Az igaz,h nemvalami minöségi tv hangja,de a Hamupipökének nemkell h dübörögjön.😆.Egyébként igazadvan,de akkor már várok vele,a gyerköcöknek is kell egy gép ugyis(nem egy erögép,egyszerübb játékokat vigye med-high beállitással),ha az meglesz,akkor majd azonn tv-zünk.
cseszka: Igen, igen, igen, nem. 😀 Mindez megoldható leszámítva, hogy egyszerre 2 hang menjen, miután csak egyetlen alapértelmezett lejátszóeszköz lehet egy időben. A TV-k hangszórói általában amúgy sem túl minőségiek, inkább használd a rendes hangfalakat!
Cooley:Nemismerem az arcot,talán lehet neki a nyár végéig rávaló...,bizom benne h sikerül neki,és nem csak huszárkodni akar vele.
Egy kérdés.Ha HDMI kábellel rákötöm a tv-t a vga-ra,az megoldható,pl h gamelok a tv-n,mig a monitoronn netezek?Valamint a HDMI kábelen keresztül megy hang is a tv-be?Ilyenkor bekell állitani,h meik hangeszköz legyen az alapértelmezett?pl realtek alaplapi,vagy a vga hangkarija,és h a kettö mehet e egyszerre.Pl gamelok monitoronn,mig gyerköcök gépröl néznek HD filmet,mesét a tv-n,és h ne kavarodjonak a hangok.?
WIIIIIIINspac : szerintem nézz körül a hardveraprón,jó kis tápokat adnak már fillérekért,ha úgyis valami komoly tápot veszel jövőre(ha csak nem kamu 😜 ) akkor szerintem kár újat venni,mert amennyiből vennél egy újabb kacatot abból a pénzből megbízható eladótól vehetsz egy minőségibb használt tápot(Chieftec,FSP,stb...) ha pedig félsz a táptól, zárd kettőre az ajtót és nem tud majd bejutni! 😆
sziasztok. most telefonrol irok mert a tapegysegem egy ipari hulladek es nagyon hangos zorog meg minden es felek tole... tudnatok ajanlani a "mostani" gepemhez egy tapegyseget? a hazam felso tapos
Sziasztok az érdekelne ha a leendő gép konfigomhoz 500watos fsp hexat akarok venni az jó választás egy alsó tápos házhoz is mert úgy hallottam elég rövidek a kábelek benn :S
Master Killer: Jó táp nagyon, megbízható Seasonic beles. Viszont újonnan már nem kapni ezt a szériát. Jelenleg kapható HX széria sajnos már nem Seasonic béllel van.
ha a csendesség fontos nálad,szerintem a Be Quiet! tápokkal nem lesz gondod,a legcsendesebb tápok között vannak nyilvántartva,a Seasonic pedig szintén a felső kategóriás tápok között van,az FSP mellett ugye,tehát nem hiszem hogy csalódnál bármelyikben is...
Csak abból indultam ki, hogy a no name Mercury tápom 5 éve rendeszeres használat mellett zéró takarítással hibátlanul működik, akkor egy minőségi darabnak is illene ezt az időt kiszolgálni, az elmúlt időben volt két FSP beles Corsair-em is mindkettővel csak gondom volt (jó nem vágta tönkre a gépet egyik sem, tették a dolgukat, csak mindkettő hangosan, és az egyik még zárlatos is lett. Egy hét használat után küldhettem szervízbe) szóval nehéz választani, mert ami papíron minőség az a valóságban...
Szerintem vagy megbékélek a mostani hangjával, vagy egy Seasonic lesz. A mai konfigok nem tudom hol lesznek, de szerintem a fogyasztás nőni nem fog inkább csökken, szóval talán érdemes hosszú távra tervezni. Köszi a válaszokat!
persze,innen is nézelődhetsz...abban már nem vagyok igazán biztos hogy egy 30ezres táp 10évig ki fog szolgálni rendszeres használattal...esetleg ha nem nyúzod állandóan és rendszeresen takarítod,akkor elvileg ki kéne hogy bírja,nem tudom ezekre amiket ajánlottam mennyi a gari,nem figyeltem... 😊 a másik kérdés meg hogy hol lesznek a mai konfigok 10 év múlva?itt nyitva is hagynám ezt a kérdést... 😃
Az Aurum Gold-al szemeztem, de olyan sokféle van lehetetlen kiigazodni, egy pár betű a típusjelzésben és már más belsőt jelent, vagy éppen más ventit... Kész vagyok ettől.
