Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Akkor ő lesz az 😃 : http://www.alza.sk/gigabyte-r485zl-512h-zalman-d99350.htm
Én nem venném meg.
Akkor ő lesz az 😃 : http://www.alza.sk/gigabyte-r485zl-512h-zalman-d99350.htm
Én nem venném meg.
Én most akarok 4850-et venni.. csak nemtom meik márkából. GIGABYTE vagy ASUS ?
Igazából mind1,amelyik olcsóbb azt vedd!
nem rendelek netről... csak megy a b@szakodás ha használnom kell a garanciát, és ez mivel jobb am?
Mivel az ASUS lessz a kövi lapod ajánlanám hogy ASUS VGA-t is vegyél! Sajnos tapasztalok Én is pár hiányosságot abban hogy ASUS a lapom s MSI a VGA-m sok + funkciótól elmaradok amelyeket csak külön progikkal tudok behozni vagy azokkal sem, s ráadásul annak a Gigának gagyi hűtése van kb olyan mint az Én 250esmnek csak van rajta egy dekli, ahogy látom nincsenek hűtve a VR-ek sem (nagyban függ az OC sikeressége) s az ASUS-osnak a legjobb s leghalkabb hűtője van, azért is tudják az OC-s 450est is oly magas frekiken futtatni.
A 4770 a 9800GT hez vagy a GTS 250 hez ál közelebb teljesítmény szempontjából?
Inkább a 9800GTX-hez hasonlítanám!
Értem, köszi a választ 😀
A 4770 a 9800GT hez vagy a GTS 250 hez ál közelebb teljesítmény szempontjából?
Inkább a 9800GTX-hez hasonlítanám!
azzal nem lesz 30 fps-em a forma-1ben, valamiért olyan kicsi FPS-eim vannak.... ennyire gyenge a GT220? 😞
Ennyire
oks😀 na de amúgy jó kártya lenne nem?😀 főleg egy GT220 után 😃
Szégyeld magad hogy eladod a tőlem vett GT220 at 😆. Jól teszed!!én is jobban meg vok elégedve a HD4770 Formulával 😀
hát 2 ezer forint a különbség házhozszállítással, és ha baj lenne a kártyával, sokkal egyszerűbben lenne intézni a garanciát.
Ebben igazad van,azt vedd amelyik neked kedvezőbb!
nem rendelek netről... csak megy a b@szakodás ha használnom kell a garanciát, és ez mivel jobb am?
Annyival,hogy olcsóbb!
Inkább ezt vedd!
😀
GTS450 jó kártyának sikeredett!Olcsó+keveset fogyaszt+nem melegszik annyira!Kell ennél több?
Egyetlen hátránya van,magasabb felbontásnál kevés lesz physx mellet!De kisebb felbontáson tökéletes!
Kíváncsi lennék,hogy 1280*1024-be még jó -e ez a kari High-on a mai játékoknak,meg a késöbbiekre,mit gondoltok,ez a karit kb hanyas felbontásra lőtte be a gyártó?
Egyetlen hátránya van,magasabb felbontásnál kevés lesz physx mellet!De kisebb felbontáson tökéletes!
Megér ennyi árkülönbséget a dx11?[LINK] másik [LINK]
Itt nemcsak árkülönbség van azért,mert a GTS 450 jobb mint a 4770,szóval szerintem megéri.
Itt nemcsak árkülönbség van azért,mert a GTS 450 jobb mint a 4770,szóval szerintem megéri.
most néztem meg az egyik oldalon hogy elég neki a 300w-os táp is😀 majd kiderül hogy tényleg jó e
segítséget szeretnék kérni most akarok venni egy Zotac nVidia GT240 512MB DDR5 PCI-e és ehez elég egy 300w-os táp?mert nem értek hozzá😕
de ettől függetlenül nagyon kegyetlen ez az 1300Mhz főleg GF106-al 😆
Nah az nagyon érdekes kérdés,van neki adva szerintem 1,3V felett is!
Ilyen majdnem -200fokos hőmérsékleten kevesebb feszültséggel is beéri. 😀
A nagy OC-s emberkék, akiknek ez a munkájuk, nap mint nap érnek el ilyen eredményeket. 😀 Egy kis folyékony nitrogén, jó alkatrészek, némi szerencse, és már meg is van. 😜
almos: nem jeleníti meg :/ - nem szóltam 😀
megnézném hogy mennyivel van túlfeszelve 😃
Feki: GPU +56MHz? 😆 És az mire elég? 😃 Egy jobb hűtéssel rendelkező 5770-et 1GHz-ig is ki lehet húzni, az +150MHz. Kicsit komolyabb, mint az 56. 😜 Persze a TOP alapórajele is már brutál emelésen esett át, de így érte el az 5770-et, ami hasonló mértékű emeléssel ott hagyja, mint a sz*rt. Ezektől függetlenül én is a GTS450-et választanám. 😃