Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akkor az nembaj ugye ? mert amugy minden ben jobb mint a mostani
Nem, nembaj.
amit néztem gts450 az 128 bites elvileg az gáz ? mert amostani 9800 am az 256 bites
Nem. Általában az összes DDR5-ös RAM-okkal felszerelt VGA 128bites vagy Crossbar-os (ATI) vagy hubvezérelt (nV)
Melyik érné meg joban?
MSI R5830 Twin Frozr II ~ 48 ezer
GIGABYTE GV-R583UD-1GD HD5830 1GB ~ 44 ezer
SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 ~ 38 ezer
Sapphire HD5830 ~ 48 ezer
460GTX 1Gb Gigabyte OC DDR5 GV-N460OC-1GI ~ 51 ezer
lehetőleg a minél olcsóbbat és minél jobbat szeretném.
köszönöm bYee
Szerintem inkább szánj rá kicsivel többet és birsz venni MSI Cyclone-t,annak nagyon jó a hűtése,és jól tuningolható!
[LINK]Én most ezzel szemezgetek nagyon.
azta mindenit, ennyiért néztem GTS450-et............ jaj de tetsziiiiik, szerintetek ez jóóó kártya és nem lenne gond a hűtésével? és mennyivel erősebb mint az ASUS GTS 450 TOP?
Nem tudom milyen árban lesz az új AMD,de a 6770 nagyon erős lesz,erősebb mint egy 5850,éshát középkategóriás kártya,de semmiképp sem felsőkategória,igy az ára sem lesz szerintem 50k-nál több,de biztos verni fogja a GTX460-at! Nagyon várom már az új kártyákat 😃
Egyenlőre úgy néz ki hogy veri,de normális tesztet kérek róla😃
480W elég lenne neki ?
szerintem GTS 450-esnél felesleges PhysX-ről beszélni, nem valószínű hogy bárki is használná vele, amúgy mind a 2 kártya durván az árát hozza....
Én a 250esemmel is használtam pl a Mirrors Edgenél, a Batman AAnál, a Warmongersnél, a Sacred 2nél (perpillanat ennyi jutott eszembe) s a 450es egy picit erősebb mint a 250es vagyis nem felesleges a PhysXről beszélni. 😉
Szerintem inkább 5770!
Csak az a baj,hogy nagy felbontásnál gyenge physx-re a GTS450,,
Nem segít rá a procira,csak leveszi róla a terhet,és ezért kap a cpu több pontot..de ki,hogy érti a dolgot..
Amúgy sztem is az 5770!
Full HD-hoz is kevés az 5770! Később CFX-be mehetne!De akkor lapot is kell cserélned
Szerintem inkább 5770!
Nem segít rá a procira,csak leveszi róla a terhet,és ezért kap a cpu több pontot..de ki,hogy érti a dolgot..
Amúgy sztem is az 5770!
Full HD-hoz is kevés az 5770! Később CFX-be mehetne!De akkor lapot is kell cserélned
Szerintem inkább 5770!
Amúgy sztem is az 5770!
Szerintem inkább 5770!
Amúgy sztem is az 5770!
És akkor vegyem inkább ezt ? http://www.alza.sk/asus-eah4850-cucore-top-2di-1gd3-d168324.htm
Szerintem inkább 5770!
1:[url]http://aruhaz.triak.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=5613&bt=pdlist&pi=_39400&ck=0[/url]
2:[url]http://aruhaz.triak.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=5611&pf=25&bt=pdlist&pi=_39262&ck=0[/url]
1.512MB Vram..
2.Nem teccik a hűtő megoldás..