Szertnék végre egy olyan tápot ami kiszolgál 5-5-10 évig és most nem fogok rajta spórolni. (nem mintha a 750-es Corsair olcsó lett volna)
Amiket itt írnak szerinted megbízható infók? [LINK]
Egy pillanatra nem tagadom, hogy a Chieftech CTG egy jó széria, föleg ár-érték arányban, de én valami komolyabb moduláris kialakítású tápegységre gondoltam a Seasonic-Enermax-FSP vonalról, lényeg a magas minőség, és a csendes üzemmód (Ciripelő kerregő ventillátoros Corsair-t soha többé)
XIMO:Ajánlom neked a Chieftech CTG 500w 14k vagy 600w 17k-ért.nagyon dicsérik a tápot sógoromnak is az van gtx 660 oc,phenom x4 980 (artic freezer 3 pro hűtő) 3 HDD és a táp elbírja nem is melegedik.2 éve megvan neki semmi probléma 😃
Vagy FSP-be van a HEXA 500w-as még azt nézd meg azt amelyik bejön vegyed 😃
Sziasztok!
Tápegység témában jártas kollégák véleményét szeretném kérni: A mostani gépembe szeretnék új tápot a Corsair Tx750M helyett, a crossfire egyik tagját eladtam szóval feleslegessé vált, és folyamatosan ciripel, szóval megválok tőle. Maradt a gépben egy i5 2500K proci, egy hd 7870, 2 HDD, egy SSD, RAM, stb.
Elvárás: Legyen nagyon csendes, moduláris, 500-550W, keret: 30000 körül
Sziasztok, szerintetek milyen tápot vegyek egy R9 270X videó kártya mellé? (Nem a legdrágábbat akarom de azért legyen egy olyan ami megadja azt amit követel a kártya, proci stb).
Öcsém gépébe sikerült szerezném egy TX750W-t a v1-es szériából aminek ugye folyamat fordulatos a ventije. Na az a táp egyszerűen tökéletes. Nem értem a V2-es szériánál miért kellett ezt csinálni a ventikkel meg úgy általában hogy ciripel meg mit tudom én. Én nekem meglett már a választásom ami egy XFX Pro 650/850 lesz (amelyik éppen olyan árban lesz és persze ha lesz moduláris is). Szóval én már letettem a Corsairról ilyen téren max vízhűtőt fogok még venni tőlük. 😀
Azért írnak 500W-ot, mert a legtöbb ember a tápegységen kezd spórolni, ill. megfelelő tudás nélkül csak azt nézik, hogy 500W, s vesznek egy 5k-s petárdás dobozt.
A hd7870hez ha jól olvastam ajánlott min. tápegység 500w 😃 úgy hogy nem elég a 350w-os talán valami minőségi 450w-os táp elég de az meg lehet hogy drága 😃
tomcsojn:Kell nagyobbat vegyél szerintem 450W-os elég lesz oda de ha ajánlhatok egy tápot neked akkor egy FPS Hexa 500-ast vegyél:12,500Ft vagy egy Chieftec CTG 500 -ast ami 13,500Ft. 😃
Sziasztok ezt a gépet szeretném össze tákolni
ASROCK 970 Extreme3, Alaplap
8Gb 1333MHz ddr3 ram
VC Sapphire AMD Radeon HD7870 GHZ EDITION VGA
AMD FX-6300 Proci
Ezekhez elég e a 350watt os tápegységem vagy ennem kell 1 nagyobbat ha igen mekkorát?
Salieven: Nekem TX750M tápom van, elmegy kategória...
Azt is meg mondom miért: Kezdjük ott, hogy mikor vettem rögtön gyári hibásat kaptam elsőre: no comment, de a baj nem ez vele, a CX szériából is volt tápom, az is ciripelt, ez a TX 750-es már azért felső kategóriának számít, mégis a ventillátora is túl hangos, és magas idegesítő ciripelő hangot ad időnként ( inkább rendszeresen). Egy ilyen drága és egyébként jó minőségű tápegységtől ez azért elég gáz. HA most kéne választanom, három Corsair táp után, nem ilyent vennék, FSP, egyes CM tápok pl: http://prohardver.hu/teszt/cooler_master_v700_szupertap/ertekeles.html
Jelenlegi tápom szeretném lecserélni ami egy Corsair GS700. Kinéztem egy Corsair CX750M-t ugye ez moduláris de nem tudom mit érdemes tudni a CX szériáról. A TX széria tudom hogy jó de a mostani szériákra azt mondják hangosak. Nem tudom erről valakinek valami vélemény?
Üdv.
Lenne két táp amit kinéztem az 1-ik az a Chieftec ctg 500W - 80P a másik meg az FSP Hexa 500W 80+.A Chieftec csak egy 1000-sel drágább úgyhogy nem a pénz foglya eldönteni csak jövőhónapba jön egy gtx 660 OC 2gb-os vga meg majd később akarok egy fx 8350.-es procit és ehhez a config-hoz melyiket ajánljátok?Sógoromnak van egy gtx 660 oc,amd phenom x4 980,2x4gb hyperx,3,5TB HDD és neki Chieftec CTG 550W-80P-je van és az elíbrja a gépét viszont az FSP-t ne msimerem csak annyit tudok,hogy jó tápok. 😃
Egy kérdés.Ha HDMI kábellel rákötöm a tv-t a vga-ra,az megoldható,pl h gamelok a tv-n,mig a monitoronn netezek?Valamint a HDMI kábelen keresztül megy hang is a tv-be?Ilyenkor bekell állitani,h meik hangeszköz legyen az alapértelmezett?pl realtek alaplapi,vagy a vga hangkarija,és h a kettö mehet e egyszerre.Pl gamelok monitoronn,mig gyerköcök gépröl néznek HD filmet,mesét a tv-n,és h ne kavarodjonak a hangok.?
