Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ilyenkor szoktam leírni, hogy egy 400W-s Eurocase táp vitte a konfigomat: wolfdale+2g1066+5850+wd500gb+dvd.
De inkább vegyetek nagyobb tápot.
Nekem is viszi a konfigomat egy Eurocase 400w-os táp, de gondolkodom egy minőségibben, rem. még időben döntésre jutok 😆
Nekem egy 450W-os EuroCase-m volt, amely nagyobb terhelelésnél elkezdett gerjedni 😆..nem mertem vele OC-zni nehogy vigye a gépet 😶
Ilyenkor szoktam leírni, hogy egy 400W-s Eurocase táp vitte a konfigomat: wolfdale+2g1066+5850+wd500gb+dvd.
Nekem is viszi a konfigomat egy Eurocase 400w-os táp, de gondolkodom egy minőségibben, rem. még időben döntésre jutok 😆
Császtok!
Nekem ilyen tápom van. ATX-250PA(1PF).
Akarok uj videókarit, GTS 250, vagy ehhez hasonlót.
Problémám lehet így ezzel, a táp dologgal??
És ha nagyon szar lenne, új videókarihoz, akkor mit ajánlotok??
Ezt a tápot felejtsd is el. 😜 Kevés a teljesítménye.
Ha gts250-et akarsz meghajtani, akkor kb 450 W-os tápegységet kell nézned, olyat, ami 80, 85% -os hatásfokkal dolgozik. Ill. vehetsz olcsóbbat is, csak akkor nagyobb teljesítményüt kell keresni.
pl. Thermaltake TR2 RX W0146RE 450W
egy ideig nem lesz vele gondod, feltéve nem gyárihibásat fogsz ki. Az enyém is tr2, lasasn 6. vagy 7. éve. és már akkor volt rajta sata tápcsati. lol? nem kicsit 😀
És milyen árban van egy jo táp.?
Császtok!
Ezt a tápot felejtsd is el. 😜 Kevés a teljesítménye.
Ha gts250-et akarsz meghajtani, akkor kb 450 W-os tápegységet kell nézned, olyat, ami 80, 85% -os hatásfokkal dolgozik. Ill. vehetsz olcsóbbat is, csak akkor nagyobb teljesítményüt kell keresni.
pl. Thermaltake TR2 RX W0146RE 450W
egy ideig nem lesz vele gondod, feltéve nem gyárihibásat fogsz ki. Az enyém is tr2, lasasn 6. vagy 7. éve. és már akkor volt rajta sata tápcsati. lol? nem kicsit 😀
Sziasztok, csak filmnézésre meg videózásra meg netezésre kellene AGP-s VGA, a lehető legolcsóbb, szerintetek ezek közül valamelyik megfelel a célnak? [LINK]
[LINK]
akadás nélkül, biztosan lehessen vele filmezni, vagy ha tudtok olcsón, akkor ajánlhattok, köszi 😀
van egy jó erős ATI Sapphire Radeon HD 2600 Pro kártyám, kb 2-3 éves, de semmi baja, most lett megtakarítva, újra pasztázva, ha kell írj privit. 😉
[LINK]
akadás nélkül, biztosan lehessen vele filmezni, vagy ha tudtok olcsón, akkor ajánlhattok, köszi 😀
táp márkája teljesitménye? Hány wattos?
Hát valami FSP GRoup van ráírva és sztem 250 W os de nemtom.
Hogy lehet megnézni hogy hány wattos?? 😃😃
Mondjuk programmal, mer nemigen látom a tápon. Nem angol nyelvű 😃😃😃😃
Leveszed a gép oldalát és megnézed mi a pontos neve és hogy hány W van ráírva
táp márkája teljesitménye? Hány wattos?
Hát valami FSP GRoup van ráírva és sztem 250 W os de nemtom.
Hogy lehet megnézni hogy hány wattos?? 😃😃
Mondjuk programmal, mer nemigen látom a tápon. Nem angol nyelvű 😃😃😃😃
[LINK] de szerintem ez már egy picit drága.
Esetleg itt van egy használt: [LINK]
Vagy még itt nézz szét: [LINK]
szerk,: mennyit szánnál vga-ra faka?
És én nem fogom húzni, mert nem szeretném még véletlenül se kisütni. Még eddig semmit nem húztam a gépembe, és nem is fogok ! 😀
Ugyan úgy itt sincs hűtés a ramokon!
A RAM-okat hűti a venti, szal azok el vannak, de szegény VR-ek, azok aztán tudnak főni de kegyetlenül!..olyan hólyagot kaptam az ujjamra anno hogy csak no!
Quadgame94 amit linkeltél ezt irja : You don't have permission to access /hu/hu/04892330/art/sapphire-technology/radeon-hd-4850-1-gb-gddr3-pci-express-2-0-11132-51-20r.htmlx on this server.
Aha. És akkor honnét vegyek 4850-et? mert máshol nemtaláltam ezen az áron :S Segíthetnél Feki 😀. kösz előre is
Nem tudom, Én csak az Alzát ismerem s megbízok bennük! 😉..nem annyira nagy hiba ha nincs a VR-eken hűtő, de akkor a VGA OC-ről lemondhatsz, hacsak kinem akarok sütni!
u.i.: Persze lehet "szerkeszteni" oda hűtőt 😎
Mi a véleményetek erről a kariról?
http://www.alza.sk/gigabyte-r485oc-1gh-d99353.htm
Most van is rá pénzem. Gondoltam beújitok a közeljövőben egy erősebbet, és le lenne a gondom pár évig.. 100 euróm van. Aki tudna jobbat, az ajánlhat.
Jó kis kártya, csak nincs a VR-eken hűtő s az nagy hiba!
http://www.alza.sk/gigabyte-r485oc-1gh-d99353.htm
Most van is rá pénzem. Gondoltam beújitok a közeljövőben egy erősebbet, és le lenne a gondom pár évig.. 100 euróm van. Aki tudna jobbat, az ajánlhat.
Itt a hír: [LINK]