Sziasztok! Egy CORSAIR TX Series TX650 elbírna két gtx 770-t?
Vagy egy ENERMAX Triathlor FC 650W jobb lenne? Vagy nagyobb táp kellene?
A választ üzenetben kérném. 😀 köszönöm
Gép leírásom: Spoiler!
A gép neve: Elvileg nyár! 😀
Processzor: INTEL Core i7-4820K 3.7GHz LGA 2011
Memória: KINGSTON 16GB 4x4 HyperX XMP DDR3 1600Mhz CL9 KIT KHX1600C9D3K4/16GX
Videókártya: SLI (2x) MSI N770 TF 2GD5/OC GTX770 2GB GDDR5 PCIE |256 bit|GPU órajel: 1137 MHz|Memória órajel: 7010 MHz
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 8
Alaplap: GIGABYTE GA-X79-UD3 LGA 2011
Merevlemez: Western Digital 3TB Red IntelliPower 64MB 7200rpm SATA3 WD30EFRX + KINGSTON 30GB SATA3 2.5" SSDNow S200 SS200S3/30G
Hangkártya: Dolby Home Theater Support | High quality 110dB SNR HD audio
Optikai meghajtó: ASUS DRW-24F1ST fekete OEM
Ház: Cooler Master CM Storm Trooper
Tápegység: CORSAIR TX Series TX650
Monitor: V7 LED215W2S-9E 1920x1080 FULL HD
Billentyűzet: Delux K8030
Egér: GXT 25 Trust
Aki Corsair AX760i tápot akar venni az ne tegye, nekem alapjáraton amikor nincs terhelés csak be van kapcsolva a gép, ilyen kattogó zajt csinál, plusz van neki egy halk sistergő hangja statikus zaj ami szerintem nem kéne hogy legyen. 😞
Sziasztok tápot szeretnék venni kb 20.000fele max 25.000 LED-es venti legyen benne! OCZ fatalityt néztem ki😀 Gtx 760 érkezik és lehet lesz mellé egy FX 8350! mekkora táp kellene? szeretném hogy led-es venti legyen benne 😀 illene a házamhoz pl Pirosan😀
GX750-ből csak ezt szabad: COOLERMASTER GX-750W RS-750-ACAA-D3-EU ez a típus Enhance beles.
Az E3-EU -val végződő elég megbízhatatlan nem ajánlott Seventeam belsővel szerelt, sajnos magyarországon általában ezt forgalmazzák. Az enyém pl Svájcból van, oda jutott D3... Vegyél inkább egy FPS Raider 750W tápot. Ott nincs lutri, ugyanúgy 60A-t tud 12V-os ágon, ráadásul az új széria 80+ Silver.
Kötekedj nyugisan.😆Nem tanultam angolt,szinte csak amik gammákbol maradnak bennem.Németet
kellet(volna) tanulni annó a suliban,de miért is...mostmár rájöttem,h nemártott volna.😊
Én valahogy nem vagyok oda a dologért. Inkább azt szeretem, ha szép, rendezett, egyszerű, letisztult, de mégis mutatós, és nem karácsonyfa.
A krómot meg bátran használd krómként, vagy ha angolul akarod írni, akkor biggyessz a végére 1 e-t, csak, hogy kötekedjek 1 kicsit. 😜
Nekem tetszik,pl van egy 50cm kék ledtraka a gépben,és pl a vga "msi TwinFrozr III" chrom-ozott felirat,vagy a lap chipsett hütöjénn az msi felirat szépen fénylik benne.
Dehogy. 😂 A hybrid moduláris azt jelenti, hogy nem teljesen moduláris, azaz vannak fix kábelek. 😀 Én alapvetően nem szeretem a világítós dolgokat, de szerintem nem nézhet ki olyan rosszul, hogy a géped alatt világít. Mint a kocsik alatt a neoncsövek... 😆
Kül mi értelme alsó tápos házba kékledes ventivel szerelt tápot venni?Abbol nemsok látszik.😂Viszont tetszik benne h fekete a táp,az enyim meg fémes szürke.Gagyi kinézet.Ami a hybrid modulart illeti,az mi?Látom kétoldalt jönnek ki a kábelek,a 20+4 az fix,de a többi elég rövidnek néz ki a képenn,ebben akkor van valami,ami ugymond feltekeri a kábeleket?pl ami nemkell...ugymond kihuzhatók a kábelek mint pl egy porszivó kábele😂?
