Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy Nvidia ASUS GTX 750 2GB GDDR5-ös Videókártyához Processzort szeretnék venni.
És egy Intel Core i5 3330 processzorra gondoltam. Főleg játékokhoz kellenne. Pl.: Euro Truck Simulator 2, F1 2014. Szerintetek elég lesz hozzá? Mert meg szeretném szüntetni, az apró szaggatásokat. Köszönöm előre a válaszokat.
(Nézzétek meg a gépem adatait.)
Mert nem enged kétszer egymás után posztolni, de a jobb oldalon látható kis lefelé mutató háromszögre kattintva ki tudod választani a "szerkesztés" opciót és beleírhatod az eredetibe is.
-----------------------------------
Adásvételbe, még a korábbi 6300-as procim van fent, oda akartam kirakni az I 5-öst de nem engedte, azért raktam ide.
Az biztos.
Van már egy rakat játék, ami 8 magot akar. (Az új konzolokra megjelent játékok PC portjai egyre inkább ilyenek) Visszalépés lenne a négymagos az újabb játékok miatt, bár az i5 izomból képes pótolni a maghiányt, de ki tudja meddig.
INTEL CORE i5-3470 3,2GHz (3,6GHz) 6MB LGA1155
2,5 év garancia van még rá, erediteleg volt 3 év , számla, doboz.
Húzva meg piszkálva sem volt, tesómnál jött egy dili, hogy neki I7 kell, hát vett.
Neten utánnanézve, mostani ára 57.000 és 62.000 Ft között mozog.
Ára legyen 28.000 Ft , ami elég korrekt ár , úgy gondolom.
Érdeklődni Privátban lehet!
Személyesen Szentmártonkátán vehető át vagy utánvétes postával tudom elküldeni !
Tudom, hogy ez nem az a téma, de esetleg valami jó házat ezekre tudnátok mondani?
És a processzor hűtése? Vagy az alap elég? Nem szeretném turbón használni, alap használathoz.
Úgy jó lesz! (Z97M-DS3H + i7-4790k) 😃
(nekem is azért van Z97-es alaplapom, mert majd 2-3 hónap múlva szeretnék egy K-s cpu-t, csak előre gondolkoztam és így nem kell majd alaplapot cserélni 😃😉
Mindenképp erős processzort szeretnék, akkor esetleg egy GIGABYTE Z97M-DS3H s1150 alaplapra?
Vagy manapság elég egy i7-4770 sima is?
Az Intel gyári hűtője megteszi!
Köszi! Érdemes lecserélni a hűtőjét? Vagy a gyári elég rá? Ha érdemes lecserélni milyet vegyek?
Mi a helyzet a i7-4790k-val? Nem éri meg jobban?
Szeretnék egy új gépet. A kiszemelt videokártya egy gtx 760. E mellé gondolkodok egy
ASUS B85M-G Alaplapot, s erre szeretnék egy I7-es processzort lehetőleg 100.000Ft környékén, annyi fajta processzort néztem már, hogy nem tudom mit csináljak.. Valaki tudna valami ötletet adni?
Tudnátok ajánlani nekem egy alaplap+proci kombót maximum 60 ezerért (ha kell processzorhűtő akkor beleértendő az árba), ami teszem azt minél több játékot elvisz? Ezenkívül fontos hogy legyen benne IGP, mivel a videokártyát csak később veszem meg hozzá. Ha még nem túlzok, jó lenne ha képes lenne kihajtani egy 660/750 Ti-t, vagy hasonló erősségű Radeont. Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek előre is! :3
Kisteker
Ps.: Van egy 2015-ös tervkonfigom, az abban lévő kombó jó lenne?
Minimális a különbség:
[LINK]
Ha azt a + 4 ezer forintot másba bele tudod fektetni akkor elég a 4460. De ez az én véleményem. amúgy nekem is 4460-am van egy r9 280-nal...