Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én is egy Ninja 3-ra pörgök, remélem passzívan elviszi a B45-ömet 😜
Milyen hűtőt érdemes venni rá? és még azt akarom kérdezni hogy lassulni fog-e ettől a proci?
Ezt a hűtőt ajánlom neked: Scythe Ninja 3! Naon faja cucc!😎
És hogyan kell 4 magosítani a processzort? miben lesz másabb? és nem lesz a procinak semmi baja tőle?
Baja nem lesz tőle, csak a magok hőmérsékletét nem fogja kiírni, csak a processzor kupak hőmérsékletet.
És hogyan kell 4 magosítani a processzort? miben lesz másabb? és nem lesz a procinak semmi baja tőle?
BIOS-ba
4 magos lesz
nem
Köszi a választ 😃 letudnád írni üzenetben hogyan kell pontosan 4 magosítani?
BIOS-ba
4 magos lesz
nem
Hát szerintem 15-ért inkább vegyen egy erősebb DX10-es kártyát mert az 5570 nagyon gyenge DX11-be. Inkább egy 47xx v 48xx bár az lehet h már több egy kicsit.
ÉS egy kérdés: Intel i3-560 3.33GHz Dual-Core mellé melyik kártya lenne a jobb
Gigabyte GTX460 1GB OC GPU:725MHz Mem: 3600MHz
Gigabyte GTX 460 1GB SOC GPU:825MHz Mem: 4000MHz
Kihajtaná rendesen a második VGA-t ez a proci vagy elég csak a sima oc verzió mert a soc 15-tel drágább. Szerintetek?
Ha felhúzod 4GHz-re a procit, akkor biztos elviszi a gtx460 soc-st
De ha nem hózom fel a procit? Ugyanis nem szeretném tuningolni akkor elég a sima OC vezió igaz?
Hát szerintem 15-ért inkább vegyen egy erősebb DX10-es kártyát mert az 5570 nagyon gyenge DX11-be. Inkább egy 47xx v 48xx bár az lehet h már több egy kicsit.
Kihajtaná rendesen a második VGA-t ez a proci vagy elég csak a sima oc verzió mert a soc 15-tel drágább. Szerintetek?
Ha felhúzod 4GHz-re a procit, akkor biztos elviszi a gtx460 soc-st
Sziasztok . VGA-t kell vennem, de nem tom milyet , elszállt a Gigabit 8500GT 512 es kártyám, de segítsetek milyet vegyek ebbe a masinába,
LAP-Asus P5Q se
Ram 2*1 Gb 1033Mhz.
proci
Intel Core 2 Duo E8500
Értelmes emberek írjanak, kb 15 hufot szánok most kártyára.
ilyesmiben gondolkodom, Msi N220GT-MD1G, remélem ti jártasabbak vagytok most a kártyák terén. mit hajt el a lapom, stb
Használt kártya szóba jöhet? Mert ilyen árkategóriában a te gépedhez illőt csak használtan lehet venni.
ez sem rosz de nem tom, mi az a OC .Gigabyte GF GT430 OC 1GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N430OC-1GI
Nem zárkózom ell a használt cuccoktol sem , . ma már nem leszek meló van , am köszi a gyors reagálást mindenkinek. miben számit a kártyán a ram -DDR - 2_vagy ddr 3 ???
A memória sebességét befolyásolja a típus. Minél újabb technológia, annál magasabb effektív órajel, és vele együtt sávszélesség, illetve alacsonyabb fogyasztás. 😀 Egy 512MB GDDR3-mal szerelt 4850-est már lehet 15eFt körül találni Hardveraprón, én azt ajánlom. 😀
Köszi a segítséget, kicsit félek az Ati kártyáktól kb vagy 3-4 éve volt Ati kártyám utoljára.mindig szenvedtem vele. driver, játékok stb. halottam azóta jobb mint a nidia kártyák, és ár érték arányban is jobbak lettek??na most nem tom , jó az az ATI kártya??
pl egy 5570
400 számolóegysége van, dx11 es.Kompromisszumokkal 1440x900 ig bátran használhatod.Sapphire pl az ára 15-16 között van.