Nemakarok cserélni.😃Van egy CTG600-as tápom,az jó,csak azért irtam ide,mert árban kb az LcPower tápokkal van kb egy kategóriában,és azokrol nemsok jot mondtok,viszont ez meg akkor ennyiért nemrosz szerintem se rosz.
cseszka: OC-t akarsz? Milyen gépbe lesz? Mert a tiédhez az a GPS Chieftec kevés lesz, annál mindenféleképpen jobb kell, minimum egy CTG, de szerintem bátran veheted azt a Raidmax-ot. Bár látom 600-as CTG-d van.
A Raidmax házaik elég jók, és ilyen felszereltség mellett csak nem lehet annyira szar a bele. Egyetlen tesztet találtam egy RX-600AF-ről, és abban elégedettek a dologgal. Annyiért szerintem simán jó vétel.
Az nem teszt, csak bemutatja a hatásfok alakulását különböző terhelés mellett.
A 635-nek itt a tesztje.
[url]http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/RAIDMAX%20TECHNOLOGIES,%20INC._RX-635AP_635W_ECOS%203479_Report.pdf[/url]
Házak töle:
Raidmax Augusta [img]http://cdn5.thinkcomputers.org/wp-content/uploads/2012/11/case-2.bmp[/img]
Raidmax Raptor
Raidmax Monster
Hát ez a kérdés az a baj hogy tápokban néha az olcsó húsnak híg leve!
Én egyáltalán nem ismerem ezt a márkát nem is láttam még ilyet így nem tudok róla véleményt mondani!
Mondanám hogy nész teszteket de azok is olyanok aki szponzorál annak a szart is felnyalom így azok se "értékelhetőek"!
Én a helyedben mindenkép maradnék a jól bevált márkáknál elvégre 500w attosba gondolkodsz és mondtad hogy 13K annyiból egy fsp-t bőven kapsz vagy chieftech!
Remélem nem csak a dizájnt nézted
Na a 635-ös ha bemész a boltba és ugy veszed meg 6200din az 54Eu ami kb 15K,ha a weboldalonn rendeled,ami tartalmazza a dijmentes házhoz szállitást 5270Din az 46Eu ami kb 13K.
Igyesenn ha te 20K saccoltad,akkor ennyiért megéri.Csak h mennyire megbizható szerinted?
hát nem ismerem a Raidmax-et erről nem tudok véleményt mondani bronz értékelést megkapta ami már nem "szar kategória"
De viszonylag ezekben az árakban amiben "Gondolom hogy árulják szerintem kapsz jobbat is a általam felsoroltakból!
A garancia nem számit Lc powerekhez is 2-3 évet írnak a gagyikhoz is csak ha gond lesz vele😃 a tápot garanciába kifogják cserélni de a többi alkatrszét nem biztos😃
cseszka: Az az 500-as Raidmax elég vérszegény (2x20A 12V-on, kombináltan max 32A nevetséges), de a 635-ös már jónak tűnik, bár jobb lenne az 500-as kinézetével. 😃 A 635-ös mennyit kóstál, mert elég jó felszereltségű. Moduláris, 1 12V-os ág, 80+ Bronze, harisnyázott kábelek. Gondolom 20 minimum.
Minden esetre az 500-as Raidmax és Chieftec közül egyértelműen Chieftec.
És ez?[LINK]
A Chieftec GPS-500A8 500W ([LINK])-töl olcsóbb,viszont a raidmaxra 3év a gar,mig a chiftecre 2.
A raidmax mien kategóriába sorolható?
