Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
én is olyat veszek és az árához képest nagyon jól viszi a játékokat már több száz HQ videót néztem róla youtube-n
ATI R3650-OC 512mb DDR3, 128bit VS ATI HD 4650 512MB GDDR3 RAM,128 bit
melyik jobb? mind a 2 használt, és 40euró (40euróért tervezem a Grafikuskarit)
Hát nem biztos hogy megéri lecserélned a jelenlegit........
Kicsit még gyüjtögessél hozzá és egy 9600-ost vagy egy 4670 est vegyél.
melyik jobb? mind a 2 használt, és 40euró (40euróért tervezem a Grafikuskarit)
nem... csak némejjiken .. a csomagoláson ha látod a nVIDIA Physix logot akkor azon van 😀
THX! 😀
Minden nVidia (8-as sorozattól kezdve) kártyán van Physx?
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy mi a különbség ha a sima vga csatlakozón keresztül van a gépem az LCD TV-re kötve vagy ha a HDMI kimeneten keresztül? Ez lenne a kérdésem hogy más ha a HDMI-n keresztül használom? Mert szerintem a felbontáson nem naon változtat most 1360x768-on van. Előre is köszi a választ.
HDMI-n keresztül szebb és tisztább képet kapsz mint a vga csatlakozóval😉
Hát mondjuk ez is nagy előny😆😆
A legnagyobb külömbség a digitális kép-ben van a hdmi az már digitális ez által jobb, mig a d-sub csati az csak analóg.
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy mi a különbség ha a sima vga csatlakozón keresztül van a gépem az LCD TV-re kötve vagy ha a HDMI kimeneten keresztül? Ez lenne a kérdésem hogy más ha a HDMI-n keresztül használom? Mert szerintem a felbontáson nem naon változtat most 1360x768-on van. Előre is köszi a választ.
Hát mondjuk ez is nagy előny😆😆
szedd le a gép oldalát kikapcsollt állapotban.szedd ki a ramokat és tedd be újra.hány mhz-s ramjaid vannak?
800 MHz ramok
de nekem felismeri a 2 gb-ramot akkor is a ram van rosszul csatlakoztatva?
igen akkor is, nekem is felismerte rendesen a 4 gigát, ezé nem is gondoltam h az lehet a hibás. De aztán 1 fórumon irták h próbáljam meg h kiveszem a ramokat, aztán visszateszem és jó lett. Addig nyomd bele a ramokat, mig az az izé rá nem kattan a szélén.
Ha a tápegység a kevés azt meglehet nézni az EVERESTEN hogy mennyi?
Hát valamikor már akkor mikor betöltödik valamikor meg játék közbe.Leggtöbbször már 1-2 perc után le fagy
én tudom mi a problémád velem ugyan ez volt mikkor megvettem a gépet. Összeraktam minden, bekapcsoltam, gameeltem, 1-2 perc és kifagyott. Nem a táp a ludas hanem a ram. Az 1ik ramod rosszul van csatlakozva, nem érintkezik rendesen a csatlakozóba. Rakd be rendesen és akk megoldódik a fagyásprobléma. Nefélj nekem kb 1 fél hétbe tellett míg rájöttem h mi a tököm baja lehet 😃😃
windows vagy 3x-4x átinstaláltam 😃😃
Segitsetek!! Vettem a gép be ujramot ami 2x1 gb az-az 2gb, meg vettem ATI RADEON HD 3450-videokarit és minden müködik csak 1 a baj valamiért minden játék lefagy, ezt mi okozza?
Mennyi idő után??..meglehet hogy túlmelegszik a géped és azért fagy le!!
aaazt tudom .. azé oan lame nem vok 😆 csak gondoltam h a everest apu is segíthetne 😃
everest hogy segítene? 😃
Az csak a villanyt adja, semmi köze a géphez. Haver is egyszer kérdezte hogy táphoz kell-e driver... 😃 Ilyen nehezedre esik leszedni azt az oldallapot....😠
Amúgy 3850x2 nincs is, csak 3870x2, ami egy kazánház. 400W-s táp nem hajtja ki, ha ilyen codegen márka akkor meg le is ég. Szóval felejtős, de a 4850 is, inkább olcsóbbat és spórolj procira, vagy egyéb hardverre.
