Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
azt szeretném megkérdezni hogy az én alaplapomba milyen VGA-kat lehetne szerelni!!
(nvidia párti vagyok)
Én egy gainward gts250 1gb-ot ajánlok http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=211
u.i.: Ha teheted mindenképp 1Gigás verziót vegyél, az 512MB manapság már édeskevés! Tapasztalat. 😕
Köszönöm az információkat !
Vegyél inkább GTS 450-et!😂[/quoigen a GTS450et kihagytam 😃
Szevasztok !
GeForce 9800 - ból milyet érdemes venni : márka , gt,gtx ?
Ilyet szeretnék vásárolni és szeretném tudni , pl : Asus , MSI amivel jobban járok !?
Köszönöm !
9800GTX-et ajánlom!Tetszésed szerint válasz ki a gyártót,mert végül is mindegyik ugyan az,csak más rajta a matrica.De ha megoldható,akkor ne ref. kártyát nézz ki,akkor viszont nem mindegy,hogy melyik forgalmazótól veszed meg!
GeForce 9800 - ból milyet érdemes venni : márka , gt,gtx ?
Ilyet szeretnék vásárolni és szeretném tudni , pl : Asus , MSI amivel jobban járok !?
Köszönöm !
90k volt az 5850-ed?😲 Atya világ hol vetted, hogy ilyen drága volt?
Még nyáron vettem,a pc bird üzletbe!
az érdekes 😲 én áprilisban vettem 55k ért 3 hónaposan 😲 bár erre már nincs garancia meg referencia hűtős
Nekem hogy illene egy 5770 ?😃 hány évig lenne elég?
szerintem lenne egy kis proci limited a HD5770 mellett
hát hogy meddig lenne jjó? én csak azt tudom hogy mai nap sem elég minden játékhoz max beállításokhoz de attól még szerintem egy jó ideig el lehet lenni vele hogy meddig azt nem lehet megmondani
90k volt az 5850-ed?😲 Atya világ hol vetted, hogy ilyen drága volt?
Még nyáron vettem,a pc bird üzletbe!
Sose adnék egy videókariért 100 ezret, max. 50-60e Ft, de azt is sajnálnám rá! 😆
Én meg kiadtam az 5850-ért 90k-t,ez volt életem egyik legnagyobb baklövése!De nem hiába tanul az ember,a hibájából!😃
Sose adnék egy videókariért 100 ezret, max. 50-60e Ft, de azt is sajnálnám rá! 😆
Igazad van, legközelebb én sem fogok ennyit adni érte, főleg, hogy alig van időm játszani 😀
Az nem jó, ha nincs idő "gémelni"!:S😞
Én most lehet veszek új karit, ha elpasszolom a mostanit 20k-ért+ van pár alkatrészem amit beszámítanak, csak azt nem tom, hogy GTX460 v HD 6850 legyen. De így szinte csak 10-15k-b fog kerülni.😆
Szerintem bármelyik kártya jó választás lehet, bár engem ez a 6000-es széria nem győzött meg teljesen. Kicsit elhamarkodott lépésnek tartom, bár megvannak az előnyei, főleg ár tekintetében.
Igazad van, legközelebb én sem fogok ennyit adni érte, főleg, hogy alig van időm játszani 😀
Anno a 2 kari közül én is az 5870-et választottam, és nem bántam meg.
Nekem nem volt választási lehetőségem még januárban, így maradt az 5870, de úgy érzem, hogy nem volt rossz vásár 😀
sziasztok szerintetek mien vgat vegyek egy sapphire 5870 ujantan vagy egy gainward gtx 470 alig használtan 250EU??😀
GTX470-et vedd,mert olcsóbb!
igen és amennyivel olcsóbban megveszi annyival többet fog a villanyszámlára költeni 😃
Ahogy elnézem nagyon jók a GTX 470-es, de ahogy laci503 mondta sokat zabál
sziasztok szerintetek mien vgat vegyek egy sapphire 5870 ujantan vagy egy gainward gtx 470 alig használtan 250EU??😀
igen és amennyivel olcsóbban megveszi annyival többet fog a villanyszámlára költeni 😃
szerintem HD5870et vegyél kevesebbet fogyaszt és erősebb is
Kössz szépen még megfontolom!
szerintem HD5870et vegyél kevesebbet fogyaszt és erősebb is
Ilyen géphez milyen vidkarit javasoltok max. 40000 Ft-ig:
Gigabyte H55M-USB3,
Intel Core i3-530 2,93Ghz /4MB,
2x 3 GB 1600 Mhz DDR 3 1600 Mhz,
Samsung 500 GB 7200 rpm 16 Mb Sata II
Főleg játékra és filmnézésre letöltésekre lenne használva gép.
nos most már csak a márka:
Asus, gigabyte, Msi, gainward, ?
[url]http://www.aqua.hu/tartalom/osszehasonlit.php?kat=1&kat1_id=454&id=osszehasonlit[/url]
Az teljesen mind1!
csak nem igen értek hozzá hogy melyik a jobb, játékra..., erős érték állló...?!
Most melyik videokártyáról van szó?
[url]http://www.aqua.hu/tartalom/osszehasonlit.php?kat=1&kat1_id=454&id=osszehasonlit[/url]
Az teljesen mind1!
csak nem igen értek hozzá hogy melyik a jobb, játékra..., erős érték állló...?!
Az teljesen mind1!
hali nekem is ajánlotok a kártyát kb: 30-35eft-ig.
persze játékra kellene...
mert ami most van Geforce 220GT 1gb - gyenge...
előre is köszönöm!
Sztem GTS 450, HD5770 vagy még egy kis +pénzért GTX 460 (37 ért már van)
persze játékra kellene...
mert ami most van Geforce 220GT 1gb - gyenge...
előre is köszönöm!
[LINK]
Hát pedig nagyon nem ártana egy GTX460 mellé. 😀 Szerintem járj utána, nem egy nagy dolog.
A 4770 kb egy 4850 szintjén van, kisebb fogyasztással, szóval ennyi garral még reális is a 20e.
Oké köszi a válaszokat 😀 Am meg DarthRoni lenne az aki megvenné a karimat és hát nem akarom lehúzni pénzel 😃 Igaz úgy volt hogy ő vesz GTX et de hát megfertőzte a BENZINGŐZ és spórolósra fogja hogy tudjon venni valami jó kis motort 😃
A 4770 kb egy 4850 szintjén van, kisebb fogyasztással, szóval ennyi garral még reális is a 20e.
Gigabyte-nak sokkal jobb a hűtése, 47e-ért már kapsz 1gb-osat is. 20 az nagyon jó ár egy 4770ért. Örülj neki, h ennyit adnak érte 😜
Procit tuningolod?
Fogalmam sincs hogy kell a procit tuningolni 😞😞😞 és am nem ér 20 at? 2 és fél év gari van rajta, na meg használtan sem láttam ennyiért ilyet mint az enyém.
Procit tuningolod?
jaaaa, igy már vágom,szerintem megérné lecserélni,de csak ha CPU-t is cserélsz a közeljövőben.
CPU-t is tervezek csak hát a kutyának sem kell a mostani procim és így nem tok egyszerre sok pénzt kiadni 😃 A VGA-t meg elvinnék és nemn kéne sokat pótolni hozzá. Am meg procit is tervezek legeslegkésőbb január elejére 😀