 630 2Gb DDR3
HDD - Western Digital WDC WD10EALX-759BA1 1Tb
Előre is köszi a választ!
Egy Sapphire Radeon HD 7950 VaporX OC Boost 3GB VGA hoz mien erős táp kellene a mostani konfigomhoz?
Előre is köszönöm.