Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok ! Szerintetek még kártya érné meg HD 5770 vagy GTS 450 most 1 Asus 9600GT van de ha teszek bele 2x2 G memót még a kari bírja vagy újítsak azt is ? ez a két kari jöhet szóba anyagilag 😀
Az 5770-et válaszd, már ha a GTS450 nem valami tuningolt változat.
vegyél ink egy ilyent: [LINK] kicsivel több csak, és a dx11-et is viszi rendesen...
Mi számít annak, hogy viszi a DX11-et rendesen? 😀 Szvsz a GTX460 és az 5850 alatt egyik kártya sem képes rendesen vinni a DX11-et. De az biztos, hogy az 5750 lényegesen erősebb az 5670-nél! 😀
vegyél ink egy ilyent: [LINK] kicsivel több csak, és a dx11-et is viszi rendesen...
Mi számít annak, hogy viszi a DX11-et rendesen? 😀 Szvsz a GTX460 és az 5850 alatt egyik kártya sem képes rendesen vinni a DX11-et. De az biztos, hogy az 5750 lényegesen erősebb az 5670-nél! 😀
de érted...ha veszel rá egy vaporX-es vagy zalman vagy mit tomén milyen hűtőt akkor megéri, nem??
de nem tom...
mi éri meg és kinek?
de nem tom...
Sőt ennyit meg nem ér meg szerintem ez a VGA.
HD4870el jobban járnál és mielőtt mondanád hogy nem DC11es a HD5670en se sűrűn tudnál DX11ben játszani
benq
De nem tudom miért nem lenne jobb egy HD5850, azonos ár mégis gyorsabb ja és a hűtés rajta király!
GTX460 ilye coolerrel 55ezer ha nem több na de mind1
Ezt pl érdemes végigolvasni, persze ez csak 1 teszt, de én a PH-ban jobban bízok + a teszt után a felhasználók is elmondják a véleményüket, első kézből tapasztalva a helyzetet.
twoKgames: rendben, oc-s kari volt, de 80-90%-ot ver a 6850-re? 😆 Nemááá' 😜
Ezt egy kétes tesztre alapozzák, így a TÉNY szó kissé erős, sztem 😀
Szerinted mi számít azonos osztályúnak? Egy Phenom II már nem is jó a 6850 mellé? 😊 Tényleg érdekel.
Nem, nem értem. Hol látsz te ebben a tesztben gyenge procit? 😲 A QX9650 szerinted az 😊 Pont az a nevetséges benne, hogy ilyen cpu mellett hoznak ki sci-fibe illő eredményeket, full gpu limites beállítások mellett! Ez maga a félrevezetés, és ezért mondom, hogy felejtsük végre el ezt a "tesztet". Aki nézi ezt, az messzemenő következtetéseket von le belőle, ez a baj.
Egy tesztben mellékesek az eredmények? 😊
Nagy részletesség és felbontás mellett, majdnem tökmindegy milyen (rendes, 4 magos) processzor van a gépben, a vga lesz a szűk keresztmetszet. Érdemes megnézni pl a PH ebben a témában készített cikkét (vagy bármely másikat is).
Egyébként Quadgame94 hsz-ére reagáltál, amiben kiemelte, hogy jó vétel egy 5850.
Egy tesztben mellékesek az eredmények? 😊
Nagy részletesség és felbontás mellett, majdnem tökmindegy milyen (rendes, 4 magos) processzor van a gépben, a vga lesz a szűk keresztmetszet. Érdemes megnézni pl a PH ebben a témában készített cikkét (vagy bármely másikat is).
Egyébként Quadgame94 hsz-ére reagáltál, amiben kiemelte, hogy jó vétel egy 5850.
Íjj, ez azért kemény volt, meg nem is gondolom, hogy így lenne. Az Asus karikra 3 év gar van, szal nem kell félni. Ha a fent említett logikát követjük, akkor se Msi, se Gigabyte vga-kat nem érdemes venni, mert ezek alaplapgyártók. 😃 Nem látom az összefüggést.
Amúgy szívesen 😀
Ezért téged kérdeztelek. Mert te okosabbnak nézel ki mint a többiek.
Kösz a gyors választ.
A teszt pedig egyértelműen hibás. Érdemes józan paraszti ésszel végiggondolni, Nem fogok vitatkozni Veled. Gyakorlatilag az összes többi teszt mást mutat. valamint a felhasználók tapasztalatai is mások, mint ami a tesztben látható.
Szerinted magas felbontásban, AA-val (tehát gpu igényes beállítások mellett) egy erős Core 2 Quaddal lehetséges 80-90% különbség 2, egy kategóriába tartzó vga között? Ugye ezt te sem gondolod komolyan. 😀 Nem kell mindent készpénznek venni. A Radeon egyértelműen le volt korlátozódva valamiért. Driver, vagy pci-e csati sávszélre gyanakszom.
Ezt mire érted? 😊
lexion: ez elég nagy általánosítás, de nemhiszem, h bármi gond lenne az Asussal 😀
Ezt a tesztet jó lenne már elfelejteni... 😕 El van b@szva, úgy, ahogy van. Ráadásul semmi köze az 5850-hez. Az 5850 közel azonos áron jobb vétel, mint a gtx460, és mivel 53-ért linkeltek 5870-est, nincs is miről beszélni...
almos: ezt azért nem mondanám, gyakorlatilag ugyanott vagy ha csak egy valamit veszel. pestről míg felhozzák a futár az olyan 2k min ... ennyivel drágábban meg magkapon itthon is, akko mé rendeljek? 😕ha több mindent veszel akkor már megéri a dolog ...
Én pont tegnap néztem, hogy egy Pesti nagykernél a VGA amit meg akarok venni kb 5k-val olcsóbb mint itt nálunk! Nekem az a mákom, hogy két tesóm is Pesten lakik, így ők elhozzák nekem a cuccokat, és nem kell a szállításért fizetnem.😜😎
MSI R5850 TWIN FROZR II 51 ezer, és két db venti van rajta, szét tuningolhatod, ja és alapon gyorsabb mint a GTX460...lambdacomputeren ennyi
benq
nem is mondta almos hogy pestről akar hozni cuccot, csak azt hogy kár h nem it lakik...
52ezer a GTX? melyik tipus az egy linket adj
http://www.argep.hu/trend/GIGA/Gigabyte-GV-N460SO-1GI-GTX460-1GB.html én valsz ezt fogom venni mivel a deszka is gigab ... ez nálunk itthon 55k ... árban ugyan ott vagyok
nem is mondta almos hogy pestről akar hozni cuccot, csak azt hogy kár h nem it lakik...
52ezer a GTX? melyik tipus az egy linket adj
reqwiem mennyiért veszed?
Mit gondoltok az Sapphire Radeon HD5770 1GB 128bit DDR5 vga-ról?
megéri venni egy olyan a 9600gt helyett??