4730,4830, ezeket nézd.
bocs de ha nem hallottál valamiről attól még nem biztos hogy nincs is, 3850 x2 van csak itthon nem hozták forgalomba, van 4850 x2 is és itthon azt sem lehet kapni, az meg ha valaki feltesz egy hülyének látszó kérdést az nem azt jelenti hogy ő maga is hülye, hanem azt hogy ő nem ért hozzá, ezért megkérdezi azoktól akik tudják a választ
aaazt tudom .. azé oan lame nem vok 😆 csak gondoltam h a everest apu is segíthetne 😃
everest hogy segítene? 😃
Az csak a villanyt adja, semmi köze a géphez. Haver is egyszer kérdezte hogy táphoz kell-e driver... 😃 Ilyen nehezedre esik leszedni azt az oldallapot....😠
Amúgy 3850x2 nincs is, csak 3870x2, ami egy kazánház. 400W-s táp nem hajtja ki, ha ilyen codegen márka akkor meg le is ég. Szóval felejtős, de a 4850 is, inkább olcsóbbat és spórolj procira, vagy egyéb hardverre.
4730,4830, ezeket nézd.
ja de nkem elég lenne egy 1280x1024 minden high-on ... ver is ... találtam egy ATi Saphire 4850-est 65euro-ert .. szerintetek ???
Simán jó.
Inkább ati mint nvidia, már 3 számozáson túl van a g92, szóval elég régi cuccról van szó, felejtős.
Gondolom SK-ban is vannak, használt-piac fórumok(mint itt a hardverapro.hu, vatera stb), na ott nézelödj 4870-t, eléggé lement az ára. Főleg használtan.
Mod: most látom a konfigod, a procid nagyon gyenge lesz a 4850-hez. Legalább egy 6000+ kell alapjáraton hogy kihajtsa, de a 4000+ szénné tuningolva se hajtja ki a 4850-t.
A 400W-s táp márkája? Nehogy elpukkanjon.
nézd csak meg ezt a tesztet: [LINK]
hát koszi szépen de nemtom nem merek naon innen rendelni mert ki tudja mennyi a szálitás mert én Szlovákiábol vok .. meg minden ... de lenne itt az a 3850 x2 amit emlitettem ... szerintetek ?? vinné a gémeket maxon ??? folleg a crysis-re kellene 😜
én is SK-ból vagyok, és házhoz hozzák a cuccot, már rendeltem innen pár dolgot. Házhozszállitás minden terméknél változó.
250 GTS-nél, HD4850-nél és 9800 GTX-nél ingyenes, mig a 9800GX2-nél 7 dollár 50 cent. Nagyon megéri sztem..., bár azt veszel amit akarsz és onnan ahonnan akarsz 😃😆
hát koszi szépen de nemtom nem merek naon innen rendelni mert ki tudja mennyi a szálitás mert én Szlovákiábol vok .. meg minden ... de lenne itt az a 3850 x2 amit emlitettem ... szerintetek ?? vinné a gémeket maxon ??? folleg a crysis-re kellene 😜
hát a tesóm gépében egy szimpla 3850 van, és ez is a legtöbb játékot fullon viszi, crysis is elég jól ment high-on, szóval egy x2-es mindenképp jó vétel
na fiúk.. most bizonytalanottam el.. az a 98GTX amit venni akartam a csávo nem ir vissza az email-re szoval nemtom ... vannak még itt sok kártyák de nemtom .. nézegettem a 96-ost 88-ast 98gt simát .. de hát .. a 88-as veri feszt a 96-ost a 98gt sima meg nem vmi nagy szám ah hallom szoval nemtom .. vmi jo kartya kene 70euroig... de nemtom ...
találtam neked vmit ebayon: [LINK]
250 GTS és kijön 70 euróból. Tuiszta új, még nem is volt hsználva!
vagy HD4850: [LINK]
vagy 9800 GX2 már 1 kicsit drágábban: [LINK]
vagy 9800 GTX: [LINK]
a hd 4860-assal egyenlő.Az a 15% pedig csak 5%.
ja bocs elfelejtettem hogy tesztfüggő .....😎
hát én ink a hd4850hez hasonlítanám teljesítményben az 5770et mivel a 4870től gyengébbnek mondható...
kb 15%-al gyengébb a 4870-től