Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Köszönöm a gyors választ akkor ha visszakapom a pénzemet lesz 1 xFX hd4870 +2gb ram és proci tuning 😃
Ja és még az lenne hogy 420W-os táppal elmenne?
Attól függ,ki a gyártója!
Ja és még az lenne hogy 420W-os táppal elmenne?
Az eléggé gyenge szem!Inkább 5000 res szériát akarok!
5750 alatt nincsen rendes kártya!
Azt írták hogy az 5670 nem jó és a 4550?
4550 az egy nagy rakás fos 😃
5670 az még viszonylag tűrhető!
30 alatt én még 4870es karit nem láttam, legtöbb helyen drágább mint az 5750-5770 begin_of_the_skype_highlighting 5750-5770 end_of_the_skype_highlighting esek.
A DX en kívül közel akkora a teljesítménye mint a 58xxas szériának
A francba már 30 ért is van 4870 😃 én 29 ért vettem a 4770 et.
Am amikor vettem az alkatrészeket néztem az ipon-t is, de minden drágább volt mint a pcland-be ahol én vettem
ott a 4870- 50e, de ha nem ezt nézzük, hanem CPU- alaplap- HDD- akkor a pcland az olcsóbb
30 alatt én még 4870es karit nem láttam, legtöbb helyen drágább mint az 5750-5770 esek.
+ez mit jelent:
Összes elérhető grafikus memória 1279 MB
Mi a véleményetet az ATI HD 5670 512Mb DDR5 kártyáról?Megéri nekem megvenni ha játszani akarok?
Az egyik legrosszabb kártya ár/tejlesítményben!
Nem vedd meg!
nem hiszem hogy nagyon durván lejjebb menne, alapból egy olcsóbb kategória, és nem is annyira régi, nem lenne nyereséges a gyártás
mostanság nagyon érdekel az ATI, de mire én vásárlásig jutok, kijönnek a HD6000-esek, azokból is szemezgetek majd
Valószínűleg nem lesz olcsó,és legalább az 5000 szériának leviszik az árát!
Én meg nem ajánlom neked az 5830-at...
Ha megveszel egy GTX 460-at ami alapból húzva van, azzal többet érsz, de ez játék függő is!!
hát nekem is a GTX460 a legszimpibb, de nem akarom a legreferenciábbat megvenni 😆
inkább várok és veszek 50 körül egy jót, ami már bírja a húzást is..
akkor szerintem megvárom a HD6xxx-eket, nem hiszem h felmenne a GTX ára attól, h az ellenfél szétalázza őket 😃 logikus esetben csökkenni fog, reménykedem 😀
sztetek melyik a legjobb nem ref. GTX460 50k körül?
Én a Gigabyte kártyát ajánlom!
Nekem az 5850-nél nagyon bejött a 2 ventilátoros megoldás,és nagyon kis hőfokokon tartja..
Minden olyan videokártyának jó a hűtése, melyen egy hőcsöves hűtő csücsül. Ez ugyan úgy van mint prociknál... attól lesz jobb a hűtés minél több a hőcső, minél jobban el tudja vezetni a hőt. Szerintem ebben jeleskedik az MSI, mivel nem egy zárt dobozban van benne a VGA, hanem egy nyitott, jól szellőző hűtést kapott!! Szóval az is fontos, hogy mennyire nyitott a hűtése, menyire jól tudod elvezetni róla a hőt... 😉
Az tény,hogy az Asus állítólag egy, az átlagosnál jobb hűtésű GTX460-at és GTS450-et adott ki, DirectCu néven. 😜
900/1800shader/4600Mhz ez nem piskóta és 60-65 fok fölé nem ment az biztos!!
MSI Cyclone GTX 460 😀
szerk.: bocsánat, tuningpotenciál 😀
én a helyedben egy MSI Cyclone GTX 460 1gb-osat vennék, vagy az Asus Top verziók is nagyon jók, akkor a Gigának a húzott 2 ventilátoros megoldása stb... szóval lehet válogatni 😀
inkább várok és veszek 50 körül egy jót, ami már bírja a húzást is..
akkor szerintem megvárom a HD6xxx-eket, nem hiszem h felmenne a GTX ára attól, h az ellenfél szétalázza őket 😃 logikus esetben csökkenni fog, reménykedem 😀
sztetek melyik a legjobb nem ref. GTX460 50k körül?