Vagy ez:[LINK]
Ilyen nincs, hogy fele betartja, fele meg nem. 😆 Tilos védelem nélküli tápokat forgalmazni, vágod? Ettől függetlenül a minőségben természetesen sok a különbség. Meg nagyon nem mindegy, hogy rá van írva a tápra, hogy 500W-os, és akkor abból 12V-on le tud adni 41A-t vagy 23-at...
szabvány ide vagy oda a fele betartja a másik fele meg nem😀
De mint írtam a minőségen van a szó a ólcsó nyák lapok az alapvető védelmek hiánya a ólcsó forrasztások és ellenások!
azért egy 3 ezer ft os LC power és egy Chieftech IARENA közt is bőven marad különbség😃
Csak nézd meg a 4-5 ezres tápokat és láss csodát nem tartalmaznak semmi ilyen védelmet arról nem beszélve hogy 7-8 ezresekben ha van is gondolhatód micsóda védelmet adhatnak!
Ha tápot veszel FPS,Chieftech,Cooler, és még van más egyébb táp is ami megbízható de azok már 15 fölöttiek😀
nincs túlfesz védelem olcsó alap szerelés!
ha leég visszi az egész géped!
LC Powerből csak a 15 fölötiekre érdemes ránézni azok minőségiek tudtomal és tesztekben is jól szerepelnek de úgye azok ha jól tudom már azok 80+osok
Sziasztok a következő konfighoz szeretnék tápegységet:
AMD Athlon II X4 740 processzor
Asus F2A55-M LK2 PLUS alaplap
Gigabyte 7770 OC 1GB DDR5 GV-R777OC-1GD videokártya
Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G memória
Olyan 10.000 ft maximum amit tudok érte adni.
Akkor pont van itt egy OCZ ZS Series 550W táp az jó választás egy GTX 660 mellé?(+ persze a 4 generációs I5) Áhh de inkább itt van olyan Seasonic ami jobb is ahogy látom szóval inkább az és ugyis egy árba vannak.
Coach: Ha modulárist akarsz, akkor nem rossz választás, de én inkább egy jobb nem moduláris tápot vennék olcsóbban a helyedben. Pl. FSP Raider 550 vagy ha OCZ-t szeretnél, akkor a ZS sorozatból az 550-est vagy egy kicsit drágábban Seasonic S12 II 520W.
Vagy egy ENERMAX Triathlor FC 650W jobb lenne? Vagy nagyobb táp kellene?
A választ üzenetben kérném. 😀 köszönöm
Gép leírásom:
Spoiler!
Processzor: INTEL Core i7-4820K 3.7GHz LGA 2011
Memória: KINGSTON 16GB 4x4 HyperX XMP DDR3 1600Mhz CL9 KIT KHX1600C9D3K4/16GX
Videókártya: SLI (2x) MSI N770 TF 2GD5/OC GTX770 2GB GDDR5 PCIE |256 bit|GPU órajel: 1137 MHz|Memória órajel: 7010 MHz
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 8
Alaplap: GIGABYTE GA-X79-UD3 LGA 2011
Merevlemez: Western Digital 3TB Red IntelliPower 64MB 7200rpm SATA3 WD30EFRX + KINGSTON 30GB SATA3 2.5" SSDNow S200 SS200S3/30G
Hangkártya: Dolby Home Theater Support | High quality 110dB SNR HD audio
Optikai meghajtó: ASUS DRW-24F1ST fekete OEM
Ház: Cooler Master CM Storm Trooper
Tápegység: CORSAIR TX Series TX650
Monitor: V7 LED215W2S-9E 1920x1080 FULL HD
Billentyűzet: Delux K8030
Egér: GXT 25 Trust
Az E3-EU -val végződő elég megbízhatatlan nem ajánlott Seventeam belsővel szerelt, sajnos magyarországon általában ezt forgalmazzák. Az enyém pl Svájcból van, oda jutott D3... Vegyél inkább egy FPS Raider 750W tápot. Ott nincs lutri, ugyanúgy 60A-t tud 12V-os ágon, ráadásul az új széria 80+ Silver.
kellet(volna) tanulni annó a suliban,de miért is...mostmár rájöttem,h nemártott volna.😊
A krómot meg bátran használd krómként, vagy ha angolul akarod írni, akkor biggyessz a végére 1 e-t, csak, hogy kötekedjek 1 kicsit. 😜
Szerintem simán jó, ha valaki nem akarja extrém terheléseknek kitenni.