Szerintem vagy megbékélek a mostani hangjával, vagy egy Seasonic lesz. A mai konfigok nem tudom hol lesznek, de szerintem a fogyasztás nőni nem fog inkább csökken, szóval talán érdemes hosszú távra tervezni. Köszi a válaszokat!
Szertnék végre egy olyan tápot ami kiszolgál 5-5-10 évig és most nem fogok rajta spórolni. (nem mintha a 750-es Corsair olcsó lett volna)
Amiket itt írnak szerinted megbízható infók? [LINK]
FSP Aurum Gold 550M 29.457Ft
Seasonic M12 II 750W moduláris tápegység 30790ft
THERMALTAKE Toughpower 550W GOLD TP-550PCGEU PFC 23190 ft
Vagy FSP-be van a HEXA 500w-as még azt nézd meg azt amelyik bejön vegyed 😃
Tápegység témában jártas kollégák véleményét szeretném kérni: A mostani gépembe szeretnék új tápot a Corsair Tx750M helyett, a crossfire egyik tagját eladtam szóval feleslegessé vált, és folyamatosan ciripel, szóval megválok tőle. Maradt a gépben egy i5 2500K proci, egy hd 7870, 2 HDD, egy SSD, RAM, stb.
Elvárás: Legyen nagyon csendes, moduláris, 500-550W, keret: 30000 körül
Behalt a tápom és kéne egy új helyette olyan 650w vagy 750w kéne 😃 olcsó kéne mert sürgős most is anyum gépét használom 😃
Öcsém gépébe sikerült szerezném egy TX750W-t a v1-es szériából aminek ugye folyamat fordulatos a ventije. Na az a táp egyszerűen tökéletes. Nem értem a V2-es szériánál miért kellett ezt csinálni a ventikkel meg úgy általában hogy ciripel meg mit tudom én. Én nekem meglett már a választásom ami egy XFX Pro 650/850 lesz (amelyik éppen olyan árban lesz és persze ha lesz moduláris is). Szóval én már letettem a Corsairról ilyen téren max vízhűtőt fogok még venni tőlük. 😀
Chieftec CTG 500W/FSP Hexa 500W tökéletes lenne.
ASROCK 970 Extreme3, Alaplap
8Gb 1333MHz ddr3 ram
VC Sapphire AMD Radeon HD7870 GHZ EDITION VGA
AMD FX-6300 Proci
Ezekhez elég e a 350watt os tápegységem vagy ennem kell 1 nagyobbat ha igen mekkorát?
Azt is meg mondom miért: Kezdjük ott, hogy mikor vettem rögtön gyári hibásat kaptam elsőre: no comment, de a baj nem ez vele, a CX szériából is volt tápom, az is ciripelt, ez a TX 750-es már azért felső kategóriának számít, mégis a ventillátora is túl hangos, és magas idegesítő ciripelő hangot ad időnként ( inkább rendszeresen). Egy ilyen drága és egyébként jó minőségű tápegységtől ez azért elég gáz. HA most kéne választanom, három Corsair táp után, nem ilyent vennék, FSP, egyes CM tápok pl: http://prohardver.hu/teszt/cooler_master_v700_szupertap/ertekeles.html
AMD Athlon Athlon II X3 450
ATI HD 6670 1GB DDR5
4/8Gb ram
meléé milyen táp kellene?
Jelenlegi tápom szeretném lecserélni ami egy Corsair GS700. Kinéztem egy Corsair CX750M-t ugye ez moduláris de nem tudom mit érdemes tudni a CX szériáról. A TX széria tudom hogy jó de a mostani szériákra azt mondják hangosak. Nem tudom erről valakinek valami vélemény?
Egy FSP HEXA 400W elég egy x4 955 + gtx 460 konfighoz?
Lenne két táp amit kinéztem az 1-ik az a Chieftec ctg 500W - 80P a másik meg az FSP Hexa 500W 80+.A Chieftec csak egy 1000-sel drágább úgyhogy nem a pénz foglya eldönteni csak jövőhónapba jön egy gtx 660 OC 2gb-os vga meg majd később akarok egy fx 8350.-es procit és ehhez a config-hoz melyiket ajánljátok?Sógoromnak van egy gtx 660 oc,amd phenom x4 980,2x4gb hyperx,3,5TB HDD és neki Chieftec CTG 550W-80P-je van és az elíbrja a gépét viszont az FSP-t ne msimerem csak annyit tudok,hogy jó tápok. 😃