Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
azért mert lehet hogy 1GB-os😃 hát figyelj, ha minden azt írja ki, hogy 1GB-os, csak a garanciapapír meg a blokk nem, akkor valószínű hogy 1GB-os, de ennek csak örülhetsz, lehet hogy elcserélték a boltban😃 de egyébként jó helyre írtad a kérdést!
😆
frissitős napom van ma!!!!😆😆😆😆😆
helpppppppp!!!!!4😢
mondjuk pl mert a 9200 pixel shader 2.0-es és a játék 3.0-át kér sztem😕
A 9200-asnak 2.1-es a pixel shader verziója😆
Bocsi lehet hogy ez nem ide tartozik de,nekem van 1 ATI HD 4670 (Gainward) kártyám 512 es elvileg és mér van az hogy 1 gb osnak írja ki a játék,a gép,az Everest meg minden?
Hali! Az lenne a kérdésem hogy a GTS250, és a 9800GTX+ között van valami lényeges különbség, vagy csak átnevezték?
A külömbség abban rejlik hogy a GTs250 Egy újabb kártya több támogatással pl. DX10.1 és még más is de ez egy picit gyengébb a 9800GTX-töl.
OC Over clock
Húzott(tuningolt) vga vagy egyéb!
KÖSZI!!
egyébként azért kérdeztem mert ilyen VGA-t veszek:
MSI RADEON HD3850 512MB GDDR3 (OC)GYÁRILAG TUNINGOLT VERZIÓ
Szted mikor fog elavulni ?
Húzott(tuningolt) vga vagy egyéb!
Kösszi:Ð😀😆
de az is csak azért lett gts "mert az már majdnem 1gtx" reklám fogásnak jó 😆