Sziasztok . VGA-t kell vennem, de nem tom milyet , elszállt a Gigabit 8500GT 512 es kártyám, de segítsetek milyet vegyek ebbe a masinába,
LAP-Asus P5Q se
Ram 2*1 Gb 1033Mhz.
proci
Intel Core 2 Duo E8500
ilyesmiben gondolkodom, Msi N220GT-MD1G, remélem ti jártasabbak vagytok most a kártyák terén. mit hajt el a lapom, stb
Használt kártya szóba jöhet? Mert ilyen árkategóriában a te gépedhez illőt csak használtan lehet venni.
Nem zárkózom ell a használt cuccoktol sem , . ma már nem leszek meló van , am köszi a gyors reagálást mindenkinek. miben számit a kártyán a ram -DDR - 2_vagy ddr 3 ???
A memória sebességét befolyásolja a típus. Minél újabb technológia, annál magasabb effektív órajel, és vele együtt sávszélesség, illetve alacsonyabb fogyasztás. 😀 Egy 512MB GDDR3-mal szerelt 4850-est már lehet 15eFt körül találni Hardveraprón, én azt ajánlom. 😀
Köszi a segítséget, kicsit félek az Ati kártyáktól kb vagy 3-4 éve volt Ati kártyám utoljára.mindig szenvedtem vele. driver, játékok stb. halottam azóta jobb mint a nidia kártyák, és ár érték arányban is jobbak lettek??na most nem tom , jó az az ATI kártya??
Valaki gyorsan válaszoljon a leendő gépemnél lévő kérdéshez!
Hát ennél jobb a 6850 ugyhogy inkább azt. A mem-je 400MHz-el nagyobb 😃
De ha teheted akkor ezt vedd nagyon jó ár/teljesítmény aránya van...MSI R5850 TWIN FROZR II [LINK]
Spphire Radeon HD6850 Toxic GDDR5 265bit 1GB GPU:820 Memory: 4400MHz
Melyiket vegyem? A Spphire 2k-val drágább.
LAP-Asus P5Q se
Ram 2*1 Gb 1033Mhz.
proci
Intel Core 2 Duo E8500
LAP-Asus P5Q se
Ram 2*1 Gb 1033Mhz.
proci
Intel Core 2 Duo E8500
Milyen játékokra használnád?
AGP/PCIe?
PCI_E . és Battlefield Bad Campany , formula1 stb
Milyen játékokra használnád?
AGP/PCIe?
Írta, hogy P5Q SE deszkája van. Akkor mire ez a kérdés? 😃
AGP/PCIe?
LAP-Asus P5Q se
Ram 2*1 Gb 1033Mhz.
proci
Intel Core 2 Duo E8500
LAP-Asus P5Q se
Ram 2*1 Gb 1033Mhz.
proci
Intel Core 2 Duo E8500
Igen DDR 2 a jó a foglalat végett 😀 Ám köszi szépen 😀 ! Én ezt néztem KingMax DDR2 4096MB 1066MHz PC8500 Dual Kit 2x2048MB 8000ft de akkor egybe vegyem vagy nem oszt nem szorozz mind kettő jó ?
RAM-ból nem tudsz valami nem túl drágát de jót ?
[LINK] Gondolom DDR2-es kell, én akkor ezt venném.
ahhoz elég egy 5750 is, sőt még 1440x900 ban is.
Ezt néztem a GTS-ből http://www.argep.hu/popup.asp?pid=109415444&pnr=10001&foto=1
De az 5770 felé hajlok én is !
Lényegében nagyon minimális a 2 kártya közt a különbség, az 5770 egy kicsit gyorsabb.
De az 5770 felé hajlok én is !