A Raidmax házaik elég jók, és ilyen felszereltség mellett csak nem lehet annyira szar a bele. Egyetlen tesztet találtam egy RX-600AF-ről, és abban elégedettek a dologgal. Annyiért szerintem simán jó vétel.
Az nem teszt, csak bemutatja a hatásfok alakulását különböző terhelés mellett.
[url]http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/RAIDMAX%20TECHNOLOGIES,%20INC._RX-635AP_635W_ECOS%203479_Report.pdf[/url]
Házak töle:
Raidmax Augusta
[img]http://cdn5.thinkcomputers.org/wp-content/uploads/2012/11/case-2.bmp[/img]
Raidmax Raptor
Raidmax Monster
Én egyáltalán nem ismerem ezt a márkát nem is láttam még ilyet így nem tudok róla véleményt mondani!
Mondanám hogy nész teszteket de azok is olyanok aki szponzorál annak a szart is felnyalom így azok se "értékelhetőek"!
Én a helyedben mindenkép maradnék a jól bevált márkáknál elvégre 500w attosba gondolkodsz és mondtad hogy 13K annyiból egy fsp-t bőven kapsz vagy chieftech!
Remélem nem csak a dizájnt nézted
Igyesenn ha te 20K saccoltad,akkor ennyiért megéri.Csak h mennyire megbizható szerinted?
De viszonylag ezekben az árakban amiben "Gondolom hogy árulják szerintem kapsz jobbat is a általam felsoroltakból!
A garancia nem számit Lc powerekhez is 2-3 évet írnak a gagyikhoz is csak ha gond lesz vele😃 a tápot garanciába kifogják cserélni de a többi alkatrszét nem biztos😃
Minden esetre az 500-as Raidmax és Chieftec közül egyértelműen Chieftec.
A Chieftec GPS-500A8 500W ([LINK])-töl olcsóbb,viszont a raidmaxra 3év a gar,mig a chiftecre 2.
A raidmax mien kategóriába sorolható?
Vagy ez:[LINK]
ezeket jó ha tudja!
Olcsó tápokban max leégés védelem van
De mint írtam a minőségen van a szó a ólcsó nyák lapok az alapvető védelmek hiánya a ólcsó forrasztások és ellenások!
azért egy 3 ezer ft os LC power és egy Chieftech IARENA közt is bőven marad különbség😃
Ha tápot veszel FPS,Chieftech,Cooler, és még van más egyébb táp is ami megbízható de azok már 15 fölöttiek😀
88,5
ha leég visszi az egész géped!
LC Powerből csak a 15 fölötiekre érdemes ránézni azok minőségiek tudtomal és tesztekben is jól szerepelnek de úgye azok ha jól tudom már azok 80+osok
Egyebkent mi lehet a problema ezeknel a tapoknal?
Ez jo tapegyseg nem de?
AMD Athlon II X4 740 processzor
Asus F2A55-M LK2 PLUS alaplap
Gigabyte 7770 OC 1GB DDR5 GV-R777OC-1GD videokártya
Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G memória
Olyan 10.000 ft maximum amit tudok érte adni.
Fontos az esztétikum, tehát ne sárga, piros, fekete vezetékekkel legyen tele, hanem legyen hálós, esetleg moduláris.
Amihez menne:
- 3570K (alapórajeles, de szoktam 4,2 Ghz-en is járatni
- Gigabyte 770 OC (nem tuningolom)
-2 x 4 GB DDR3 1600
- HDD + SSD + ODD
A segítséget előre is köszi